Şimdi Ara

Harman Kardon® DVD 37 + HKTS 11 + AVR 247 (Resimli + İnceleme) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
5
Favori
72.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tatilden döndüm ancak iş yoğunluğu ve evin tadilatı henüz geçmiş değil. Biraz daha toparlanmam lazım. Ancak forumdan arkadaşlardan yardımcı olabilecek varsa ilk etapta yardımcı olurlarsa seviniriz tabi.

@etokel,
    Sony STR-DA2400ES 8 Ohms olup olmadığın abağlı olarak değişir. 8 Ohms ise uyumsuz olmaz. Ama bence HKTS11 yalın ses olarak kendi marka AVR ileri ile çok uyumlu çalışıyor. Mesela Yamaha ile HKTS11 çoğu Bence bu durumu en güzel Media Markta deneme şansı oluyor. En azından Aynı Sony AVR olmasada benzer Sony'ler ile HKTS 11 dinlemek lazım. Media MArkt - Ümraniye bu iş için uygun.
  • Merhaba.

Başlık altında yazılanları ilgi ile okudum. Sonderece keyif alarak bilgilendiğimi söyleye bilirim. HKTS11 internet ortamında taksitli olarak alabileceğim bildiğiniz bir site var mı? Veya telefonla bilgi alıp,taksitli alışveriş yapabileceğim bir yer var mı?
    Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  • bu sistemi pc de avr146 ile kullanabilirmiyim 5.1 olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokel

Öncelikle iyi tatiller dilerim üstad..açmış olduğunuz topic'i bugün farkettim ve son 2 ay içinde sağdan soldan yarım yamalak öğrendiğim bilgilerin tamamının hatta ve hatta çok daha fazlasının bu topic'de olduğunu gördüm ve bir çırpıda tüm sayfaları tüm yazılan mesajları okudum...benim de almayı düşündüğüm hoparlörlerin HKTS 11 olması nedeniyle de özellikle ilgiyle okudum..

benim ilgilendiğim daha hesaplı fiyatı nedeniyle hkts 7 modeli idi, ancak nişanlımın siyah hkts 11'i gösterip bu daha şıkmış şeklinde "gizli" mesajını aldıktan sonra ve incelemelerinizi de okuduktan sonra aradaki takribi 250 TL'lik farka hem görsel hem de teknik olarak değeceğini düşünüyorum..fakat benim düşündüğüm avr harman kardon değil, Sony STR-DA2400ES..hem yeni ses codeclerini çözmesi hem de upscaling özellikleri nedeniyle tercih ediyorum. Fiyatı da 1400 TL civarında...şu ana kadar topic'de bu amfiyi inceleyen olmadı sanırım, en azından HKTS 11 ile..

Tatil dönüşünüzde bir fırsatını bulduğunuzda bu ikisinin uyumu hakkında bilgi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum..

Saygı ve Sevgilerimle..

dostum naptın?

• Selamlar,

Sony DA2400ES bulamıyorum, sanırım Sony fiyat performans oranı çok iyi bu ürün yerine daha pahalı olan modellerini satmaya çalışıyor...Başarılar..
    Denon 1910 modeli üzerinde araştırma yapıyorum, bu modelde de video upscale özelliği var (Anchor Bay Technologies), fiyat olarak de 600 € civarında. Ağustos sonu inceleme fırsatım olacak, bilgi paylaşırım. Düşündüğüm sistem Harman Kardon HKTS 11 ve Denon 1910..

quote:

Orijinalden alıntı: agleniance

quote:

Öncelikle iyi tatiller dilerim üstad..açmış olduğunuz topic'i bugün farkettim ve son 2 ay içinde sağdan soldan yarım yamalak öğrendiğim bilgilerin tamamının hatta ve hatta çok daha fazlasının bu topic'de olduğunu gördüm ve bir çırpıda tüm sayfaları tüm yazılan mesajları okudum...benim de almayı düşündüğüm hoparlörlerin HKTS 11 olması nedeniyle de özellikle ilgiyle okudum..

benim ilgilendiğim daha hesaplı fiyatı nedeniyle hkts 7 modeli idi, ancak nişanlımın siyah hkts 11'i gösterip bu daha şıkmış şeklinde "gizli" mesajını aldıktan sonra ve incelemelerinizi de okuduktan sonra aradaki takribi 250 TL'lik farka hem görsel hem de teknik olarak değeceğini düşünüyorum..fakat benim düşündüğüm avr harman kardon değil, Sony STR-DA2400ES..hem yeni ses codeclerini çözmesi hem de upscaling özellikleri nedeniyle tercih ediyorum. Fiyatı da 1400 TL civarında...şu ana kadar topic'de bu amfiyi inceleyen olmadı sanırım, en azından HKTS 11 ile..

Tatil dönüşünüzde bir fırsatını bulduğunuzda bu ikisinin uyumu hakkında bilgi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum..

Saygı ve Sevgilerimle..

dostum naptın?

• dostum sony hariç bütün receiverları kullandım harman 255 yamaha 663 pioneer 417 yamaha 361 sony 1200 ama en iyi hem steryo hemde filimde harman kardon hatta şuan yine harman kardon aldım avr 137 eskiden arkadaşlar derdi eski seri yeni seriden iyi diye gerçekten sanki eski harmanlar daha iyi kim ne derse steryoda en iyi receiver hkardon. not :sony 1200 ü arkadaşımda dinledimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 18 Ağustos 2009; 19:37:00 >
  • Gerçekten içim rahatladı. Çünkü AVR 137 ile ilgili ne hk kendi sitesinde ne de başka sitelerde pek bilgi bulamadı.
    Ben AVR 137 yi hkts7 ile kullanıyorum. Şu an memnunum ama bazen hkts11 alsam daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
    Ayrıca farklı receiverları dinlemediğim için karşılaştırma da yapamıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

dostum sony hariç bütün receiverları kullandım harman 255 yamaha 663 pioneer 417 yamaha 361 sony 1200 ama en iyi hem steryo hemde filimde harman kardon hatta şuan yine harman kardon aldım avr 137 eskiden arkadaşlar derdi eski seri yeni seriden iyi diye gerçekten sanki eski harmanlar daha iyi kim ne derse steryoda en iyi receiver hkardon. not :sony 1200 ü arkadaşımda dinledimm
  • valla watt olarak memnunsan çok güzel anfi ha daha yüksek watt olsun dersen 745 diye modeli var yine bi önceki seri dehset 2*100 watt steryo yeni serilerde en güçlüsü avr 355 oda 2*70 watt bu harman çok ilginç yeni seri çıkartıyo eski seriden daha güçlü anfi si yok..
  • Sonunda bugün 212 Outlet'teki MM'tan Sony 2400ES siyahımı aldım, kutusunda, açılmamış. 1559 TL 5 taksit :)

quote:

Selamlar,

Sony DA2400ES bulamıyorum, sanırım Sony fiyat performans oranı çok iyi bu ürün yerine daha pahalı olan modellerini satmaya çalışıyor...Başarılar..
    Denon 1910 modeli üzerinde araştırma yapıyorum, bu modelde de video upscale özelliği var (Anchor Bay Technologies), fiyat olarak de 600 € civarında. Ağustos sonu inceleme fırsatım olacak, bilgi paylaşırım. Düşündüğüm sistem Harman Kardon HKTS 11 ve Denon 1910..

quote:

Orijinalden alıntı: agleniance

quote:

Saygı ve Sevgilerimle..

dostum naptın?

• hkts 11 ile avr 137 mı? yoksa yamaha 563 mu daha ıı olur?
    ustadlar bu konuda bana bı yardımcı olurlarsa sevınırım :)

bırde fıyatları ne durumda bılgısı olan varsa paylasırsa su tesısat kurma arefesınde bana cok yardımı olmus olur
    saygılar...
  • quote:

Sonunda bugün 212 Outlet'teki MM'tan Sony 2400ES siyahımı aldım, kutusunda, açılmamış. 1559 TL 5 taksit :)

Güle güle kullan arkadaşım.

