Şimdi Ara

HARRY POTTER ÇILGINLIGI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: junayerturk

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

quote:

Orjinalden alıntı: junayerturk

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

huzun büyük kayıpdasın bajım

buyuk kayıpda oldugunu sanmıyorum.
    okunacak daha guzel kıtaplar var.

haryy poter sevmek bir ayrıcalıktır bunu unutmayınız

ozellıkle kucuk yaslarda kı cocukların bu kıtabı cok sevdıgını bılıyorum.
    yanlıs anlamyın sıze cocuk demıyorum.
    yası buyuk olan ınsanlarında bu kıtabı okuyup da begendıgını gordum.
    ama herkez aynı tarz kıtaptan hoslanacak dıye bısey yok.
    herkezın tarzı baskadır.

bana kalırsa okunacak daha guzel kıtaplar var.
    bu benım dusuncem.

Katılıyorum ama bu demek değilki okunmasın tabiki okunmalı ama işte tarz meselesi

@Egzantirig senin için okuyabilirim belki

• Beyler YKY alabilirsiniz Ben aldım Çok güzel kitap. TEK KÖTÜ YANI 5.KİTABA GÖRE ÇOK AZ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

bende yarın alacam yarın biter heralde kitap
    basım anlamında diil okuyacam bitecek

Dogru söylüyon Ben cumartesi aldım Şİmdiden yarıladım.
  • ben çıkmadan okuyabilenlerdenim.çok fazla tekrara oluşu biraz sıkıcı.dumbledor un ölümüne ben de üzüldüm ama
    böyle basit olamaz bence snape aslında kötü değil ve bir şekilde dumbledore a borçlu ve bence bir şekilde dumbledor
    geri gelecek.görelim bakalım.
  • snape hala iyi de olabilir
    ama belkide hep kötüydü kim bilir
    eğer iyiyse voldemortu nasıl kandırmışsa helel olsun
    bence yaşadığını bildiğimiz büyücüler içinde engüçlü 2. si snape
    eğer o da kötüyse harry nin yapacaklarını merak ediyorum doğrusu
    bu arada 7. kitap 2007 yazında çıkıcakmış büyük ihtimal
  • dumbledore ölmeden önce asla lütfen deyip yalvarmaz orda snape e başka bişey için lütfen dedi ve dikkatinizi çektiyse harry onun arkasından ugursuzluk büyüsü yaparken sadece savuşturdu karşılık vermedi
    ama tabi dumbledore hafif kafadan çatlak oldugu için kendini snape e bilerek öldürtmüş olabilir bu günün birinde harry nin işine yararsa dumbledore böle bişey yapabilir
  • son 2 kitabı okumadm merak ediom ama öörencilik ishte naaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

dumbledore ölmeden önce asla lütfen deyip yalvarmaz orda snape e başka bişey için lütfen dedi ve dikkatinizi çektiyse harry onun arkasından ugursuzluk büyüsü yaparken sadece savuşturdu karşılık vermedi
    ama tabi dumbledore hafif kafadan çatlak oldugu için kendini snape e bilerek öldürtmüş olabilir bu günün birinde harry nin işine yararsa dumbledore böle bişey yapabilir

