Şimdi Ara

HarmonyOS işletim sistemi %2'lik pazar payına ulaştı: Geleceği pek parlak görünmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    uşak mı olsunlar. onu yapma buna izin verme bize bilgi paylaşımı yap. dünyayı biz izleyelim siz izlemeyin herkes gücü yettiğince.

• bshaar387 B kullanıcısına yanıt

ben öyle birşey mi yazdım?

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt

Oran iyi tabiki hocam diğer yorum yapan üye başka bir şekilde bakıyor bu haberlere sanırım o yüzden belirttim.

• Keşke başarılı olsa ama taşıma suyla değirmen dönmez

• Rekabet iyidir. 2 Kutuplu sistem her zaman dünya için tehdit olacaktır ben başarmasını ve en az %20 'lik bir pay kapmasını destekliyorum.

• Harmony Os Huawei telefonda bile bozuyor işlemiyor.Bir telefon çöp oldu.Android iyidir!

• Harmony OS de Google uygulamaları ve özellikle oyunları desteği tam olarak yok. Google Play Uygulamalarda ve oyunlar açıldığında crash çökme olayı oluyor. Kaldı ki Harmony OS Next diye bir işetim sistemi çıkarıyormuş onda Android uygulamaları desteği de kalkacakmış. Benim fikrimce iyi değil önemli olan Global olarak hepsini ve herşeyi desteklemek ve çalıştırmak sideload özelliğini daha da geliştirerek rahatlıkla çalıştırabilmek. Benim fikrim bu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.