Mesele casusuluksa her ulke casuslugu yapar! Yakalanmadigi surecede sorun olmaz. Hatta muttefiklikler vs de vardir . Olagan seylerdendir.
Yakalanan her turlu cezayi da kabullenir :) ... Bu isler boyledir..
Ama emin olun Amerika Cin de teknoloji calip Amerikan patenlerine dahil etmemistir . Ki olsaydi Cin baya baya lanse ederdi .
Guvenlik geregi sen ben herkes her sekilde her zaman veya bir zaman veya ara ara vs takip edilebiliriz ! Bunlar olagan seylerdir. Dert etmemek gerek. Sonucta suc unsuru olan seyler yapilmiyorsa en onemlisi baskalarina bir sekilde zarar verilmiyorsa! dert edilmemesi gerekir...
Zero Days i de izlemedim ama az cok tahmin edebilirim :) ... Belki bir ara izlerim ama bana olumlu seyler katacak bir detay mesaj vs icericegii pek sanmiyorum ama bir ara bakarim objektif yaklasim geregi ...
Zero Days belgeseli teknoloji ile ilgilenen herkese bir şeyler katar. şiddetle tavsiye ediyorum.
mekaadamM
kullanıcısına yanıt
Cinliler yapmis. Hirsizlik benim icin imkansizdir. Senin icin kolay olsa gerek ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme