Şimdi Ara

HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
3
Favori
46.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Hasan abi usulu pilav

100gr pirinç 500 gr tereyağı

Faforimsin HASAN ABEYYYYYY

• Süpersin Hasan Abi..

Ekle..

Sahra Hanımm..
  • Yaf adam bomba Bu adamın evindeyken Şöle diyor Ben marka bi tereyağı aldım Misafirler için ama şu anda adını söylemiyecem :D zuhaha Sofrada Güneş gözlüğü takıyor mum ışığı gözünü alıyormuş :D ekle benide :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colly -- 10 Aralık 2008; 19:12:26 >
  • Ekle ekle..!! Arz ediyorum.Doğrumudur,doğrudur...
  • öperim ben bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: microph

öperim ben bunu

Hop dedik,vermeyiz öyle herkese Abimizi...
  • Bayram özel programında Hasan abinin eksikliğini farkediliyor Naim yerine Hasan abi Sahra yerinede Nika gelse çok kral olurdu.
  • EKLEYİN BENİ!!!ADAM ÇILDIRTTI BENİ!!!
  • Sahra Hanım yine Hasan Abimize laf sokuşturdu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vata

istirham ederim lütfen beni de katın aranıza. faforimsiniz doğru mudur ? doğrudur. arz ederim.

MuhaAAAA xD
    Benide ekle...
  • ekleyin benide..
  • Keşke Bayram Gecesi Hasan bi Çıksaydı
  • bayramdakı ozel yarısmada 4 yarısmacıyada sordular kımı ıstemezsınız dıye 4 dude hasan bey demezmı ya koptum orda
  • ve o sahra hanım'a bırı komplo yaptı ama kım ??? ben kameraman dıye dusunuyorum ama olan oldu artık..kadının ısmı kıllı'ya cıktı :)
  • hasan abiyi yılbaşına saklıyolardır :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Númenóre

ve o sahra hanım'a bırı komplo yaptı ama kım ??? ben kameraman dıye dusunuyorum ama olan oldu artık..kadının ısmı kıllı'ya cıktı :)

Komployu kendi kendine yaptı. Çalışırken üzerindeki sentetik kazağa dikkat edin. O kazak cinsinin ortak özelliğidir kıllarını etrafa saçmak. Hele bir de kazak üzerinde biriken statik elektriği de hesaba katarsanız, kazaktan fırlayan kıllar 1,5-2 metre ilerideki cisimlere yapışabilir.

O nedenle yemek yapanlar kıyafetlerinin üzerine pamuklu önlük giyerler. En zor tüy bırakan kumaş pamukludur.
  • quote:

ve o sahra hanım'a bırı komplo yaptı ama kım ??? ben kameraman dıye dusunuyorum ama olan oldu artık..kadının ısmı kıllı'ya cıktı :)

hayır kimse dikkat etmedi programda ama. o sahra hanımın kafasındaki koskocaman tüylü tokadan düştü bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

quote:

hayır kimse dikkat etmedi programda ama. o sahra hanımın kafasındaki koskocaman tüylü tokadan düştü bence

bence hasan abinin ahı tuttu.
  • Yüce insan, eşsiz kilşilik , halkın sevgilisi Hasan Emmi. En çok alışveriş sonrası yarılmıştım. 400ytl lik 3 sepet dolusu mutfak alışıverişi yaptı ama milletin önünde mercimek çorbası tas kebabı ve kemal paşa çıkardı maliyetini toplasan 10 ytl etmez çok kurnaz herif canım
  • Bu adamı tekrar yarışmaya katmaları lazım adam tam bir fenomen.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.