< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HARP OKULUNA GİDİLİR Mİ ? (2. sayfa)
-
-
Bence biraz abarttınız hocam tamam okulda telefon falan yasak ama mezun olunca bahsettiğiniz kadar yoktur yine dr sormak lazm mezun olan birisine ama yok maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çizdirerek girmek mümkün hocam
Değil diye duymuştum hocam
Tercih sizin. Benim askeriyede rütbeli tanıdığım akrabalarım var. Ben onlarla konuştum da söylüyorum bir yerlerimden uydurmuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HHO için kabul olmuyor. Belli oranda irtifalarda gözler eski haline dönüyor vs.
Baya rütbeli birisinden almıştım ben bilgiyi ama sizinde tanıdıklarınız var hangisi yanlış biliyor acaba 🤠
Lisans eğitimi var zaten detaylı olarak sitesinde bakabilirsin. Aldığın eğitim de iyidir parası da. Benim demek istediğim hayat standardı konusunda. Sosyallik vs 0. Dediğim gibi devren en iyi arkadaşın olur. Zaten harbiyeli olduğun için sosyal anlamda dikkatli olman lazım (siyasi vb.) Ülkemizde son yaşanan FETÖ, siyasiler, tarikat olaylarından sonra askeriye gerçekten sıkıntılı bir hal aldı. Parası ve imkanları için yazmak istiyorsan yaz ama ben tavsiye etmiyorum.
evet hocam ne kadar mühendis lisansı da olsa başka bir şey de olsa önceliğin asker kimliği olduğu unutulmaması gerek diye düşünüyorum
-
o zaman düsünme bence yurtdisi zor ama dayanirim diyorsan sen bilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5-10 yıl sanki 1-2 ay gibi söylüyorsun gençliğinin en güzel zamanları gitmiş olacak, bilmiyorum ben de zamanında senin gibi düşünüyordum şu an 24 yaşındayım iyi ki olmamış diyorum. Damyo denemiştim mülakatta olmamıştı şu an düşünce yapım tamamen farklı o şekilde disiplin altında kısıtlı bir hayatla mutlu olmazdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X