Şimdi Ara

Hasan Şaş artık GSli değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hashus1099

istemese sözleşme de imzalamayabilirdi, onu her haliyle kabul edecek bir avrupa kulübü de olabilirdi.

Ben avrupa yorumumu bu cümle için yapmıştım.
    Seviyeli bir yorum yapıyoruz, nerenizle okuyorsunuz diyorsun, söylediklerimi katılmadığımı belirtmen yeterlidir, herkes okuyacağı yerini biliyor.
    Cıkıpta öyle sacma sapan acıklamalar yaparsa ben şüphe ederim, laf ederim onun Galatasaraylılığına.
    Bildiğimiz Galatasaray'lı duruşundan eser kalmamış bir insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

quote:

istemese sözleşme de imzalamayabilirdi, onu her haliyle kabul edecek bir avrupa kulübü de olabilirdi.

Ben avrupa yorumumu bu cümle için yapmıştım.
    Seviyeli bir yorum yapıyoruz, nerenizle okuyorsunuz diyorsun, söylediklerimi katılmadığımı belirtmen yeterlidir, herkes okuyacağı yerini biliyor.
    Cıkıpta öyle sacma sapan acıklamalar yaparsa ben şüphe ederim, laf ederim onun Galatasaraylılığına.
    Bildiğimiz Galatasaray'lı duruşundan eser kalmamış bir insan.

yahu bir mesaj atıyorum, mesaj bir bütün halindedir.
    bir satırı çıkartıp "aa sen böyle demişsin" demek nedir?

bir üyenin hakan şükür'ün galatasaraylılığına değindiği bir yerde, hasan şaş'ın da kariyerinde eksik bir yanının olmadığını, hatta takımını bırakmadığına örnek verdiğim bir yerde, hasan'ın avrupaya gidip de başarılı olup olmayacağı sorunsalı gayet gereksizdir.

cümleler mesajın bütününde farklı, tek tek bakıldığında farklı yerlere çekilebilir.

hayır onun galatasaraylılığına hiçbir türlü laf edemezsiniz, edebilmeniz için onun bize kattıklarını geçmeniz gerekir.

• Medyanın abartması.
  • Hasan gerçek galatasaraylıdır arkadaşlar böyle bir konuda yorum yapmayın lütfen.
  • Ben senin mesajının geneline bir yorum yaptım, sen ordan bir parça alıp konustun, şimdi anlam bütünlüğünden bahsediyorsun.
    Demek istediğim oda başarılı olamayacağını biliyor ondan bırakmadı olacaktı, anlatamadım kendimi.
    Adam oynadı ama karsılığını aldı her türlü, onun dışında tam genclere örnek olacak takımda lider konumuna yukselecek derken, alakası olmayan bir şekilde zıttına gitti, asabiyeti azalacağına arttı, son senelerinde katkısı takıma yerlerde... Futbolu bırakınca yaptığı konuşmalar ortada...
    O zaman bu adamın Galatasaraylılığı nerde?

Bu arada son cümlen cok saçma olmuş gerçekten.
  • gerçek galatasaraylı olsa kime ne olmasa kime ne ???? yaptığı işin karşılığını aldı mı ? aldı . uzatmaya gerek yok bu şekilde ben gerçek galatasaraylıyım vs. gibi konular ile gündemde kalma merakından vazgeçmeli Hasan.
    quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

Hasan gerçek galatasaraylıdır arkadaşlar böyle bir konuda yorum yapmayın lütfen.
  • ben senin mesajının bütününe yorum yaptım zaten bir parça almadım, her tarafına yorumumuzu yaptık merak etme.
    bu kulübe emek veren herkesin maddi olarak karşılığını aldığını, kimseyi 50 yaşına kadar oynatamayacağımızı merak etme EN AZ sen kadar söylüyorum.
    son cümlem saçma değil, böyle insanların takım sevgisini sorgulamak kimsenin haddine değildir.
  • Neyse hocam daha fazla kişisel tartışmaya cevirmeyelim...
    2-3 yıl oncesine kadar hiçbirşey diyemezdim ama son yaşananlardan sonra buna pek inancım kalmadı.
    Sorgulama konusunda sana katılmıyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Geçen Telegol programında izledim.Adam gerçekten çok büyük bir Gs'lı.Emin olun.

bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

gerçek galatasaraylı olsa kime ne olmasa kime ne ???? yaptığı işin karşılığını aldı mı ? aldı . uzatmaya gerek yok bu şekilde ben gerçek galatasaraylıyım vs. gibi konular ile gündemde kalma merakından vazgeçmeli Hasan.
    quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

Hasan gerçek galatasaraylıdır arkadaşlar böyle bir konuda yorum yapmayın lütfen.

sen olaya profesyonelce yaklaşabilirsin herkes öyle olmak zorunda değil ama ben maneviyatı da göz önüne alıyorum.

