Şimdi Ara

Harman Kardon ile PC bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.vatanbilgisayar.com/harman-kardon-aurastudio-3-bluetooth-hoparlor-siyah.html

bu linkteki üründen almayı düşünüyorum, aux kablosu ile masaüstü pc 'me bağlayabilir miyim ? aynı zamanda arada laptop ile de bluetouth kullanacağım. Online oyun, dizi film müzik vb. de ses olarak nasıldır ?

Bundan başka bir öneriniz var mı ?

• Hocam bu fiyata bu ürünü almayın derim.

Film falan izleyecekseniz pek uygun olmaz gibi, film için 2+1 veya 5+1 ses sitemi daha uygundur, müzik de aynı şekilde.

Ürünü biraz inceledim ses kalitesi güzel olabilir ama pek içime sinmedi.

• Bu tür Bluetooth hoparlörler müzik için çok uygundur.Cep telefonunuz sesde işetir.Flim oyun konusunda sizin beklentinizi bilemiyorum ama bence karşılamaz.2.1 ses sitemi işinizi daha iyi görür..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @İnspiredtiger @epicmusic oyun film muzik icin 2+1 oneriniz nedir ?

Evet harman kardon biraz pahali kaciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 1 Haziran 2021; 20:56:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an malesef piyasalar yüzünden en dandik sistemler bile çok pahalı durumda.

3-4 sene önce olsa aşırı ucuza aşırı iyi sistemler önerebilirdim.

Bas sesini çok seven biri olarak yıllarca logitech z2300 ve z623 kullandım, z2300 sistemini bilenler bilir anlatmaya hiç gerek yok, taşındığımız için satmak zorunda kalmıştım.

İkisi de çok kaliteli sistemler ancak şu an 2 modelde üretilmiyor ne yazık ki.

Ancak Z623'ün daha yeni nesil olanı Z625 modeli bulabilirsiniz.

Ev ortamında film ve müzik için bu sistem sizi bayağı tatmin eder.

Hem linkte gösterdiğiniz üründen daha uyguna bulabilirsiniz ve daha iyi olur.

• teşekkür ederim z625 e bakacağım. Bir kaç sene önce keşke alabilseydim. Şimdi fiyatlar uçmuş durumda.

• mob411 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, 1000 lira civarına 5+1 logitech z906 vardı bir de çok pahalı ya alınır mı bu dediğim zamanları hatırlıyorum.

Şu an aynı sistemi 4 bine koyan var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DIGITURK'e Ses Sistemi Bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    Ps4 e hoparlör bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu alet bende var, bir çok bt cihaz ile bağlanıyor hangi cihaz ses yayını yapıyorsa onu çalıyor, ilk bt lere bakıyor yoksa aux varsa aux çalıyor. Ses yüksekliği apartman daireleri için çok yüksek, ses kalitesi de inanılmaz fakat sesi tek noktadan yaydığı için sol sağ ayrımı olmuyor, dekor ürünü gibi cam olduğu için daha hassas. Sana tavsiyem soundcore moniton+ Her türlü ihiyacına yeter eğer yeterli gelmezse 1 tane daha alıp stereo bile bağlayabilirsin. Gözünü watt değerleri kandırmasın bir oda için 10 wattlık ses bile fazla olabiliyor. Müstakil evde değilsen evde parti vermiceksen yüksek watt boyut ve para israfı olur. Benim ilk sistemim 17 watt 2artı1 bir sistemdi, bir kere bile tam ses açamadım. Türkiye şartları maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.