|
HarmonyOS 4'e ilgi büyük: İki haftada 5 milyon cihaza yüklendi
-
-
Türkiye deki cihazlara vermiyorlar. Verseler nova serisi alırdım. Onun yerine googlesız Android veriyorlar. Kalsın baby.
Nesnelerin İnterneti konusunda rakipsiz bir iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 24 Ağustos 2023; 18:24:52 >
-
Harmony Launcher deseler daha bir doğru sanki ama...
-
Asıl olay elektrikli araçlardaki kullanımı olacak. Huawei bu işe feci yatırım yapıyor ve Çin elektrikli araç piyasasını domine ediyor halihazırda. Yani Çinli üreticilerin en zayıf noktası olan yazılım işinde iyiden iyiye yürüyorlar.
-
Çekirdeği farklı Android çekirdeği kullanmıyor. Sadece apk ve abb desteği var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu şey gibi olmuş; linux dağıtımı ama exe ve msi desteği var :D Sence apk ve abb desteği olan bir sistem android den ne kadar farklı olabilir? aosp i alıp giydirmişler işte.
-
Zaten tam oturmuş bi' sistem değil, bir de her cihaza göndermiyor bu güncellemeyi. Çıkardığı orta segmentlere 1'er sürüm güncellemesi verip bırakıyorlar.
Ayrıca HarmonyOS Android 12 tabanlı...
AOSP + UI olduğunu düşünüyorum ben de...
-
Ben Linux'a wine ve lutris kurmak gibi düşünüyorum.
Kernel bsd lisanslı bu da freebsd yada open bsd üzerine kurulu bir sistem olduğunu gösteriyor. Bu ne demek?
Gnu gibi tüm kodları halka açmak zorunda değiller demek. Berkeley playstation sistemlerinde de var kodu kapayabiliyorlar. Bsd üzerinde kde gibi linux arayüzlerinin de açık kaynak dağıtımları var ama açmak zorunda değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 25 Ağustos 2023; 12:31:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kodu açmak zorunda değiller ama reklamı ve stratejiyi çok yanlış yaptılar. eski android telefon güncelleme alıyor harmonyOs oluyor bak sen :D Sistem tamamen base android üzerine kurulu yani açıkça söylemeseler de bu.
-
Büyük ilgiye bak çay demle.
-
Yıllarca aynı Android çekirdeğini kullandığı için idi o yorum. Yeni versiyonda LiteOS kerneli kullanıyormuş. Keza çoğu "OS" aslında launcher. En azından bu OS daha OS bir hal almış [:)]
-
Alternatif iyidir çoğalsın büyüsün keza ileride google android her ülke için büyük tehdit olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaynak kodu halka açılacak zaten, ayrıca port rehberi de hazırlıyorlar, kendi sitesinde görebilirsiniz. Yakın zamanda güzel ve sıkıntısız portlar gelir de deneriz umarım.
-
Huawei ve Çin kendi ülkesinde olduğu gibi özgürlüğü engelliyor. Çinde Google yasak olduğu gibi çoğu şey sansürleniyor. İşletim sistemi dediğin özgür olmalı yoksa iOS tan ne farkın var. Harmony OS Next Android uygulamalarını kurmayı da engelleyecek. Çin ile Kuzey Koreye doğru. Hepsini evrensel olarak destekleyen bir işletim sistemi çıkarın.
-
kullandınmı da konuşuyorsun?
android 13 ten kat kat kat daha akıcı,stabil.
hem android uyg. çalıştırıp onu androidin kendisinden daha akıcı bir şekilde çalıştırıyor ama sen ona harmony launcher de.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Harmony Launcher deseler daha bir doğru sanki ama...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X