Şimdi Ara

Harrowing skinleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir beklediğim skinler var zombie brand,ravenborn leblanc ve underworld twisted fate özellikle. Merak ettiğim bir iki konu var. Bu skinler ne zaman çıkıyor 31 ekim cadılar bayramı oluyor bildiğim kadarıyla. Diğeri ise çıktığında ne kadar süre duruyor markette ?
    Şimdiden teşekkürler cevaplar için iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam normalde erkenden açıklanırdı. Ancak bu yıl gecikti. Bugün haberlerin geleceğini düşünüyorum.
    Buradan takip edebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_111364537/f_//tm.htm#111456004
  • Çok sağolun hocam görmemişim konunuzu kusura bakmayın.Peki ne kadar duruyor markette acaba bu kostümler 2 hafta sürer mi ?

• OmegaSupreme kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen yıl 24 Ekim'den 4 Kasım'a kadar satıştaydı. Ancak bu yıl biraz geç kaldılar. Haliyle ortalama yine aynı süre satışta kalır diye düşünüyorum.
  • Yarin aciklanicak surrender at 20 de gordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Hocam geçen yıl 24 Ekim'den 4 Kasım'a kadar satıştaydı. Ancak bu yıl biraz geç kaldılar. Haliyle ortalama yine aynı süre satışta kalır diye düşünüyorum.

Şu an yurtdışındayım ve 8 kasımda dönücem umarım bu sürede satışa çıkıp kaldırılmaz.Baya uzun süredir bekliyordum.Sağolun tekrar vaktinizi ayırdığınız için

• OmegaSupreme kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,
    İyi forumlar.
  • S2-S3 zamanında oynarken snowdown ve harrowing skinleri yüzünden oyuna baya bağlanmıştım. Cidden oyuna renk atan harika etkinlikler. Lol en iyi parayı bunlardan kırıyor kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.