Şimdi Ara

Harici Diski Dahili Diske Çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elim de bir adet Seagate 3,5" 3TB Expansion USB3.0 / USB2.0 Harici Disk bulnuyor laptop bilgisayarımın diski bozuldu bir yerde okumuştum harici diskler dahili olabiliyor diye bende harici diskimi söktüm ve içine baktım soket girişleri birbirini tutuyor fakat extra güç ile çalışıyor benim harici diski diz üstü bilgisayarında ki soketi harici diske bağladıgım zaman harici güç kaynagı için bir giriş bulamıyorum şimdi harici güç ile çalışan harici diskimi nasıl laptop a bağlayabilirim ve dahili olarak kullanabilirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• mazur görün anlayamadığım için soruyorum.. 3.5'' diski laptopta nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz? amaç sadece diski görmek heralde montaj değil?
  • sorun değil ben anlatamadığım için ben özür dierim şuan benim elimde bir laptop bilgisayarım var HP polivon g6 modeli üzerinde 500 gb lık bit tosiba disk bulunuyor du ve arızalandı çalışmaz hale geldi bende emaneten en azından bir süre idare edecek bir disk buldum eski model 120 gb lık fakat bu disk uzun süre dayanıklı olmadıgı için ( bot sector ) hatası bulunmakta bu nedenlede elimde bir adet 3 tb lık 3,5 inc lik harici diski laptop bilgisayarımda kullanmak istiyorum harici diski açıp baktım ve sata uyumu var bilgisayara bağladım fakat benim harici diskim artı güç kaynagı ile çalıştıgı için laptop bilgisayarımın sata kablosundan vermiş oldugu güç yetersiz geldi benim sorunum ise bu diski laptopa bağlayınca nasıl artı bir güc verebilirim kısaca 3,5 inc lik harici diskimi laptop a bağlayp normal dahili hdd gibi kullanmak istiyorum illa üzerinde olması gerekmez montajlı olması gerek mez dışında tıpki harici gibi görünsede olur

• malicarpar M kullanıcısına yanıt
    zaten harici diskin kutusu varsa neden ayrıca laptopa dahili şekilde bağlamaya çalışıyorsunuz.. kutu bozuk mu yoksa?
  • kardeş sırf ccvb olsun diye mi yazıyorsun anlatıyorum sana işte bilgisayarın dahili diski arızalı bende yeni disk almak yerine elimde hazırda bulunan hariciyi kullanmak istiyorum dahili yerine lütfen biliyorsanız cvb yazınız boş yere sırf cvb olsun diye yazmayın

Burada Yeterince Açıkladım Zannedersem ya okumadınız yazdıgımı yada öylesine yazıyorsunuz cevb olsun diye

sorun değil ben anlatamadığım için ben özür dierim şuan benim elimde bir laptop bilgisayarım var HP polivon g6 modeli üzerinde 500 gb lık bit tosiba disk bulunuyor du ve arızalandı çalışmaz hale geldi bende emaneten en azından bir süre idare edecek bir disk buldum eski model 120 gb lık fakat bu disk uzun süre dayanıklı olmadıgı için ( bot sector ) hatası bulunmakta bu nedenlede elimde bir adet 3 tb lık 3,5 inc lik harici diski laptop bilgisayarımda kullanmak istiyorum harici diski açıp baktım ve sata uyumu var bilgisayara bağladım fakat benim harici diskim artı güç kaynagı ile çalıştıgı için laptop bilgisayarımın sata kablosundan vermiş oldugu güç yetersiz geldi benim sorunum ise bu diski laptopa bağlayınca nasıl artı bir güc verebilirim kısaca 3,5 inc lik harici diskimi laptop a bağlayp normal dahili hdd gibi kullanmak istiyorum illa üzerinde olması gerekmez montajlı olması gerek mez dışında tıpki harici gibi görünsede olur

• 3.5 luk hdd laptopa olmaz..kısa cevap
  • yapan nasıl yapıyor ?? bilmiyorsan bilmiş gibi davranma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.