Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: VectrAirliness

3.5" olan hddlerin elektrik olayını usbden çözebilir miyiz yoksa illa prize mi takmak gerekir ?

İlla prize takmak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cafein34

toshibayı geç

ya seagate ya wd yi öneririm ama önceliğim seagate yanlız daha uyguna var piyasada mesela vatan computer da world karta hem 5 taksiy yapıyor hemde 185 tl ye geliyor ama sadece world karta yapıyormuş bende finans vardı world aldım şimdi

Hocam tavsiyen üzere;
    seagate 2,5" 320 Gb Freeagent Go Gümüş Harici Disk i aldım bugün vatan'dan word kart'a 5 taksit 188TL,
    çok iyi bi dizaynı var, ince tasarım, hafif, küçük flan...
    14GB veriyi 12dk da attı,
    WD ye göre biraz daha yavaş gibi, ama fiyat performans açısından gayet tatminkar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif Efendi -- 22 Mart 2009; 21:18:18 >
  • Play clubı olana mı benimki normal world kart?

quote:

Orjinalden alıntı: fyilmaz

Yıkarıda yazdım ama pek dikkat çekmemiş sanıyorum, uygun fiyata 1 TB kaliteli disk soranlar için tekrar söylüyorum; eğer worl cardınız varsa WD 1 TB My Book Essential Edition USB disk 239 tl den %25 puanla 179 TL ye geliyor bence fiyat çok iyi haberiniz olsun. Bne bunun E-satalı (Home Edition) olanını puan indirimiyle 216 TL ye aldım.

edit : kampanya electro world mağazalarında.
  • hayırlı olsun kardeşim evet wd de iyidir ama farketmiştirsin seagate dizayn olarak gerçekten çok iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: zipchikti

quote:

toshibayı geç

ya seagate ya wd yi öneririm ama önceliğim seagate yanlız daha uyguna var piyasada mesela vatan computer da world karta hem 5 taksiy yapıyor hemde 185 tl ye geliyor ama sadece world karta yapıyormuş bende finans vardı world aldım şimdi

Hocam tavsiyen üzere;
    seagate 2,5" 320 Gb Freeagent Go Gümüş Harici Disk i aldım bugün vatan'dan word kart'a 5 taksit 188TL,
    WD ye göre biraz daha yavaş gibi, ama fiyat performans açısından gayet tatminkar,

• quote:

hayırlı olsun kardeşim evet wd de iyidir ama farketmiştirsin seagate dizayn olarak gerçekten çok iyi
    quote:

quote:

toshibayı geç

Hocam tavsiyen üzere;

saolasın hocam daha iyisi sizlerin olsun,
    bide bi sorum daha olcak,
    donanımı kaldırdığım halde cihaz hala çalışıyo görünüyo (ışıkları yanıyo yani) bu şekilde durmasının sakıncası varmıdır, yoksa kullanmadığım zamanda USB kablosunu çıkarayımmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: valerio

Play clubı olana mı benimki normal world kart?

quote:

Orjinalden alıntı: fyilmaz

Yıkarıda yazdım ama pek dikkat çekmemiş sanıyorum, uygun fiyata 1 TB kaliteli disk soranlar için tekrar söylüyorum; eğer worl cardınız varsa WD 1 TB My Book Essential Edition USB disk 239 tl den %25 puanla 179 TL ye geliyor bence fiyat çok iyi haberiniz olsun. Bne bunun E-satalı (Home Edition) olanını puan indirimiyle 216 TL ye aldım.

edit : kampanya electro world mağazalarında.

gençturkcelliysen play cluba kayıt yaptırabilirsin, ücretsiz.
  • donanımı kaldırı seçtiğinde biraz bekliyor ondan sonra kapanıyor biraz bekle eğer değişmezse durum çıkarabilirsin kabloyu
    quote:

quote:

hayırlı olsun kardeşim evet wd de iyidir ama farketmiştirsin seagate dizayn olarak gerçekten çok iyi
    quote:

quote:

toshibayı geç

Hocam tavsiyen üzere;

saolasın hocam daha iyisi sizlerin olsun,
    bide bi sorum daha olcak,
    donanımı kaldırdığım halde cihaz hala çalışıyo görünüyo (ışıkları yanıyo yani) bu şekilde durmasının sakıncası varmıdır, yoksa kullanmadığım zamanda USB kablosunu çıkarayımmı?

