Şimdi Ara

Harika Bi server arıyorom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar exp güzel bless bug on bless ve soul satılan bi server arıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: alibaba02

Arkadaşlar exp güzel bless bug on bless ve soul satılan bi server arıyorum

bence topic açmadan önce furumu araştır bak neler bulcaksın
  • forum da serverlar bolbu kaçıncı topic hatırlayamadım
  • www.bestgamezone.org

dene ve denedikten sonra daha ii sini bulamiyacagina eminim
  • ben mulanda oynuyorum shoplar çok kötü!!!!!!shopları düzenlerseniz sevinirim bless soul satılmıyo ama adamların üstünde full +11 setler var???bu nasıl oluyor???ayrıca dark horse kuş vb. satılmıyor server pk dolu spotlerda pk lar geziyor server güzel ama bunları açıklarsanız sevinirim ayrıca blood castle biletleri satılmıyor
  • Abisi hemen kapanıyo hepsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

ben mulanda oynuyorum shoplar çok kötü!!!!!!shopları düzenlerseniz sevinirim bless soul satılmıyo ama adamların üstünde full +11 setler var???bu nasıl oluyor???ayrıca dark horse kuş vb. satılmıyor server pk dolu spotlerda pk lar geziyor server güzel ama bunları açıklarsanız sevinirim ayrıca blood castle biletleri satılmıyor
    oyunda kusa veya dark horsa sahip deilsen ben akşam 19.30 dan sora online oluyorum veririm sana zor bi server deil hatta çok kolay yeni başladim ve sadece akşamları oynamam rağmen suan 12 res var elimden geldigince yardim ederim isteyen arkadaslara bu arada noria da satıcılarda kundun 1 ve 2 satiliyor yani ex item istiyosanız bolca mevcut hatta haddinden fazla mevcut neyse kolay gele oyundaki nikim [FE]kry
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibaba02

Abisi hemen kapanıyo hepsi

o zaman global oynucan......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.