İçinde Medimarkt olan bir AVM nin bu semtte açılması çok iyi oldu. Medimarkt a gitmek için ya Ümraniye' ye yada Beylikdüzü' ne gidiyordum. İkisi de bana uzak sayılır. Şimdi evime 1 km mesafede Medimarkt var.
  • selamlar herkese,
    sonunda ayarlarını düzgün yapmayı başardım. ses seviyeleri düşük kalmış benim onları kulağıma göre deneye deneye ayarladım ve dün ilk defa uzun süre sonunda mükemmel bir film izledim.
    ama şu konuda da haklısınız filmden filme çok fark var seslerde, ayarları iyi yapmak lazım
  • foruma daha önce bilgi amaçla girip çıkıyodum ama daha yeni üye oldum hifi yorumlarından sonra başka siteye uğrayacağımı sanmıyorum. hk avr 137 almayı düşünüyorum. hem film hemde müzik amaçlı kullanmayı istiyorum .ama fazla bilgi bulamadım resmi sitesinde ve internet ortamında. media markt fiatı 800 tl. detaylı bilgisi olan üstadlar varsa bilgi verebilirse çok memun olurum ,herkese ii forumlar...
  • Arkadaşıkm ben m.marktan aldım. 2-3 ay önce. Hk nın kendi sitesinde bile AVR 137 ile ilgili bir bilgi yok. Anlayamadım açıkçası. Ama ben gayet memnunum. Daha henüz üzerinde ayar bile yapmadım. Standartta tüm ayarlar. Müzik için de iyi. Ama sonuçta stero hifi değil. Müzik konusu gerçekten apayrı. Ben HKTS 7 ile kullanıyorum. Son seslerde bile seste bozulma olmuyor. Onkyo unun hmdi lı, son ses formatlarının destekleyen bir model ile karşılaştırmıştım m. markta. Ben dahil yanımdaki herkez HK dedi. Gerçekten öyle. Bence üzülmezsin.

quote:

Orijinalden alıntı: geritli

foruma daha önce bilgi amaçla girip çıkıyodum ama daha yeni üye oldum hifi yorumlarından sonra başka siteye uğrayacağımı sanmıyorum. hk avr 137 almayı düşünüyorum. hem film hemde müzik amaçlı kullanmayı istiyorum .ama fazla bilgi bulamadım resmi sitesinde ve internet ortamında. media markt fiatı 800 tl. detaylı bilgisi olan üstadlar varsa bilgi verebilirse çok memun olurum ,herkese ii forumlar...

• 8 OHM DA 2*40 WATT 5*30 WATT GÜCÜ VAR AMA HARMANIN SES HESAPLAMASI FARKLI SAKIN WATT AZ DİYE GÖZÜN KORKMASIN.SESİ EV İÇİN YETRLİ FAZLA BİLE BEN BİLE SON SES AÇAMADIM DAHA SÜREKLİ HERYER ZINGIRDIYOR AÇINCA. ve son seste bozulmada yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir_masal

Odan gerçekten çok güzel. Bende odamı kısmet ise yakında tasarlamaya başlayacağım.
    Oncelikle astoria koşe takımı ben de alacağım. Sende gorduğumda bir kez daha doğru bir karar verdiğimi anladım.

Güzel günlerde kullanman dileği ile. Sana bir sorum var bu LCD'nin altında ışık var. Onları tam goremedim. Ben de mavi neona uyguladım. Sendeki lambaları meak ettim. Resimlerini gonderirsen sevinirim.

Herkese selamlar saygılar.

