Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar USB disklerden film gösterebilen Divx Player'lara bu harddiskleri taktığımızda usb disk gibi kullanabiliyor muyuz?
  • arkadaşlar harici bellek almak istiyorum. toshiba yı severim bi de link deki harddiski görünce hoşuma gitti evdeki bilgileri depolayacağım. ama küçük ve taşınabilir olması önemli notebook la beraber taşınacak fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

toshiba harici bellek
  • hmmm demek öyle ucuz ve güçlü bişey arıyorsun
    HP FE477AA
    buna ne dersin peki? heme hp
    bi ara kampanyadaydı diye duymuştum. hala kampanyada mı bilmiyorum.. özellikleri aşağıda
    Ek depolama sağlayarak HP Business Dizüstü bilgisayarınızın ömrünü uzatın

• Zahmetli ağ kaynağı olmadan düşük maliyetli kolay yedekleme çözümü

• Yüksek hızlı ve cüzdan boyutundaki cihaz, dizüstü bilgisayarınıza ürünle birlikte gelen USB kabloyla bağlanır

Genel Bakış ve Spesifikasyonlar

Uyumluluk:
    Uyumlu ürünler
    Uyumlu tüm ürünleri görüntüle

Özet bilgiler
    Ürün adı
    HP 250GB Cep Ortam Sürücüsü

Ek depolama veya daha hızlı özel sabit sürücü gereksiniminde olanlar için, HP 250GB Pocket Media Sürücü kullanışlı ve düşük maliyetli bir çözümdür.

quote:

Orjinalden alıntı: Heacker06

quote:

Orjinalden alıntı: roccopolo

öncelikle merhaba arkadaşlar. Usb disk denince bana göre wd harika. hızı olsun estetiği olsun. bende araştırıyordum geçenlerde .... sitesinde çok şık bi usb disk gördüm ve hemen aldım üründen de çok memnunum. tavsiye ederim yani. Ürün wd ile kapışabilecek kadar hızlı arkadaşlar. fiyatı biraz pahalı gelebilir ama çoooooooookkk şık be kardeşim..
    Ürünlerinde yansıttığı eşsizlik ve aitlik hissi, yüksek kalitede materyal ve paketleme, Prestigio’yu benzersiz kılan özelliklerdir. Sınırlı sayıda üretilen Deri Flaş Bellekleri; 2.5” ve 1.8” Harici Sabit Diskleri Prestigio ürün yelpazesinin en beğenilen üyeleri.

2.5 inç DataSafe I ve DataSafe II, 1.8 inç Pocket Drive II Harici Sabit Disk serileri; siyah ve kahverengi renkleriyle her zevke hitap etmektedir. Yeni çıkan Fashion Edition Serisi ise beyaz ve sarının mükemmel uyumunu birleştirdi.

prestigio

sık demissin abijim nöriyim sıklıgı hard dıskde ben sıklıgı ben yawf veri aktarım hızı yuksek olsun yeterlı sıklıga para verecek biri deilim ben kalendermeşrepim güzel çirkin aramam

• @roccopolo
    mikrobox nasıldır?Elimde olsa seagate alırdım ama şartlar elvermiyor ne yazıkki.Ucuz ama kaliteli bir şey arıyorum.kapasiteside 80 gb. olmalı.daha yüksekte olabilir.
  • walla 80 gb almak istiyosan elini çabuk tutmalısın. piyasadan kalkacak yakında. zaten 80gb ı olan mikroboxtan başka bi marka var mı bilmiyorum. şahsen duymadım da. bence hp yi incelemelisin. pahalı gelir diyosan ve 80 gb olmalı diyosan mikroboxtan başka bişey öneremem sana. 160gb ta ise western digitalden başka bişey önermem sana. çünkü hem kaliteli ve hızlı hemde çok uygun.
    quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

@roccopolo
    mikrobox nasıldır?Elimde olsa seagate alırdım ama şartlar elvermiyor ne yazıkki.Ucuz ama kaliteli bir şey arıyorum.kapasiteside 80 gb. olmalı.daha yüksekte olabilir.
  • Arkadaşlar geçin 80-250 gb harddiskleri.
    WD 500 GB home edition aldım, çook memnunum ama doldu. Bana şimdi 1 TB lazım.
    1 TB için önerisi olan arkadaş var mıdır?
    Selamlar.
  • Bir tbler arasında SMARTDISK PRO 1TB 32MB 7200RPM 3.5" TAŞINABİLİR DİSK SİYAH/GUMUS en ucuzu. Bende 1TB lik HDD almayı planlıyorum western ile smartdisk arasında kaldım ne dersiniz?
  • evet dediğin gibi smartdisk en uygunu. ama westernn kalitesi de tartışılmaz. o kadar para veremem diyosan smartdisk en iyisi
    quote:

Orjinalden alıntı: SilverQuasar

Bir tbler arasında SMARTDISK PRO 1TB 32MB 7200RPM 3.5" TAŞINABİLİR DİSK SİYAH/GUMUS en ucuzu. Bende 1TB lik HDD almayı planlıyorum western ile smartdisk arasında kaldım ne dersiniz?
  • 500 WD hemide home edition aldıysan paraya çok fazla önem vermediğini düşünürüm. onun için sana önerebileceğim 3 marka var. WD, WD, WD
    quote:

Orjinalden alıntı: iserkanakcay

Arkadaşlar geçin 80-250 gb harddiskleri.
    WD 500 GB home edition aldım, çook memnunum ama doldu. Bana şimdi 1 TB lazım.
    1 TB için önerisi olan arkadaş var mıdır?
    Selamlar.
  • bu hafta sonu için mavi bilgisayarın kampanyası var
    MAXTOR 1TB OneTouch 4 3.5" 222 YTL kdv dahil
    LACIE > 500GB 2.5" 199 YTL kdv dahil

http://www.mavibilgisayar.com/resimler/Reklamlar/15Kasim2008.jpg
  • Ben Philips 500 GB harici HD almıştım.
    Sonra öğrendim ki Philips bu alanda pek iyi değilmiş.
    Zarif bir alet bekliyordum, çok hantal geldi.
    Değil arka veya ön cebe, çantaya bile sığmıyor.
    Biraz ısınıyor.
    Bunun dışında bir sorun yaşamadım.
    Bir de gördüğüm harici hd'lerin çoğu tek usb ile çalıştırılıyor.
    Benimkinin ise ayrıca fişe takılması gerekiyor.
    Bu aradaki farkın sebebi nedir?
  • senin aldığın disk 3.5" lik disktir ve 3.5" lik disklerin hepsi dışarıdan güce ihtiyaç duyar bu sebeple ayrıca bir fişe bağlaman gerekir şayet 2.5" lik bir disk alsaydın onda dışarıdan güce ihtiyaç duymadan sadece USB bağlantısıyla çalıştırabilirdin. aradaki fark kutunun içindeki harddiskin çeşidi ile alakalı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frequentflier -- 14 Kasım 2008; 13:42:23 >
  • Yani peki hangisi daha iyidir?
  • işte bu yüzden 500gb alacaksan 2.5" alman gerekir. Gelelim hangisi daha iyi sorusuna: Tabii ki usbden güç alan ürün daha iyidir. Daha az ısınır, daha sessiz çalışır ve daha fazla performans gösterir
    umarım yardımcı olabilmişimdir..
    quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

Yani peki hangisi daha iyidir?
  • teşekkürler. gerçi 1nci sayfada bu ürün "tavsiye" edilmiş.
  • harici hardiskleri bilga sürekli bağlı tutarak, dahili hdd gibi kullanmak mümkün mü? program vs kurmak mesela. ayrıca, performansı, dahili hdd den daha iyi olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: frequentflier

bu hafta sonu için mavi bilgisayarın kampanyası var
    MAXTOR 1TB OneTouch 4 3.5" 222 YTL kdv dahil
    LACIE > 500GB 2.5" 199 YTL kdv dahil

http://www.mavibilgisayar.com/resimler/Reklamlar/15Kasim2008.jpg

Peki bu ürün hakkında (1 tb maxtor) neler düşünüyorsunuz?
  • Bence başşlıık 2.5 ve 3.5 olarak ayrıılmalıı
  • arkadaşlar 500 gb harici harddisk önerir misiniz??

ilk tercihimiz ufak boyutu dolayısıyla 2.5" ler...

ben şu ürünü gördüm. gayet şık ama performans da önemli tabi...

www.mavibilgisayar.com
    404 Not Found
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/10686

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 16 Kasım 2008; 16:25:28 >
  • öncelikle bi öneri; alacağın marka o dalda uzman olmalı. Fujitsu disklerde uzman sayılmaz. Siemensle birleşti notebook, tv vs ürünler çıkrmaya başladı. çok başarılı olduğu da söylenemez. 500 gb ve 2.5 olacak diyosan seagate is number one
    Kasası önceden biraz hantaldı ama kasayı da değiştirince süper oldu hakkaten. Fiyatı da yüksek sayılmaz. İncelemeni tavsiye ederim:
    http://www.incehesap.com/seagate/tasinabilir_harddisk/seagate_500_gb_25-563-6578.html

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

arkadaşlar 500 gb harici harddisk önerir misiniz??

ilk tercihimiz ufak boyutu dolayısıyla 2.5" ler...

ben şu ürünü gördüm. gayet şık ama performans da önemli tabi...

www.mavibilgisayar.com
    404 Not Found
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/10686

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.