Şimdi Ara

Hasan Ali kötü anlayın artık! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizde bi ara orhan ak vardı hatırlarsınız.anadoluydakyen performansı iyiydi bizdede fena değildi ama iyi diyemezdik sonra anadoluya gitti yine iyiydi.hak da ona benziyor bence.tabi bir farkı var yaşı.eğer tecrübe kazanırsa tam orhan ak olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

Hasan Ali kötü de sanki Gökhan Gönül çok mu iyi? Asıl onu yazın adam yıllardır oynuyor hala Zico Döneminin kredisini yiyor takımda.
    Takımdakiler en tembel olarak hep Gökhan Gönül'ü gösteriyordu doğru diyorlarmış.Millet ileri gider bizimki geriye sayıyor.

Bir çok konuda bu yazdığını bende yazdım ama fazla duygusal bizim insanımız o yüzden görmemezlikten geliyor, Özelliklede 7-8 maçta 1 orta sınıf top oynarsa bile hemen göklere çıkarılıyor :)

Mesela Selçuk, Bugün gol attı maç sonrası duygusal 1-2 kelime söyledi ve hemen bir çok kişi duygusala bağladı, Haftaya 1 gol daha atarsa Barcelonaya yakıştıranlarda çıkar.Gerçi baroni denen ruhsuz kişiliğin gol atma zamanı yaklaşıyor selçuktan sonra ondanda gol bekliyorum.

Bazı arkadaşların belirttiği gibi bu takımın %70 inin çöp olduğu konusuna bende katılıyorum.

• Valla ne yalan söyliyim sizin Hasan Ali' yi gördükten sonra artık bizim Hakan'a küfür edemiyorum..

Her solak oyuncu sol bek olup da büyük takımlarda oynayabiliyorsa keşke ben de futbolcu olsaydım lan
  • su fm efsanesi atila turan in bir kac maçini izledim , iyi top oynuyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan Ali zaten harika bir sol bek diye alınmadı bu takıma.
    Gelecek vaad ediyor ve idare ediyor diye alındı. Takım iyi olsa emin olun kimsenin gözüne batmaz. Hele hele önünde Stoch yada Canerle oynayan adamın zaten başarılı olabilmesi çok mümkün değil.
    Bakın Gökhan'da çok birşey oynamadı bu maçta farkı tecrübesi idi. Onu göze batırmayan ise ceza sahasına kadar adam kovalayan Kuyttı.

Hasan Ali'yi Galatasaraya koyun performansı böyle olmayacaktır. Ne oynadığı, ne yapmaya çalıştığı belli olmayan bir takımda oynuyor.
  • Takım takım olsa iyi oynayacak adamalardan biridir hasan. gösteriş peşinde olmayan sade oyun anlayışıyla bence tam bir görev adamı. Biraz pişmesi güçlenmesi ve takımın çarklarının yerine oturması durumunda oynadığı mevkinin değişmez adamı olacaktır. şuan çok şey beklemeyin henüz olgulaşma döneminde. yabancı alınacaksa selçuğun yerine alınmalı.
  • hele anladiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

hele anladiniz

Ben bu adam için fb'ye yakışmıyor dediğimde çoğu kişi makara konusu yapmıştı. Yok defansı çok iyi,yok kısıtlama açısından çok iyi filan. Futboldan anlamadığımı bile söyleyenler çıkmıştı. Bu adam milli takım olsun,lig olsun,avrupa olsun sağolsun dediklerimi haksız çıkartmadı. Görünen köy klavuz istemez. Yabancı kısıtlamasına birşey diyemiyorum ama durum ortada. Kafasını kaldırmadan orta yapan, 30 metreden şut çeken biri değil, bize ismail köybaşı gibi fark yaratabilecek komple oyuncu lazımdı. Özgür böyle biri ama adama defansı zayıf diye şans bile vermediler. Defansı sağlam adamların halini görüyoruz bence kalsın böyle iyi.

• Hasan Ali, jordi alba ve adriano'dan bile iyi arkadaslar net. Hemde Türk daha ne istiyosunuz riera felanmi onun kadar iyi orta kesen bi bek gormedim r.carlos'tan sonra bize gelen en iyi sol bek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArielOrtega1907

Hasan Ali, jordi alba ve adriano'dan bile iyi arkadaslar net. Hemde Türk daha ne istiyosunuz riera felanmi onun kadar iyi orta kesen bi bek gormedim r.carlos'tan sonra bize gelen en iyi sol bek.

• quote:

Hasan Ali, jordi alba ve adriano'dan bile iyi arkadaslar net. Hemde Türk daha ne istiyosunuz riera felanmi onun kadar iyi orta kesen bi bek gormedim r.carlos'tan sonra bize gelen en iyi sol bek.

öhhhhhhhhhhhh be kardeşim adam daha sahada nerde duracağını bilmiyor.Riera bile hasandan 20 gömlek üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

öhhhhhhhhhhhh be kardeşim adam daha sahada nerde duracağını bilmiyor.Riera bile hasandan 20 gömlek üstün.

Degerini seneye yabanci sayisi 5e dusunce anlayacaz buraya yaziyorum.

• quote:

quote:

quote:

seneye düşmiycek 2 yıl sonra düşcek

• quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

quote:

quote:

quote:

Hayir seneye 5 yabanci

• Coluk cocuk musallat oldu muamele yapma diyor :) biri ne oldugunu soylesin suna ne dediklerinin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

quote:

quote:

quote:

Ben seneye saniyordum degilmis kb kardes ama yinede ozgur cekle iyi bi rotasyon olur diye dusunuyorum sonucta dunyada sol bek kitligi var

• quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Sezon bitecek hala zamana ihtiyacı var diynler var.

Zaman zaman nereye kadar ben iyi futbol izlemek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.