• Daha öncede yazdım ama cevap alamadım Yardımcı olabilirmisiniz?

Cumartesi günü maviblgisayardan toshiba 1tb modelini 219 tl ye aldım Aldığım cihazda elektriğe takılıyor ve üzerinde aç-kapa düğmesi var Bu elektriğe takılma işi ve aç-kapa düğmesinin artı ve eksileri nelerdir?
    Birde içerisinde yaklaşık 1,5 gb lık dosyalar var Bu dosyalar ne işe yarıyor? Silip silmememiz konusunda fikirleriniz nelerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

Daha öncede yazdım ama cevap alamadım Yardımcı olabilirmisiniz?

Cumartesi günü maviblgisayardan toshiba 1tb modelini 219 tl ye aldım Aldığım cihazda elektriğe takılıyor ve üzerinde aç-kapa düğmesi var Bu elektriğe takılma işi ve aç-kapa düğmesinin artı ve eksileri nelerdir?
    Birde içerisinde yaklaşık 1,5 gb lık dosyalar var Bu dosyalar ne işe yarıyor? Silip silmememiz konusunda fikirleriniz nelerdir.

dosyalar neler?
  • Cuma günü hepsiburadadan aldığım casper 500 gb 3,5 harici hdd'nin içinden Seagate ST350082 OAS 7200 rpm 8 mb disk çıktı. Gerçi fiyat ben aldıktan sonra yükseldi ama almak isteyenlerin bilgisine..
  • almayın sakın casper fii tarihinden kalma hdd kullanıyorlar 8mb öbelleklekli diskmi kaldı 500 lerde
  • Arkadaşlar bende 1 TB lik disk alıcam..Lacie almayı düşünüyorum..daha önce 160 gb lik olanını kullanmıştım.oldukça güvendiğim bir markadır..hem fiyat olarak iyi,hem tipi güzel hemde benim için en önemli özellik olan aç/kapa tuşu var..Daha önce kullanan varmı?tavsiye edermisiniz?Link aşağıda

http://www.sanalmarketim.com/urun/8b33b2940c65e14d7ce249cd179ed3a1/LACIE-1TB-3.5#34;-Usb-2.0-Neil-Poulton-(301304E)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RS

Arkadaşlar bende 1 TB lik disk alıcam..Lacie almayı düşünüyorum..daha önce 160 gb lik olanını kullanmıştım.oldukça güvendiğim bir markadır..hem fiyat olarak iyi,hem tipi güzel hemde benim için en önemli özellik olan aç/kapa tuşu var..Daha önce kullanan varmı?tavsiye edermisiniz?Link aşağıda

http://www.sanalmarketim.com/urun/8b33b2940c65e14d7ce249cd179ed3a1/LACIE-1TB-3.5#34;-Usb-2.0-Neil-Poulton-(301304E)

Kesinlikle tavsiye ederim, rahatlıkla alabilirsiniz.

• Arkadaşlar,

WD 2,5'' 320gb passport 179ytl. Bu fiyat uygun mu ?

Bir diğer sorum ise, WD 2,5'' passport ve WD elements 2,5'' arasındaki farklar nedir ? WD elements 20tl daha ucuz. Sebebi nedir ?

Cevaplar için teşekkür ederim...
  • Evet Fiyat uygun.

WD My Passport essential 320 gb aldım 188 lira
  • Alacağım ürün bu sizce iyi mi ?
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=102822
  • hükümet elektronik eşyalardaa kdv'yi %8e düşürdü. fiyatların daha da düşmesini bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

Alacağım ürün bu sizce iyi mi ?

bence maxtordan uzak durmalısın arkadaş 1 TB lik başka bir modelini kullanıyor kadıracak birini bulur bulmaz satacak hemde içindeki filmleri ile birlikte
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

quote:

bence maxtordan uzak durmalısın arkadaş 1 TB lik başka bir modelini kullanıyor kadıracak birini bulur bulmaz satacak hemde içindeki filmleri ile birlikte

anladım kardeşim teşekkürler o zaman ben wdlere bakayım kitap şeklinde olanlara

• quote:

Alabilirsiniz ama üstüne biraz daha katarak 1 TB alabilirsiniz.

1 TB WD 245 TL, Havale ile 233'e iniyor.

quote:

http://www.hepsiburada.com/western-digital-my-book2-essential-usb2.0-1tb-3.5-tasinabilir-disk-wdh1u10000e/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd97266

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.