Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sungur 13

Teknosadan 229 liraya aldım. Yanında 8 gb.lık transcend marka flash bellek hediye ettiler.Bugüne özel varta kalem pil 2 liraymış, onu da eklediler. Birde teknogaranti yaptırdım. Gerçi zaten global olarak 3 yıl garantisi var cihazın ama tekno garantinin en büyük artısı cihaz arızalandığında sorgusuz sualsiz sıfırını vermeleri. Mediamarktta bu işlem daha pahalı. Toplamda hepsi dahil 250 liraya geldi.
    Vatanda 300 liradan aşağı disk yok. 750gb.- 1 tb. arasında olanlar.

media markt 'ın bugünki katoloğunda hitachi 1tb 2.5'' hdd 199 tl idi
  • Benim yasadigim ilcede teknosadan baska huvenebilecegim teknoloji marketi yok maalesef. Bir de dusmeye karsi korumali bir disk almak istiyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuthem

quote:

Teknosadan 229 liraya aldım. Yanında 8 gb.lık transcend marka flash bellek hediye ettiler.Bugüne özel varta kalem pil 2 liraymış, onu da eklediler. Birde teknogaranti yaptırdım. Gerçi zaten global olarak 3 yıl garantisi var cihazın ama tekno garantinin en büyük artısı cihaz arızalandığında sorgusuz sualsiz sıfırını vermeleri. Mediamarktta bu işlem daha pahalı. Toplamda hepsi dahil 250 liraya geldi.

evet ben de gördüm hitachi diski alsam mı almasam mı bilemedim nasıl bir marka olduğunu da bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz tarzan

quote:

quote:

evet ben de gördüm hitachi diski alsam mı almasam mı bilemedim nasıl bir marka olduğunu da bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

internette baktım 1tb diskler üç aşağı beş yukarı zaten 200-250 tl'den gidiyor ve 199'çok ama çok indirim sayılmaz biraz daha beklemek lazım sanırım.
    550gb olanları ise 115-150 tl arası.

• Arkadaşlar WD My Passport Kasa mı değiştirdi alıcam bu hafta sonu değişik geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

Arkadaşlar WD My Passport Kasa mı değiştirdi alıcam bu hafta sonu değişik geldi.

uygunmu fiyatı?
    bizlede paylaşırmısınız nereden ve kaça alacağınızı
  • quote:

quote:

Arkadaşlar WD My Passport Kasa mı değiştirdi alıcam bu hafta sonu değişik geldi.

uygunmu fiyatı?
    bizlede paylaşırmısınız nereden ve kaça alacağınızı

Vatanda hafta sonları %25 indirim yapıyolar tabi her zaman değil ama şuan en uygunu gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness2tr

hepsiburada da var 1 tb wd 2.5 inç 3.0 usb özellikli 211 tl fiyat nasıl sizce makul mu almak istiyorum
    http://www.hepsiburada.com/liste/western-digital-elements-1tb-25-5400rpm-usb30-tasinabilir-disk-wdbpck0010bbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd131147&categoryId=100225&SKU=BD131147

KDV Dahil : 297,47 TL Gösteriyo bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gestapo -- 16 Ağustos 2012; 20:08:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz tarzan

quote:

quote:

Once Bimeks'den 149 Lira'ya Buffalo Mini Station aldim, indirimde oldugu icin. Kutusunu acmayip, baska bir magazada indirim bekledim, Media Markt Hitachi'de indirim yapinca, Bimeks'e iade edip, Hitayhi'yi aldim 199 Lira karsiliginda. Ben gayet memnunum. Bilgisayarim USB 3.0 desteklemese de HDD destekliyor. Hizi da gayet iyi. Hitachi ayni zamanda Sony, Apple gibi firmalarin HDD tedarikcisi. Hem Sony dizustu bilgisayarimda sorun yasamadim, su anda kullandigim MacBook Pro da da sikintim yok. Ben tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkness2tr

hepsiburada da var 1 tb wd 2.5 inç 3.0 usb özellikli 211 tl fiyat nasıl sizce makul mu almak istiyorum
    http://www.hepsiburada.com/liste/western-digital-elements-1tb-25-5400rpm-usb30-tasinabilir-disk-wdbpck0010bbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd131147&categoryId=100225&SKU=BD131147

KDV Dahil : 297,47 TL Gösteriyo bende

indirimli ürün bitince haliyle öyle gösteriyo malesef

• Arkadaşlar usb 3.0 ile usb 2.0 arasında 10 kat hızlı olduğunu duydum şunun cevabını öğrenmek istiyorum:benim laptopta (4-5 senelik bir laptop) normal usb girişleri var bu girişler usb 3.0 ı destekler mi? desteklemez ise usb 3 için (yani daha hızlı veri aktarımı için) bir aparat bulunuyor mu?

Birde son sorum bağlantı teknolojisi usb 3.0 yazan harici hd leri usb 2.0 girişi olan laptopa taksan çalışıyor mu? (usb 3.0 ile usb 2.0 fiziki olarak ayrı uçlara mı sahip o konudada hiç bir bilgim yokta).

Cevap veren arkadaşlara şimdiden tşkler..saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtastan

Arkadaşlar usb 3.0 ile usb 2.0 arasında 10 kat hızlı olduğunu duydum şunun cevabını öğrenmek istiyorum:benim laptopta (4-5 senelik bir laptop) normal usb girişleri var bu girişler usb 3.0 ı destekler mi? desteklemez ise usb 3 için (yani daha hızlı veri aktarımı için) bir aparat bulunuyor mu?

Birde son sorum bağlantı teknolojisi usb 3.0 yazan harici hd leri usb 2.0 girişi olan laptopa taksan çalışıyor mu? (usb 3.0 ile usb 2.0 fiziki olarak ayrı uçlara mı sahip o konudada hiç bir bilgim yokta).

Cevap veren arkadaşlara şimdiden tşkler..saygılar..

üst sürümler alt sürümü destekler.yani 3.0 destekleyen 2.0 dada çalışır.
  • metro'da 1tb samsung var. kaçırmayın derim... (200 lira)
  • Çalışırken ısınmayan ve ses sorunu olmayan, aynı zamanda servis sorunu olmayan 1tb lik harici hdd öneriniz nelerdir ?
  • 2tb boyutlu bi harddiski, en ucuz nerede bulabilirim? Vatanbilgisayarda var 279'a WD ve seagate, daha ucuz da görmedim. bilen varsa alıntı yapıp cevap verebilir
  • Doğru seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

arkadaşlar buğün carrefour dan lecie 500gb hdd aldım 501mb çıktı anlamadım bozukmu yoksa benim yapmam gereken bir şeymi var?

http://img5.ressim.net/out.php/i5802835_1-jpg

ben de bu hafta aldım aynı sorun bende de var. ne yaptın sorun çözüldü mü? olmadıysa ben iade etcem.

****** derken şimdi hallettim, disk yönetiminden biçimlendirilmemiş bölüm varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeresol -- 22 Ağustos 2012; 20:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

2tb boyutlu bi harddiski, en ucuz nerede bulabilirim? Vatanbilgisayarda var 279'a WD ve seagate, daha ucuz da görmedim. bilen varsa alıntı yapıp cevap verebilir

Hepsi burada'da daha uygunu var.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd85141&categoryId=100225

253 TL

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.