Şimdi Ara

Harman kardon subwoofer sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

"Bass Boost"'u "off" konumuna alın ve de hiç bir cihaz bağlamayın. Eğer hala uğultu var ise donanımsal bir sıkıntı olduğundan ayarlarla giderilemez.

• aeronics kullanıcısına yanıt
    Azaldı üstadım, kısmen de olsa az var. Bağlantım kablosuz... Peki TV kapalıyken subwoofer ın dinlenmeye/kapalı moda alımı için (ışığın kapanması) attığım resimdeki arka ayarı nasıl olması gerekiyor. Teşekkürler 🙏🏻 Harman kardon subwoofer sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 3 Haziran 2021; 18:22:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Covannii C kullanıcısına yanıt

"Power on mode" ayarı "auto" olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 4 Haziran 2021; 8:10:45 >
    Yinede sürekli açık üstadım

• Covannii C kullanıcısına yanıt

O zaman belli ki devre kartı tarafında bir sıkıntı var. Ya giriş sinyalini algılayıp devreyi açıp kapatan kısımda bir problem ya da girişte sürekli bir ses var ve bu yüzden kapanmıyor. Bu da uzaktan olacak iş değil. Servise götürmeniz lazım.

Teşekkürler 🙋‍♂️

• Merhabalar. Kronik sorun bende de oldu. Harman Kardon Sub 210/230 kullanıyorum. Birden bire güç lambası yanıp sönmeye başladı ve uydulardan ses geldiği halde sub’ dan ses alamamaya başladım. Nerede tamir ettirebilirim. Adana da yaşıyorum. Anlayan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. Hatta bu haliyle HKTS 9 ve AVR 161 ile birlikte komple satabilirim bile😃 Yeni bir sistem aldım HK yı diğer odada kullanıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muratcandogan M kullanıcısına yanıt

bende de aynı sorun var nasıl çözdünüz ? ne yapmam lazım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.