Şimdi Ara

Hasan Sasi neden Besiktas ta Oynamak Istermis?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıldız futbolcu bir yakınına şöyle dedi: "Fatih Hocam'la şimdi çok iyiyiz.
    İmzayı atmadığım için bana şirin gözükmeye çalışıyor. Çok iyi davranıyor.
    Ama biliyorum ki imzayı attığım anda her şey değişecek. Bana yine tepeden
    bakacak, çocuk gibi azarlayacak. Galatasaray'ı çok seviyorum ama ben bu
    muameleyi görmek istemiyorum. Bu durumda Galatasaray'a imza atmayı hiç
    düşünmüyorum."

Lucescu farkı

Hasan Şaş, Lucescu için ise farklı şeyler söylüyor. Yıldız futbolcu Rumen
    teknik adamın futbolcularla çok iyi diyalog kurduğunu, yaklaşımının çok
    sıcak olduğunu belirterek, "Lucescu ile çalışmak büyük zevk. O hem teknik
    direktör hem de çok iyi bir dost" diyor. Yıldız futbolcu Beşiktaş Teknik
    Direktörü hakkındaki düşüncelerini sıralarken, "Onun olduğu her yere giderim.
    Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda oynamam" demişti.

Bence hasan iyi futbolcu olmasina ragmen cirkef herifin teki.bizim mactaki penalti
    pozisyonundan sonra kudurusunu hatirliyorumda.
    aman bizden uzak dursun. [^]

• Bende o Hareketini pek tasvip etmememe rağmen , maç içerisinde bu tür hareketleri alışılagelmiş olarak nitelendiriyorum. Aslında gönlümden Hasan Şaş ı Beşiktaş forması altında başarılı bir futbolcu olarak görmek geçiyor.Bizdeki bir cok oyuncuda bazen benzer hareketler sergilemiyor değil, keşke hepsi şifo Mehmet in sahip oldugu sakinlikte bir karaktere sahip olsalar.
    Heleki prag maçında Zago nun kırmızı kart gördüğü hareketi ..... zamanında bir Recep vardı ,hatırlarsınız ; oldukça agresif bir oyun sergilemesine rağmen asla onun rakip oyuncuya çirkef hareketlerde bulundugunu görmedim ve zamanında en sevdiğim futbolcu idi. Hakemelere bile itirazları asla tehditkar bir şekilde değil , kendine özgü sanki kendi kendine kızmış gibi bir tavırda idi...
  • hasan şaşın başka derdi yok gidip beşiktaşta oynayacak. :)
    interde yıllık 3 milyon$ dururken beşiktaşa gitmez bence.
  • bencede intere gidecek gibi hem emre,okan var hemde iyi para var.
  • gidipte dönenleri hatırlarsa galatasaraydan ayrılmaz ayrıca giderse başka hasanlar onun yerini doldurur koskoca şampiyon kadrodan o kadar oyuncu gittide ne oldu giderse yeri dolar
  • hasan iyi futbolcu olmasina ragmen cirkef herifin teki.Son GS-BJK macindaki hakeme saldirmasi bir yana, gecen sezonki macimizda
    yerlerde surunerek 2 oyuncumuza kart cikarmiti.. ki bunlardan biriside
    Ahmet Yildirimin gordugu kirmizi kartdi. Nere giderse gitsin Gerci F.Terim le de calismanin kolay
    olmadigini saniyorum cümle alem biliyordur!Eger karakterli olmayip basarili olmanin guzel birsey oldugunu dusunuyorsaniz Galatasarayli olmaliydiniz. Ben Zagonun Ilhanin ve Sergenin hareketlerine bile kiziyorum. Hasan beni
    deli eder.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kemalhirca</i>
    <br />gidipte dönenleri hatırlarsa galatasaraydan ayrılmaz ayrıca giderse başka hasanlar onun yerini doldurur koskoca şampiyon kadrodan o kadar oyuncu gittide ne oldu giderse yeri dolar
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Giderse yeri dolarda, geri gelmek istediği anda da GS hemen alıverir yavrusunu.. Kusura bakma ama GS baştan beri bu gidipte geri dönenlere taviz vermeseydi şimdi elinde çok daha geniş ve çok daha iyi bir kadrosu olurdu.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Minusman</i>
    <br />Eger karakterli olmayip basarili olmanin guzel birsey oldugunu dusunuyorsaniz Galatasarayli olmaliydiniz. Ben Zagonun Ilhanin ve Sergenin hareketlerine bile kiziyorum. Hasan beni
    deli eder.

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

:) Aslında konu sadece Hasan Şaş değil , Futbolcuların karakterleri.
    karakter yapısı olarak Beşiktaşlı bazı futbolcuların Hasan dan aşağı kalır yanları yok değil.
    demek istediğim ise bunun normal oldugu... fakat olmaması gerektiği idi. elbette başarısının beraberinde bende karakter olarak daha olumlu futbolcular olmasını tercih ederim.
    Nihat a başarıyı getiren yeteneğinin beraberindeki karakteri , Sergen ise daha yetenekli olmasına rağmen karakteri yüzünden daha başarısız bir futbol hayatı var.
    başarı=yetenek+iyi karakter

• valla ben olsam intere giderim ne beşiktaşa gitce interde emre okan hemde iyi pARA VAR BU İŞTE
  • ilhan karamolla52 bu dünyada herşey para degildir
    sen futbolcunu yıldız yap altına araba ev ver verdigin transfer
    paralarının dışında bir o kadarda prim ver sözleşmesi bitecegi zamanda ben gidiyorum de olacak şeymi futbolcunun düşünmesi lazım türkiyede her futbolcu ergün penbe gibi karakterli olsaydı keşke yönetici ve teknik kadro sana ihtiyacımız var fedakarlık yap dediler ve daha fazla para alabilmek varken ergün yuvada kalmayı tercih etti ama hasan galatasarayın teklif ettigi paraya razı ama pesin ödeme 1.000.000.000 dolar istiyor kalan parayıda kısa vadede zaten 2004 kriterleri icin klüp ugrasıyor hasanın kalmaya niyeti olsaydı çoooktan imzayı atardı malum herkes tarafından bilinen gerçek var ortada emre ve okan adamın beynini yıkamışlar bir kere ne karar verecekse versin artık gidersede hayırlı olun
  • Hasan Şaş'ın Bjk'de ne işi var??
    Gidecek İnter'e bakcak keyfine..
  • zaten beşiktaşa gitmeyecekki giderse bile hayırlı olsun deriz iş biter ayhan da zamanında bize geldi her şey artık normal karşılanmalı ama hasanda para sevdalısı oldu arkadaş psikolojık olarak sorun yaşıyor dünyada herşey para degil
  • Beşiktaş Hasan Şaş'ı ne yapsın ki?..
  • hasan beşiktaşa zaten gitmiyorki cozb adam acıkladı galatasarayla
    anlaşamazsam avrupaya gidecegim diyor
  • zaten tavırlarından belliydi Avrupaya gideceği..
  • kendi bilir uyum sorunu yaşar ve dönmek isterse kapı açık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.