Şimdi Ara

HARP I TAKTIĞIMIZDA MP NEDEN 2 KATINA ÇIKIYOR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çünkü bardların asıl işi oyuncuların mp sini doldurmak bu yüzden de harpı takınca mp 2 kat artıoyani bardlar savaşmak için diil oyuncuların mp sini doldurmak ve hızlı koşmalarını sağlamak için kurulmuş charlar şahsen benim bard çarım ardı hiç bişi yapmıodum partylerde bi hızlı koşma skilli kullanıodum bi de mp veriodum öle kasılıodum ama tek başına kasması zor en azından full int olmadığı sürece

bi de bardın en sevdiğim skilii yaratıkları birbirine düşürebiliosun bu yüzden

BaRd FoReVeR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 12 Eylül 2007; 20:40:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

çünkü bardların asıl işi oyuncuların mp sini doldurmak bu yüzden de harpı takınca mp 2 kat artıoyani bardlar savaşmak için diil oyuncuların mp sini doldurmak ve hızlı koşmalarını sağlamak için kurulmuş charlar şahsen benim bard çarım ardı hiç bişi yapmıodum partylerde bi hızlı koşma skilli kullanıodum bi de mp veriodum öle kasılıodum ama tek başına kasması zor en azından full int olmadığı sürece

bi de bardın en sevdiğim skilii yaratıkları birbirine düşürebiliosun bu yüzden

BaRd FoReVeR

bide bard çok seri yapıyo ben tam vurcam adama glaviele zıplıyom ölede kalıyom

• aaa doru bi de bardın hareketsiz bıakma skill ı vardı o skill unutulur mu yav kaç kokorudan kurtarmıştı beni ah ah eski bard çarım full int olsaydı ben bırakır mıydım onu hiç bi de pvp de herkezin ortasına heçiodum bi skill kullanılıodum off yanımda olan olmayan herkez ezik de olsa yüksek de olsa dmg alıodu hele pvp yapanları bu skilli kullanarak çok gıcık etmiştimne kadar kötüyüm yaw
  • harp ın asıl görevi diger oyunculara buff atmak oldugu icin oyle bişi yapmışlar
  • "Bard rehberi" tarzı bi konuda gördüğüm üzere bardların buffları "over-time mp" şeklinde imiş.
    Yani o buff açık kaldıkça bardın mp'sinden yer imiş.
    O yüzden bi bardın mp'si normalden %50 daha fazla imiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.