Şimdi Ara

Harici ses kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar laptop ile beraber logitech z506ses sistemi kullanıyorum 5+1 özelligini kullanabilmem için bir harici ses kartı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdır şimdiden teşekkürler.
    Aklımda olan modeller:
    1.Creative sound blaster x-fi surround 5.1 pro
    2.asus xonar u5 5.1
    3.asus xonar u7 echelon edition 7.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu kirletmek istemem. Bu 3 marka arasında hangisi daha iyi bilmiyorum.
    Ama dilersen aktif kullandığım 7.1 ses kartını satıyorum.

Aşağıdaki linkten bakabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/m_111700259//tm.htm#111700259
  • Bir Sound Blaster SBX Pro Studio kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirin sound blaster bu konuda uzman kesinlikle sound blaster!
  • C-Prologic kullanıcısına yanıt
    Creative'i kullanmış biri olarak pek tavsiye etmiyorum. Arka ve merkez hoparlör çıkışları oldukça zayıf. O karttan sonra Asus xonar DX ses kartına geçince hem netlik hem de arkaların daha belirgin olması açısından bariz fark olmuştu. Bu sebeple o Creative'i önermiyorum.

Bu arada nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama Asus u5 modeli benim kullandığım DX modelinin bir altı olan dsx ile denk diyorlardı. Asus xonar Dsx modelini de kullanmış biri olarak o creative ile dsx arasında tercihim dsx olurdu. Bu durumda ben olsam u5 yada u7'yi tercih ederdim.

• Herkeze teşekkür ederim kararımı asus u7 echelon edition a verdim almışken kaliteli ve iyi ses çıkışı olan bir cihaz almış olurum

• Harici ses kartı tavsiyesi vermek cidden zor iş ama şurada iyi ürünlerhttps://www.infomusicshop.com/studyo-ses-karti var. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.