Şimdi Ara

Harman Kardon AVR 161s Kurulumu Hakkında Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende aynı amfiyi kullanıyorum öncelikle. İlk iki sorunuz hakkında bir şey diyemiycem. Fakat 3. sorunuz da 4k Tv kullandığınızı ve optik kablo ile TV ve Amfi yi bağladığınızı söylemişsiniz. Bahsettiğiniz HD ses formatlarını kesinlikle optik kablo üzerinden alamazsınız. Yapmanız gereken şeyi kısaca anlatıyım.
    1-Öncelikle optik kabloyu çıkaracaksın.
    2-TV nin arkasında yer alan HDMI(ARC) girişi ile AMFİ üzerinde yer alan HDMI out üzerinden Amfi ile TV'yi HDMI kablo ile bağlıycaksınız.
    3-Amfinin settings kısmına girip HDMI LİNK kısmını aktif etmeniz gerekiyor.
    4-Ayrıca TV nin ayarlar kısmına girip ses ayarları bölümünü açıp (LG tv kullandığınızı belirtmişsiniz) ses çıkışını Optik/HDMI ARC ye ayarlamanız gerekmektedir.

Amfinin üzerinden TV tuşuna basmanız lazım. HDMI ARC ile TV üzerinden ses ve görüntü alabilirsiniz çünkü. Sonrasında 4K filmerde DTS True HD nin tadını çıkarabilirsin. OPTİK kablo ile bu ses formatını açman mümkün değil.

• erkanberk kullanıcısına yanıt
    Hemen dediklerinizi uyguluyorum. İlginize ve desteğinize teşekkür ederim. Klavyenize sağlık :)
  • yaseta kullanıcısına yanıt
    Önemli değil rica ederim. Umarım çözülür bu şekilde:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaseta kullanıcısına yanıt
    Radyo kısmı için Avr’nin Manuel’i indirip inceleyin derim

USB ile de Avr’niz fat formatlı USB yada hdd disk destekliyor olabilir. Bu da manuelde yazıyordur

Arc konusu ile alakalı olarak hem tv hem de eARC destekli olması gerekiyor. Maalesef sizin Avr düz Arc destekli. Bu sebeple tv’den oynattığınız filmlerin sesi arc ile de olsa düz Dolby yada dts olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkanberk kullanıcısına yanıt
    "Amfinin üzerinden TV tuşuna basmanız lazım. HDMI ARC ile TV üzerinden ses ve görüntü alabilirsiniz çünkü."

Ben de aynen böyle kullanıyorum.
  • Arkadaşlar sizden aldığım bilgi paylaşımıyla, gerçek harman kardon ses sisteminin nasıl olduğunu anlamış oldum. Gerçekten eşşiz bir deneyim. Fakat elimde ki cihaz 5.1 ch desteklemekte, ben 5.1.2 olarak sisteme devam etme kararı aldım. Bu yüzden elimdeki cihazı satacağım. Şayet ilgilenen arkadaşlarımız varsa yardımcı olurum.

- Harman Kardaon 161s AVR + HKTS 16BQ 5.1 hoparlör takımı

Sistem: cihaz + hoparlör takım olarak mevcut. Kutu, fatura, kullanım kitapçıkları ve mevcut olan ne parçası varsa duruyor. Ayrıca arka hoparlör takımı için almış olduğum HTFS 2 BQ takımıda set ile birlikte vereceğim. İlgilenen arkadaşlar msg yoluyla dönüş yapabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.