Vay be yaklaşık 8 ay once bu mesajı yazmıştım. Kendi odamı hazırlayacağım diye. Sonunda oldu ve istediğim gibi bir odam oldu. Ve iki aydır keyifle kullanıyorum. ALLAH kimsenin keyfini bozmasın. Sizlere daha iyilerini nasip etsin.

Odamdan bir resim ekliyorum.
     Harman Kardon® DVD 37 + HKTS 11 + AVR 247 (Resimli + İnceleme)

• Arkadaşlar Merhaba,
    Forumu uzun zamandır takip ediyorum.
    Yeni taşındığım evde bende bir sistem kurmak istiyorum.
    AVR olarak DENON 1910 veya HK 255 düşünüyorum henüz netleştiremedim.
    Hoparlör olarakta ne yazıkki yer darlığından bookshelf tip hoparlörleri tercih etmek durumundayım.
    TV ünitesi bütün duvarı kapladığı için Floorstand hoparlörleri şimdilik kullanamayacağım.
    HKTS 11 mantıklı gibi duruyor. Siz ne dersiniz F/P olarak hala alınabilir bir hoparlör grubu mu yoksa daha uygun fiyatlara alınabilecek ( Bütçe 1.000 - 1.500 TL) yakın performanslı başka bookshelf hoparlör tavsiyeleriniz olabilir mi?
    Bu arada dinleme amacı % 80 film, % 20 müzik.
    Yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiki

Arkadaşlar Merhaba,
    Hoparlör olarakta ne yazıkki yer darlığından bookshelf tip hoparlörleri tercih etmek durumundayım.
    TV ünitesi bütün duvarı kapladığı için Floorstand hoparlörleri şimdilik kullanamayacağım.
    HKTS 11 mantıklı gibi duruyor. Siz ne dersiniz F/P olarak hala alınabilir bir hoparlör grubu mu yoksa daha uygun fiyatlara alınabilecek ( Bütçe 1.000 - 1.500 TL) yakın performanslı başka bookshelf hoparlör tavsiyeleriniz olabilir mi?

Evet, sanırım konu güncelliğini yitirdi. Tek bir yorum bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: seiki

Arkadaşlar Merhaba,

ben hkts11 i harman kardon onkyo ve yamahayla dinleme fırsatı buldum hepsi ayarsızdı 0 ayarla yani. hatta boselerden sonraki ilk tercihimdi ayrıntılar mükemmeldi yalnız yüksek seste bu ayrıntıların beni rahatsız etmeye başladığını ve bastaki puf puf seslerin ortaya çıktığını duydum ama çok yüksek seste kullanılmayacaksa çok çok iyi bi sistem hkts11 yine söyleyeyim kendi kulak zevkime göre.yamahalarda 465,663, iyi netice alamadım ses netliği kayboldu,harman kardon 155 di sanırım biraz daha iyiydi sonra onkyo 607 ile dinledim ayrıntılar ve ses netliği kulaklarıma inanamadığım bi şekilde değişti mükemmel dedim hatta fiyat olarak boselerin yarısı olduğu için bi kaç gün tereddüt bile yaşadım :) ama boselerin çok yüksek volümlerdede kendini bozmayışı ve bikere alim tam olsun mantığı beni tekrar boselere yöneltti ama bence ciddi ciddi hkts11 düşünülecek çok güzel bi sistem birde söylemeden edemeyeceğim supw da sigorta yakma gibi bi problem yaşatabiliyor hkts11.bu yazdıklarımı ümraniye mediamarktta dinleyebilirsiniz ama onkyo 607 yi hkts11le mutlkaka dinleyin derim karar vermeden önce saygılar.

• Albatros yorumların için çok teşekkür ederim.
    Ümraniye Mediamarkta bu hafta sonu bir test yapayım. Gerçi o tarz ortamlarda her taraftan ses geldiği için sistemi değerlendirmek benim açımdan zor oluyor.
    Yüksek sesle dinleme gibi bir alışkanlığım yok zaten. Benim için önemli alan düşük seslerdeki performans.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.