20:45 gecesi nasıl sahanın içinde ağladığını gördün mü ?
    Para deil galatasaraylılık öyle ağlatır adamı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zhirkov

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zhirkov

Hakan Şüküre baksın biraz, örnek alsın. Adam oynarken, gol atarken ve hala Türkiyenin en iyi forvetiyken gönderildi ve hala her fırsatta Galatasaraylı olduğunu söylüyor. Ağzından 1 tane olumsuz laf duymadım. Ama Hasan orda burda anca laf atarak gündem yapmaya çalışıyor kendine yazık.

ironi yaptın herhalde.

hakan şükür 2 kere gitti takımdan 2sinde de geri geldi.

hasan şaş 1 kere bile gitmedi takımdan.

2 yıldır hasan şaş ile uğraşan "galatasaraylılara (?)" acıyorum.

Ne alakası var şimdi? O zaman Arda'da gitmesin Avrupaya? Saçmalamayın Allah aşkına.

ben gitmesin demiyorum.

hakan şükür 2 kere takımdan ayrılıyor, sevmesine rağmen gönderildi oluyor.
    hasan şaş futbol hayatını galatasaray'a adıyor, birilerinden örnek alması gerekiyor.

sen alakayı kuramıyorsan sorun bende olmaz merak etme.

Hasan Şaş gibi galatasaraylı göremezsiniz her yerde.

Tamamda 2 kere ayrıldı diye Galatasaraylılığına ne oluyor yani. Ayrılmadı diye bu kadar abartılmamalı. Hayatını Galatasaraya adıyor olabilir sonuçta para kazanıyor ve sadece Galatasaraylı olduğundan değil,şartları GS de kalmaya uygunsa orda kalır. Bunlarıda geçtim bi lafın varsa 2 sezon yatarken konuşsaydında bilseydik, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyipde dokundukdan sonra ahlar vahlar etmenin bi anlamı yok.

• Haberin doğru olup olmadığını bile bilmiyoruz ama koskoca hasan şaş hakkında yapılan yorumlara bak şuan galatasaraylımı bilmem ama oynadığı zamanlar yüreğiyle oynardı 2002 dünya kupasından sonra avrupaya büyük klüplere gidebilirdi ama gitmedi.Burda ayıp yönetimindir bence yönetimin herkezin gönlünü alması gerekir hakan şükür olsun hasan olsun taffarel olsun çok büyük hizmet vermiş adamlara bir jübile bile yapmadık hakan şükür gibi bi adam sessiz,sakin futbolu bıraktı bu bizim ayıbımızdır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Haberin doğru olup olmadığını bile bilmiyoruz ama koskoca hasan şaş hakkında yapılan yorumlara bak şuan galatasaraylımı bilmem ama oynadığı zamanlar yüreğiyle oynardı 2002 dünya kupasından sonra avrupaya büyük klüplere gidebilirdi ama gitmedi.Burda ayıp yönetimindir bence yönetimin herkezin gönlünü alması gerekir hakan şükür olsun hasan olsun taffarel olsun çok büyük hizmet vermiş adamlara bir jübile bile yapmadık hakan şükür gibi bi adam sessiz,sakin futbolu bıraktı bu bizim ayıbımızdır bence.

dostum haber doğru
    işim gücüm yok hasan şaş gündemde deilken yalan bi haber söylemiycem.
    Hasan şaş'ın oğlunun yazın arkadaşlara dediği ama buydu
    "babam hangi takımı tutuyo bilmiyorum ama artık Galatasaraylı değil"

oğlu kafadan attıysa onu ne ben bilirim nede konuşan arkadaşlar.

Size şimdi bide zamanında Oğuz Sarvan'ın oğlu Arda Sarvai babası maçta hata yaptığında orta okulda çocuğun dayak yediğini söylesem bunada yalan haber dersiniz herhalde dimi?

• Lig tv de röportaj yapmıştı adam. Kırgınım dedi ama Gs liliğimden bişey kaybetmedim kaybetmem demişti.
  • Çocuğunun lafına bakarak dediğinize bakın ya.
  • denizli-FB maçını ağlaya zırlaya takip etmemiş miydi hasan şaş? adam Gsli işte
  • buney lem..
    quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

/>

• Saçmalamayın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

/>

Oha
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.