ilk başlarda hiper awp alıp ilk ben vermiştim ama parasını harcadığını söyleyip awp asiimov verdi sonrasında olan bu st m4a1-s hiper ve asiimovu önden verdim yatırmayıp steam engel attı satıp karambit almış
Bi insan nasıl 2 haftada 150 saat oyun oynayabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Ariana Grande
Bi insan nasıl 2 haftada 150 saat oyun oynayabilir
pcyi açık bırakarak / ayrıca hocam ilk alışverişinizde zaten size sözünü tutmamış bidaha niye güvendiniz.
Hocam meğersem güven kazanmış.O kadar linkler attı yok güvenilirim yok öyle yok böyle sakın inanmayın.Sıkıntı yok yarın bilişimdeyim
Beyler adam eşyaları satıp karambit almış,mesajıda görünce korkudan arkadaşa birşey demeden atmış ama yinede gerekeni yaptıracağım bilginize.
ya arkadasım lütfen artık. referansı 5i geçmeyen adamlarda şöyle önden gitmeyin. ben bile istemiyorum önce almayı tanıdıgım olmadıkca. 29 tane tertemiz 5 yıldız alışverişim var. üzüldüm ve cok kızdım acıkcası arkadasım sana.. neden böyle bişey yaptın anlamadım, adamın referansı falan yok forumda. neyse geçmiş olsun ama artık yeter dolandırılmayın arkadaslar. sizin yerinize ben üzülüyorum ve sinirleniyorum.
Ya hocam sormayın sağolun,varolun biliyorum aptallık ama normalde yapacağım bişey değildir ama nakite sıkışıtğım için sattığımdan dolayı hemen satmak istedim artık akıllandım açıkcası adam,korktu geri attı ama yinede bilişime gidip suç duyurumu yapacağım artık bişey yapılırmı yapılmazmı bilemem.Burdan satış yapan arkadaşlara sesleniyorum lütfen sağlam kişilerle alışverişinizi tamamlayınız.