Şimdi Ara

Harry Potter için çok mu geç ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle sorular da gördük ya, utanmadan gelmiş konu açmış ya buraya artık ne diyeyim bilemedim.
    Evet kardeşim 2001 yılında yazılmış ilk kitabı grafikleri çok kötü günümüze göre okunmaz bu.
  • Ya sanane kardeşim ? İstersem Buraya gelir Harry Potter nasıl yazılıyor derim bu seni ilgilendirir mi ? Kafam bir konuya takıldı onu sordum sadece. Buraya gelip yorum atıyorsun birde boşa elin yoruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Böyle sorular da gördük ya, utanmadan gelmiş konu açmış ya buraya artık ne diyeyim bilemedim.
    Evet kardeşim 2001 yılında yazılmış ilk kitabı grafikleri çok kötü günümüze göre okunmaz bu.

İticisin
  • Kesinlikle geç değil, filmlerini sevdiyseniz kitaplarını da seversiniz en azından bende bu seri bu şekilde bir etki bıraktı. Yarıyıl tatilinde filmlerini izledim, şu sıralar 3. Kitabını okuyorum 4. Ve 5. Kitaplarını aldım. Seriye başlamadan önce fantastik türler hakkında önyargım vardı, artık böyle bir durum yok. Kimsenin ne söylediğini umursamayın seviyorsanız almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok da umrumdasın. Hadi sen kız beni eve çağırdı konusunda ss istemeye devam et.

@ThunderDucks

Sana ne ise benim yazdığım yorumdan da sana ne? Saçma sapan konularla dolduruyorsunuz kitap bölümünü kitabın modası geçmiş midir diye soruyorsun ya biraz aklını kullan da sorma, tüm kitapçılarda bulunan klasikleri direk yakalım o zaman 100-200 yıllık kitaplar aman modası geçmiş savaşlar falan ne saçma şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 5 Nisan 2014; 18:46:56 >
  • Kitabın modası olsa klasik niye ?

• Belki çocuk kitabı gibisinden kast etmiştir ama saçmalamış tam anlamıyla ,bende çok okuyan hatta nadir kitap okuyan biriyim bir aydır kitap aşkı oldu içimde j.r.r tolkien ve buz ve ateşin şarkısı serisi tamamlamaya çalışıyorum bugünde evde 7-8 yıldır duran hiç okumadığım 160 sayfalık pal sokağı çocuklarını okudum bence çocuk kitabı olsa bile okumak lazım yeri geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Yaşım 21 oldu. Bu yaz bu seriyi okuyacağım. Çünkü yaş kemale eriyor en azından bu seri için.

Yaşım 30. Seride son kitaptayım. Kitaplar her yaşta okunur, ancak alacağın tat yaşa göre değişir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Yaşım 21 oldu. Bu yaz bu seriyi okuyacağım. Çünkü yaş kemale eriyor en azından bu seri için.

Yaşım 30. Seride son kitaptayım. Kitaplar her yaşta okunur, ancak alacağın tat yaşa göre değişir tabi.

Bende onu kastetmiştim hocam zaten. Dediğiniz gibi her yaşta farklı hisler yaşanır, farklı tatlar alınır.
    Misal bu seriyi bu yaz okusam iyi olur. Ama 5 yıl sonra okusam şu an okusam alacağım tadı alamayabilirim. Ki yüksek ihtimal alamamda. Çünkü düşüncelerimiz iyice değişecek. Olgunlaşıcaz yani.

• Kesinlikle oku zaten okuyunca filmden çok daha iyiymiş diyeceksin özellikle bir kaç filmi berbat etmişler.
  • O nasıl bir kitapçı öyle yahu ? Hobi olarak mı kitap satıyor acaba belki modacı olmak istiyordu ama başaramayınca kitapçı mı açayım dedi ? komik bir tanımlama kullanmış bence. Siz hiç kafanıza takmayın adamın dediklerini. Çok da güzel bir seridir. nadiren kitapları tekrar okurum ama bazı kitaplarını 2-3 kere okumuşluğum vardır . çok da severim hatta eşimle evlenmem de önemli de bir yere sahip oldugundan özellikle son kitabın ben de yeri ayrıdır...
  • Harry potter her yaşta her zaman okunabilir bence. Hiç düşünmeden alıp oku.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.