iyi günler arkadaşlar toshiba nb520 laptop var onun hardiski düşük olduğundan 1tb lik harici hardisk aldım kutusundan söküp laptopdaki hardiskle değiştirdim hardiski formatladım tüm driver ve proğramları kurdum (win 7 ulmimate 64 bit)sonrasında değişiklikler için pc yi yeniden baişatınca windows başlangoç onarımı hatasını alıyorum 2 defa üst üste yaptımaynı hatayı verdi sizce neden olaq bilir . tşkler.
Öncelikle telaş etme harddiskinde problem yok. Problemin yazılımsal. Hiçbir program yğklemeden windows Kurulumdan hemen sonra bu hatayı veriyorsa cd de bir problem olabilir. Kullanmış olduğun windows kurulum cd ni değiştir netten orjinal msdn windows isosunu indir cd ye yaz veya windows 10 falan kurmayı dene.
Ayrıca kurduğun programlara varsa cracklerine,virüslere,uyumsuz sürücülere dikkat et sistemin mbr sini bozabilir ve böyle başlangıç onarmayı devreye sokar .
cevaplar için tşkler windows sürümünü daha öncee çok kullandım bir sorun yoktu. format sıralamam şöyle formatı atıp driver packtan tüm driverleri kuruyorum sonra eset 8 i kuruyorum ve niniteden gerekliproğramları online kuruyorum bilgisayarı yeniden başlatınca onarım işlemine geçiyor ve bu işlem bitmiyor sonuçlanmıyor yani.
şimdi problemin nedenini tespit için sürücü ve programları yüklemeden önce hemen formattan sonra yeniden başlat bakalım bu sorun yine oluşacakmı. Toplu olarak sürücüleri ve programları yükleme. Her birini tek tek yükle ve her yüklemeden sonra tekrar başlat ki neyin sebep olduğunu anlamış olalım. Mesela format attın ardından ekran kartı sürücüsünü yükle pc kapat aç. ses kartı sürücüsünü yükle pc kapat aç. wifi sürücüsünü yükle pc kapat aç vs vs
oğramları yüklmeden başlatınca oldu sorun driverlerdeydi yardımlar için tşkler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme