Dünyada da buna benzer yayınlar ve iddialar hızla artıyor. Hz. Muhammed ve Hz. Musa'nın yaşadığına dair kesin kanıtlar var. Ama İsa yalnızca bir illüzyon. Hristanyanlar da bunu tartışıyor, ben de Türkiye'de açıklamış olacağım" dedi.
nasıl bir kanıt istiyor acaba?
reklam olmanın farklı yolları...
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Fazla Zeitgeist izlemiş.
+1 +1
no ss no güven diyor adam
quote:
Orijinalden alıntı: RocheL RusvoN
quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
Et yemeye yemeye bu hale geldi sonunda
buda mı kitap yazmış..kabiliyetsiz herif ya
çok çekmiştir aldırmayın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Giray Han
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Giray Han
ya peygamberler bir uzaylıysa ? çok uzun zaman önce dünyadan başka bir yere göç eden bir kavim'e ait iseler ?
şimdi aha bu gavur falan diye düşünebilirsiniz, fakat Allah insana düşünme gücü vermiş.. birçok ihtimal var..
Bknz; Matrix, 13.Kat, The Man from Earth, Tanrıların arabaları vs..vs..
Sendemi et yemiyorsun?
bir an olsun bağlı olduğunuz inançları ve değerleri bir kenara koyarak tarafsız bakın olaylara, sonuç olarak benim yazdığım gibi bir sürü teori çıkar ortaya..
et yemek yada yememek ne alaka bunuda çözemedim açıkcası.
Tarafsızda baktım olaylara merak etme ondan bu kadar rahat konuşuyorum o et olayıda işin esprisi
çok hassas bir konuya değinmişsin
evet itiraf ediyorum
Peygamber efendimiz bir uzaylı
diğer peygamberlerde öyle
neden biliyormusun
şşşşşşştttt
çaktırma kimse duymasın!
bizlerde uzaylıyız...
quote:
Orijinalden alıntı: erdenar
Hz İsa Allahın peygamberidir.İnanmayan veya olmadığını kabul eden kişi kafirdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
2013 e girdiğimizde ne diyecek acaba bu insanlar
ya da bukadar kötü düşünerek 12 de başımıza kötü bişey getirecekler kesin. Ozaman sorumlusu bu komple teorilerini kuranlar olacak. Her bir düşünce enerjidir ve doğada kaybolmaz, konuşutuğumuz sesler bile kaybolmaz doğada. Kötü düşünceler hep kötülük getirmiştir insanlara.
Mantıklı Ama iyi dalga geçeriz böyle düşünenlerle Örneğin hergün tarih sorma vs. gibi
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
Bu adam müslümanmı şimdi peh.! Bir kere allahın peygamberine inanmıyor imamın 6 şartından biri değilmidir bu
6 ya eksik basmışsın
Allah insana beyin vermiş, neden? Düşünsün diye tabiki. At gözlükleri takıpta ot gelip ot gitmeyin diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme