Şimdi Ara

harici flasi makina flasiyla tetikleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba nikon d600 kullanicisiyim nissin di866 mark ii flas aldik.bunun makima flasiyla uzaktan tetiklendigini okumustum.acaba ayarini bileniniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Nissin kullanmadim. Ama asagidaki resimde gorunen menuyu bir karistirin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotcosmos

Merhaba,

merhaba,demek istediğim flaşı makinadan çıkarıp örneğin elde tutarken ttl olarak patlatmanın yolu var mıdır? bu ayarı nikon menüsünden nasıl yapabilirim? bir yerde dahili flaşı kullanarak makinanın harici flaşı makinaya baglı olmadan patlatabildigini okumuştum da

• quote:

Orijinalden alıntı: doruque__

quote:

Orijinalden alıntı: pilotcosmos

Merhaba,

merhaba,demek istediğim flaşı makinadan çıkarıp örneğin elde tutarken ttl olarak patlatmanın yolu var mıdır? bu ayarı nikon menüsünden nasıl yapabilirim? bir yerde dahili flaşı kullanarak makinanın harici flaşı makinaya baglı olmadan patlatabildigini okumuştum da

Fotoğraf makinesinin dahili flaşını açın, tepe flaşının da yukarıda attığım menüsündeki ayarları ile oynayın. Dahili ışık sensörleri sayesinde, başka bir flaşı görüp de patlatabilir olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotcosmos -- 10 Temmuz 2013; 16:52:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.