Şimdi Ara

harici hdd sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dalgınlık sonucu harici hdd me kendi güç kaynağı yerine laptopumun güç kaynağını taktım ve maalesef şu an hdd hiçbir şekilde tepki vermiyor...
    içinde önemli verilerim vardı bu verileri kurtarabilir miyim.. yada hdd yi kendi imkanlarımla tamir edebilir miyim üzerindeki karttan şüpheleniyorum o yanmış olabilir mi yanmışsa tamiri varmıdır yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

marka:seagete barrcuda 2 tb
    model:st2000dl003

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçerisindeki verilere birşey olmaz doğru tamir edildiği sürece.
    Elektronik arıza hddnin içindeki rider a zarar vermiş olabilir ama metal plağa bişey olmaz :)
  • aynı sorun ben de de mevcut laptop şarjı sonucu kart gitmiş...
  • Ayni hdd bulup kartını degisisek sorun düzelir mi acaba bilen arkadaşların tavsiyesini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ukala_adam

Ayni hdd bulup kartını degisisek sorun düzelir mi acaba bilen arkadaşların tavsiyesini bekliyorum

hdd nin aynisindan bulup karti denemek gerekiyor arkadasimin dedigi gibi kafaya falanda zarar vermis olabilir. bizim yapacagimiz sadece kart denemek olur. yoksa profesyonel yardim alarak cozulebilir. ama biraz tuzlu. kayseride bi firma kurtarmadan sadece kontrol icin 100$+kdv kurtarmak icin 150$+kdv istiyor. ve boyut degistikce fiyat artiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: durmusbaran

quote:

Ayni hdd bulup kartını degisisek sorun düzelir mi acaba bilen arkadaşların tavsiyesini bekliyorum

hdd nin aynisindan bulup karti denemek gerekiyor arkadasimin dedigi gibi kafaya falanda zarar vermis olabilir. bizim yapacagimiz sadece kart denemek olur. yoksa profesyonel yardim alarak cozulebilir. ama biraz tuzlu. kayseride bi firma kurtarmadan sadece kontrol icin 100$+kdv kurtarmak icin 150$+kdv istiyor. ve boyut degistikce fiyat artiyor.

Evt gerçekten çok Tuzluymus bu durumda inş kart gitmiştir demekten başka çare yok şimdi aynı karttan bulmakta sıkıni ama araştırip bulmam gerekiyor inş karttan dir

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan1979

aynı sorun ben de de mevcut laptop şarjı sonucu kart gitmiş...

Siz ne yaptınız kart bulup deneme fırsatınız oldumu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı seri kartın F/W değeri de aynı olması gerekiyormuş henüz bulamadım...
  • Geçmiş olsun hocam fena dalmışsınız siz. Bence kart değiştirme işine kendin bulaşma derim... Bir servise gönderebilirsin.
  • dostum kutunun içinden hdd yi çıkarıp dahili olarak denedinizmi belki sadece kutunun devresini yakmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

dostum kutunun içinden hdd yi çıkarıp dahili olarak denedinizmi belki sadece kutunun devresini yakmıştır

Denedim abicim malesef olmadı şu an aynı seri nolu hdd arıyorum inş bulabilirim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

dostum kutunun içinden hdd yi çıkarıp dahili olarak denedinizmi belki sadece kutunun devresini yakmıştır

Denedim abicim malesef olmadı şu an aynı seri nolu hdd arıyorum inş bulabilirim..

hocam işin çok zor allah yardım etsin model nosu ve fw neydi aklımızda olsun
  • Saygıdeğer abilerim aynı seri ve fw Nolu hdd buldum ve aldım ürün yarın elime ulaşacak sonucu burdan yazarım inş olur

• insallah olur sonucu bekliyoruz...

• kartları değiştim ama eskiden hiç tepki vermeyen hdd şu an çalışıyor ama kısa aralıklarla bib diye ötüyor eskiden hiç tepki vermiyordu kart üzerindeki 1 2 devre farklı acaba ondan mı yoksa okuyucuda yada kafadamı sorun var çözemedim ama 1 2 düşüncem daha var onlarıda uygulayacağım olmazsa artık profesyonel destek alacağım malesef
  • 5 volt yerine 19 volt verince tabi yanar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.