Haklısın bence dumbledore snape yenilecek kadar güçsüz degil.. Hiç bir şey yapmadı. Ancak bana göre ölüm yiyen de olabilir.(4.KİTAPTA OLDUGU GİBİ)
  • bencede albus ölmüş olamaz ölürkende snape lütfen yapma demiş olamaz kesin bu işte bişe war we hala snape ii tarafta bence bunların ikisi bişe karıştırıo albus snape e yenilecek adam değil woldemort daha yenemedi onu kesin albusun sahte hali o weya ruhunu biriyle değiştirmiştir bence ayrıca gene bana göre seçilmiş kişi harry potter değil neville bence kehannetteki kişi bence newille ewet yanlış duymadınız woldemort bu kehanet hakkında çok şey bilio we bu kehanete göre ikisinde biri yaşamıcak dio bence woldemort seçilmiş kişi olarak newille seççek daha güçsüz birisini hangi insan güçsüz dururken güçlüyü seçerki woldemort hayatına dwm etcek ama sonunda harry yani elinde sonunda woldemortu öldürcek bu woldemort bana öle gelioki okulu bascak bütün okul birlik olup bütün büyücü we cadılra hogwarts a toplancak woldemort tarafıda woldemortun yanına gitcek we o büyük sawaş başlıcak tabi ama her zmn ki gibi iyilik kazanmış olcak bu bnm düşüncem herkesinki değişik olabilir...

bu kitab mükkemmel bikr kitap yaşı küçük büyük farketmez herkes okummalı:D:D

• o biraz zor kardeş kehanetin tamamımını unutuyosun voldemort onu dengi olarak işaretleyecek neville hiç bulaşmadı ki voldemort nası dengi olaarak işaretlesin bu arada voldemort kehanetin tamamını bilmio ki kimi seççegini nerden bilsin ayrıca seçim işini onlar bebekken yaptı 7. kitapta yapmayacak yani
  • Bence harika bir kurgu okumanızı tavsıye ederim ben yenı çıkanı daha okumadım artık nezaman fırsat bulursamçok merak ediyorum
  • 6.KİTAPTA MALFOY UN HİN OĞLU HİNLİKLERİNİ WE ZZEKASINI GÖRCEZ ÇOK İYİ BİR FİKİRLE ÖLÜM YİYENLERİ İÇERİ ALIO TBR EDİOM BEN MALFOYU
  • quote:

Orjinalden alıntı: adonisalp

bencede albus ölmüş olamaz ölürkende snape lütfen yapma demiş olamaz kesin bu işte bişe war we hala snape ii tarafta bence bunların ikisi bişe karıştırıo albus snape e yenilecek adam değil woldemort daha yenemedi onu kesin albusun sahte hali o weya ruhunu biriyle değiştirmiştir bence ayrıca gene bana göre seçilmiş kişi harry potter değil neville bence kehannetteki kişi bence newille ewet yanlış duymadınız woldemort bu kehanet hakkında çok şey bilio we bu kehanete göre ikisinde biri yaşamıcak dio bence woldemort seçilmiş kişi olarak newille seççek daha güçsüz birisini hangi insan güçsüz dururken güçlüyü seçerki woldemort hayatına dwm etcek ama sonunda harry yani elinde sonunda woldemortu öldürcek bu woldemort bana öle gelioki okulu bascak bütün okul birlik olup bütün büyücü we cadılra hogwarts a toplancak woldemort tarafıda woldemortun yanına gitcek we o büyük sawaş başlıcak tabi ama her zmn ki gibi iyilik kazanmış olcak bu bnm düşüncem herkesinki değişik olabilir...

bu kitab mükkemmel bikr kitap yaşı küçük büyük farketmez herkes okummalı:D:D

iyide albus haklı sonucta voldemort kendisi belirledi harryi.hatırlamıyormusun kitapta da dumbledore şöyle diyordu sen kehanete kulak asma onun hiç söylenmediğini farzet voldemort için ne düsünürdün harryde onun işini bitmesini isterdim dedi hemde ben bitirmek isterdim dedi.ve dumbledore sonra da demiştiki voldemort kehaneti duydugunda seni secti ve seni öldürmeye geldiği gece sana güçlerinin bir kısmını verdi. hemde en onemli olan güclerinin demişti ve eklemişti seni kendi elleriyle donattı.
    ve burdan da anlıyoruz neville olamaz yani voldemort nevilleyi oldürse bile bişe değişmeyecek.sonucta harry yine voldemort için dumledoredan sonra en büyük düsmanı olacak.ve snape in dumbledoru öldürmesine gelirsek bence de dumbledor olmemeli 7. kitapta geri gelmeli.ama neden oldü numarası yapsın kı anlamıyorum.ben aslında ruhunu bolme bölumu varya kitapta işte onu okudugum zaman dumbledorun da ruhunu boldugunu düsünmüstüm hani o zaman olmez 7. kitapta geri gelir diye düsünmüştüm.ama sonra okudumki onu yapabilmek için cinayet işlemek gerekiyo.ozaman anladım olamayacagını.Birde su dumbledorun gücünün yetmemesi olayına gelelim.Tabiki dumbledor yenilmz ama unutmayalımki o zaman bi sıvı içmişti ve elini bile kaldıracak hali bile yoktu.birde severus lütfen demesi.bence onu demesinin tek nedeni inanamaması yani snape i kendi tarafında zannediyordu sonra onu öldüren o oldu.ve bütün herkese karsı cıktı snape güveniyorum diye ama o asayı dumbledora doğrultunca inandığı güvendiği kişinin onun düsmanı oldugunu anladı.lütfen demesinin nedeni işte bu bence.ama keske sizin dediğiniz gibi olsada dumbledore ölmese vesnape bizim tarafımızda olsa.KESKE......

• walla bu rowling ten herşey beklenir hangimiz albusun ölceğini düşünüodu hem belkide birini öldürmüştür ne bilioz hem albusun harikulede güçleri war belki başka bir sewgi zimbirtisiyla hayata kendini geri getirir ne bilioz hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr albus ölmüş olamaz zaten sirius un ölümünü atlatamadımoda ölmüşseayrıca 7.kitabın sölentilerine göre ron weya hermon. den birisi ölcek bunu gören harry woldemort öle bir adewra kedawra yapcakki aklı hayalı durcak we hakkı rahmetine kawuşcak hem sirius öldüğünde as kala belatrixide öldürüodu wazgeçti sora bence bu sefer kesinlikle wazgeçmicekwurcak onu

• quote:

Orjinalden alıntı: adonisalp

walla bu rowling ten herşey beklenir hangimiz albusun ölceğini düşünüodu hem belkide birini öldürmüştür ne bilioz hem albusun harikulede güçleri war belki başka bir sewgi zimbirtisiyla hayata kendini geri getirir ne bilioz hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr albus ölmüş olamaz zaten sirius un ölümünü atlatamadımoda ölmüşseayrıca 7.kitabın sölentilerine göre ron weya hermon. den birisi ölcek bunu gören harry woldemort öle bir adewra kedawra yapcakki aklı hayalı durcak we hakkı rahmetine kawuşcak hem sirius öldüğünde as kala belatrixide öldürüodu wazgeçti sora bence bu sefer kesinlikle wazgeçmicekwurcak onu

artık ben 7. kitapda herşeyi beklerim. harry i bile ölebilir. ama ne bileyim 7. kitapta ron ile hermione çıkacak gibi gözüküyor. baksana 6. kitapta bunun kıvılcımlarını görüyoruz

• Orijinal alacak olanlara Allah sabır versin,25 LİRA!!!!

Hoş ben bu kitabın orijinaline de korsanına da elimi sürmem ya neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 9 Ekim 2005, 12:28:13 >
  • Filmini izlemeq güsell de ish kitaba gelince beni pek cezbetmiyo kitap olayı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceventura

Filmini izlemeq güsell de ish kitaba gelince beni pek cezbetmiyo kitap olayı..

yoq beaa oturup 3 günde bitirebileceğin kitaplar.. bence zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Orijinal alacak olanlara Allah sabır versin,25 LİRA!!!!

Hoş ben bu kitabın orijinaline de korsanına da elimi sürmem ya neyse...

Kardeş senin burda ne işin var. YOLUNU ŞAŞIRDIN GALİBA

• Arkadaşlar filmi ne zaman çıkacak bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.