Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Harman Kardon Amfi+ Hoparlör Seti Faturalı - Garantili Satın Al 19 Ağustos 2020 18:33 1 1 Harman Kardon Amfi+ Hoparlör Seti Faturalı - Garantili Merhabalar. Mediamarkt tan aldığım , Aralık ayına kadar uzatılmış garantisi devam eden ses sistemimi satıyorum . Yaklaşık 1 senedir kutusunda beklemektedir. Taşındıktan sonra kurmayı planlıyordum ama çocuk - bebek durumları olunca kuramadım. Kargo konusunda eğer kodunuz yoksa 2 parça ve ağır olduğu için pahalı olacağını düşünüyorum , Sakarya - İzmit taraflarında elden teslim edebilirim . Sakarya da aile hekimiyim , mesaj yazarsanız dönüş yaparım . Model olarak Avr151s anfi ve HKTS 5 hoparlör seti olarak geçmektedir, tam set olarak adı HKHDCOM151s tir . Fiyat pazarlığa açıktır .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Aralık 2020 Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün COD MW2 Satıldı TL 1 Adet Intel kodu. Callisto Protocol + Dead island AMD kodu .. satildi Harman Kardon Amfi+ Hoparlör Seti Faturalı - Garantili İpad Air 16 GB 550 TL Sıfır Toshiba TR200 480 GB SSD 350 TL Garantili-Faturalı