Şimdi Ara

Harici HDD'yi RAW formatından NTFS'ye (KISMEN ÇÖZÜLDÜ!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
5
Favori
22.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Active File Factory ,

Get Data Back
    bu programları da denemeni tavsiye ederim
  • Easy Recovery isimli programı bulun ve " Advanced Recovery " seçeneği ile tarama yaptırın verilere ulaşıp kurtarma ihtimaliniz yüksek. Bad sector onarımıyla falan uğraşmayın boşa vakit kaybı. Yukarıda adı geçen hdd regenator isimli programı zamanında aynı durumdaki 120gb diskimde denemiştim. 120Gb de bile çok çok yavaş ilerliyordu sonradan iptal ettim taramayı. 500gb kimbilir ne kadar sürer..
  • valla bende de aynı sorun var ama alet edavat yok uğraşacak olanlara buyrun
    http://www.youtube.com/watch?v=wRkFDFguT5A&feature=fvwrel
  • hdd regenerator u yukledim 2tb harddiskimi taratıyorum lutfen bekleyiniz diyo 1 ay surmez inşallah dimi? bayadır bekliyorum da ekranda bi kıpırdama yok sorun da aynısı konuyu acan arkadasınkiyle cozerseniz lütfen bana mesaj atın 2tb giderse onca emegim bosa gitcek :S
  • wd 1tb lik hardiskimde yillarin anilari vardi smart tvye taktim format atmama ragmen formatini raw 'a dönüstürdü. bilgisayarda acamiyorum fakat televziyonda smart tv de sadece görüntüleyebiliyorum.

dosyalarimi kurtarmak icin Recuva adli bir programin bedava sürümünü kullaniyorum piriform sitesinde indirdim.

kurtarma islemi bitmedi devam ediyor simdilik bir kismi kurtarildi.
  • pardon format atmamama ragmen yazacaktim
    yani hardiski smart tv de formatlamadim buna ragmen formati raw a dönüstü
  • Hocam bu raw olayı bende 3 sefer oldu üçündede diski de verilerin %80 inide kurtardım eğer böyle sıkıntısı olan varsa beni arasın ve HDD yi bana göndersin onarım işlemi linux ve windows üzerinden yapılmaktadır....

Onur PM atın adres ve tel nosu vereyim görüşelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSTİX -- 6 Mart 2013; 15:24:13 >
  • arkadaslar baya zaman önce format atarken bicimlendirme esnasında yalnışlıkla takılı unuttugum 2 tb hdd yi sildim ve

biçimlendirmeden fark ettim hdd yi soktum fakat veriler gitmisti yani hdd

RAW olmustu arastırdım ve Find and Mount adında bi pro buldum ve quick scan secenegi le tarattım

windows 7 de denedim pek bise yaramadı tarama sonucu bise bulamamıstı windovs xp de denedigimde tarama sonucu A diski die bir disk olusturdu ve tüm verilerim

sapa saglam icinde duruyordu icine hic bise atamıyordum fakat veriler icinden alınabiliyor binevi kilitlenmis gibi ve ben baska bir hdd alana kadar

osekilde baya zaman kullandım ve her seferinde taramayı cok hızlı bisekilde yapıyor ortalama 5 dakika kadar bazen daha kısasürede.kolay gelsin arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc_xx -- 29 Mart 2013; 16:45:20 >

• Eğer diskin içindeki dataları almak istiyorsan sana Kesin çözüm olarak R-Studio 5.0 programını kullan. Aynısı bana olmuştu içindeki dosyaları kurtarmıştım bu program ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOSTİX

Hocam bu raw olayı bende 3 sefer oldu üçündede diski de verilerin %80 inide kurtardım eğer böyle sıkıntısı olan varsa beni arasın ve HDD yi bana göndersin onarım işlemi linux ve windows üzerinden yapılmaktadır....

Onur PM atın adres ve tel nosu vereyim görüşelim...

Lütfen yardım edermisiniz banada

Oolagan@yahoo.com
    05304035622

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • manisali16 M kullanıcısına yanıt
    2 TB wd my passport 300 gb boş alanı vardı ve raw oldu içindekileri silmeden nasıl ntfs ye döndüre bilirim diye aramadığım bakmadığım forum kalmadı herkes aynı şeyleri yazmış birsürü program şöyle yapın böyle yapın .. hiçbiri çözüm deyil öncelikle nasıl raw oldu hdd onu anlatayım kasama format atarken çıkartma ihtiyacı duymadım format bittikten sonra hdd yi biçimlendir uyarısı geldi :) biraz forumlarda kafa yorduk çözüm bulamadım deneme yanılma yöntemiyle hdd takılıyken tekrar format attım ve düzeldi anlayacağınız çözüm bu win7 yüklerken raw oldu win8 yüklerken ntfs ye döndü içndekiler de silinmedi
  • Merhaba arkadaslar 1.5 aylik hdd raw oldu servise gonderdim vatandan iade kuponu aldim ve ayni hdd den aldim eve gitdim takdim ve gene raw formatina dondu aldigim disk ya ayni diski geri verdiler cunki em hdd yi alirken tek yesil hdd vardi ben aldim iade aldilar ama gene bi adet yesil disk vardi ben deli oldum hic bir veri yok dun aldim yeni hdd yi geri ereyimmi ici os zaten urun linki :

www.vatanbilgisayar.com/toshiba-25-1tb-store-e-partner-usb30-usb20-yesil-tasinabilir-disk.html#ozellikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

Merhaba arkadaslar 1.5 aylik hdd raw oldu servise gonderdim vatandan iade kuponu aldim ve ayni hdd den aldim eve gitdim takdim ve gene raw formatina dondu aldigim disk ya ayni diski geri verdiler cunki em hdd yi alirken tek yesil hdd vardi ben aldim iade aldilar ama gene bi adet yesil disk vardi ben deli oldum hic bir veri yok dun aldim yeni hdd yi geri ereyimmi ici os zaten urun linki :

www.vatanbilgisayar.com/toshiba-25-1tb-store-e-partner-usb30-usb20-yesil-tasinabilir-disk.html#ozellikler

aynı diski vermiş olabilirler. sorunlu diski servise vermeden önce üzerindeki seri numarasını bir yere kaydet.

• unspoken35 U kullanıcısına yanıt
    Sacma bir olayla karsilastim ondeki usb lerden hdd yi okumuyor ama arkadaki usb3.0 lara bagladim hemen nfts ye formatladi on panele takdigim iki hdd daha var sadece kasanin arkasina takinca calisiyor sebep ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

Sacma bir olayla karsilastim ondeki usb lerden hdd yi okumuyor ama arkadaki usb3.0 lara bagladim hemen nfts ye formatladi on panele takdigim iki hdd daha var sadece kasanin arkasina takinca calisiyor sebep ne olabilir

Arkadaki usb ler direk anakarta bağlı, ön usb ler ise anakarta kablo ile uzatmalı baglantı şeklindedir.
    Harici hdd ler bağlayacaksanız herzaman arka usb girişlerini kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoGAnCAnK0 D kullanıcısına yanıt
    Yok Kardeşim Az Önce Linux Mint 17 64 Kurup denedim aynı hatayı O programdada veriyor
  • 1'er TB lık iki diskim harici HDD kutusu kullanmamdan dolayı RAW'a dönüşmüştü. Günlerce haftalarca veri kaybı olmasın diye 1 yıldır ara ara uğraşıyordum.
    Sonunda çok kısa bir çaresini buldum.

Sadece veri kurtarmak isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir.
    HDD ile hiç oynamadan, format atmadan-değiştirmeden; Easus- Disk İnternals tarzı hiç bir programla HDD ile oynamadan (yoksa HDD boş görünebiliyor)

1- Çalışan bir pcye RAW olan HDD yi 2. HDD olarak takın.
    2- Slax CD 'den çalışan Linux sürümünü indirip bir CDye yazın. ( Ben Cd için ISO formatında olan Slax Turkish 7.0.8 32 Bit olanı indirdim)
    3- PC yi Slax Linux ile başlatın.
    4- Başlat => Bilgisayar => Ev Dizini => Aygıtlar kısmından HDD nizi seçin tamamdır.

Ben sonra onları PC nin Windows 7 kurulu sağlam HDD sinin masaüstüne attım. işim bitince PC yi Normal Win 7 ile başlatıp onları masaüstünden kopyaladım.

• arkadaşlar pc ye hafıza kartı girişine hafıza kartımı taktım raw formatına dönüştü,hardiskimi usb girişine taktım onun da yarısı raw formatına dönüştü ne yapabiliriz? bir sürü recovery programı denedim lakin ya program donuyor,ya tarama uzun sürüp sonuç alamıyorum

Hafıza kartını kurtarmak ilk önceliğim (16 gb kendisi)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.