http://www.echokinetics.com en çok 1 saatte lvl 78 oluyorsunuz. Para cabası. Bunlar önemli değil. Otomatik pvp sistemleri var. Kayıt oluyorsun ve oyun içinde pvp eventi otomatik başlıyor her 30 dk bir. .join yazıyorsun ve her kez colesiuma gidiyor. İki türlü pvp sistemi var 1. her kez bir birine giriyo :D 2. ise 2 farklı team Team 1 ve Team 2 die.
Süper bişi 200+ online player var ve lagdan eser yok. (Sieagelerde bazen lag oluyor okadar)
Benim nickim BigSexy, DarkBlue, DarkWizard, WhiteBuff. PvP serverında oynayanlar bu serverı denemeden geçmeyin derim. Zaten hopzone.net e ilk sırada.
bu serverda enchant olayı nasıl?duyduğum kadarıyla %55 gibi çok düşük bi rate varmış ve gerisini donate ile satıyolarmış max enchant kaç? c4 itemleri full mü? hero ve subclass açıkmı?
ael2 den banlandım.florende pk keserken neymiş spawn kill yapmışız
sorularıma cevap verirseniz sevinirim yeni server aramaktayımda şöyle bütün skilleri bi arada öğrenebiliceğim falan bi server olsa çok iyi olur
lool?
çok asabi insanlar burda bunlara gereNk yok.biraz vites düşürün hold on bolm
tavrını sevmedim SLIPKNOT 100 şınav çek
quote:
Orjinalden alıntı: 8thsin
tavrını sevmedim SLIPKNOT 100 şınav çek
çok ukeylasın hıh
ya $u aeL2 yi oqretin :) System Lazim ben anlamam host felan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme