Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.436
Cevap
85
Favori
473.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15gun önce kaza yaptım bu zamana kadar Exper servisi aramaktan bıktım ya hep aynı laflar ...servis 21 lira hesab çıkıyor dedi sonra Expere gidince experde kendisi kaça yaptı bilmiyorum şimdi 10liraya düştü bunlar ne yapıyor anlamadım şimdi araba pert olmadı doğal olarak arabayi yapicaz dediler ...

sorum şu servis faturayı banada verecekler mi yoksa kaskoya mi gidiyor.. ayrıntılı fatura servis veriyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caws57 C kullanıcısına yanıt
    Aracın onarımını servis yapar hocam, Eksperin görevi şirket ile servis arasında köprü kurmak.

özelden numaramı yazıyorum arayın detaylıca bilgilendirme yapayım sizlere.
  • Merhaba ; aracım dün kastamonuda doluya maruz kaldı . Ciddi derecede göçükler var . Bu göçükler boyasız düzelir mi ? Bikaç kişiye değişmeden olmaz demişler .

• vw servis ile yasadigim sorunu nasil cozerim araci almiyorum serviste biraktim tamir bitti bende 2 lastik istediler teslimat gunu bana bagladilar basta frenden dolayi devaminda bu nasil fren lastikten disler kopmus devaminda kaskodan istediler yarisini kasko vercek dediler bende hic ses cikarmasam bana aldircaktiniz teslim gunu mu ortaya cikar bu sorun belki siz yaptiniz ne bileyim dedim bendr 5 kurus calismaz almiyorum araci dedim sehir disina gidiyorum simdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisi olan detayli anlatabilcegim birisi varsa pm den no atarsa arar bilgi alirim 14 gun oldu degisen tampon far ayrica camurluk braketi vs degisiyor ama son gun farketmisler butun tamir on lastiklerin yaninda yapiliyor yardimci olan basina gelen varsa yardim rica ediyorum aractan soguttular
  • Iyi gunler,kolay gelsin

Aracim 02 model Honda civic

Park halindeyken aracima sol camurluk lastik ve tampondan carpiyorlar ve beni bulamadiklari icin polis cagirip tutanak tutturuluyor vs. Araci kaportaciya goturuyorum ve hasar tespiti yapiliyor lastige carptigindan dolayi direksiyon kutusu salincak rot vb. Camurluk ta hasar meydana geliyor sigorta sirketini aradigimda dosya sonuclanmadi eksper raporunu bekliyoruz deniyor carpma tarihiyle arada 1 ay 10 gun var son bir haftadir sonuc icin ariyorum en son sigorta sirketi ekspere yonlendiriyor bugun eksperi aradigimda direksiyon kutusu cok pahali oldugu icin onarimi icin ugrasiyoruz bugun icinde bilgi gelince donecegini soyluyor ve arayan soran yok.

1. Direksiyon kutusu onemli bir parca bunun orjinali ile degismesi gerekmezmi ? Eksperin dedigi gibi onarimla olabilecek bir durum mu.

2. Sol on takim da ayni sekilde piyasada yan sanayi parcalarla degistirilebilirmi .

3.Yasal olarak bir yola basvurmalimiyim

Simdiden yardimci oldugunuz icin tesekkurler

• Merhaba.yarin gebzeden arac ustume alacagim.bildigim kadariyla satistan sonra 15 icinde trafik sigortasi yaptirma zorunlulugu yok.araci aldigim gun sigorta olmadigi icin kopru ve otoyol girislerinde sikinti yasatmiyim ?

• Merhaba herkese geçmiş olsun.ilk kazam araç sanayide tamir ediliyor.eksper yapıldı.kazada ön camda çatladı.Sanayi ustası sigorta camın yarısını karşılayacakmış bir kaç taş izi varmış.ve benden camın yarı fiyatını vermem gerektiğini söyledi. Kesin eksper raporunda öncamın toplam fiyatı ödeniyor olarak görünüyor.ben mi yanlış anlıyorum.böyle birşey var mı istediği ücret yasal mı ?Cevaplarsanız çok sevinirim:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiğitpusat -- 4 Ekim 2018; 19:23:46 >

• yiğitpusat Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

acenteniz ile görüşün, onlarda eksper ile irtibat kurup öğrenebilirler.
  • Anladım teşekkür ederim hocam.

• merhabalar,

geçen hafta yaptığımız kaza sonrası trafik polisi tutanağı tutmuş ancak sıkıntılı biraz. şu anda dosya mutabakatsızlık durumunda.

Konuyla ilgili düşünceleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkibrahim -- 7 Ekim 2018; 18:27:44 >
  • elkibrahim E kullanıcısına yanıt
    Bu anlaşmalı tutanak, polis tarafından tutulan zabıt değil hocam.
    Kaza yapan 2 sürücü kendi arasında tutmuş.
  • Merhabalar. 14 Ekim'de aracımın sigortası bitmişti. Arabayı daha yeni aldığım için aracın eski sahibi olan kayınbabamın uyarması ile bu durumu farkettim ve daha sigortayı yenileyemeden 14 Ekim'de bir kazaya karıştım. Kırmızı ışıkta dururken arkadadan gelen araç duramadı ve arkadan vurdu. Biraz sarıldık sadece ve araçtaki tek sorun tamponda(görünen). Adam bütün hasarı karşılayacağını söylediği için ve hanımı bir an önce hastaneye götürmek istediğim için (hamile kendisi) sadece iki adet fotoğraf çekip doğruca hastaneye gittim. Ayrıca kazanın gerçekleştiği kavşakta mobese var. Ertesi gün aracın servisine gittim ve kaza anında sigortam olmayacağı için karşı tarafın sigorta şirketinin hasarımı ödemeyi reddedebilecegi bilgisi verildi bana. Bu doğru mu? Böyle bir durumda ne yapmam gerekir ? Çalışan adamım ve aracı üzerime dahi alamadım yoğun olduğum için. Sigortamın daha yeni bitmesi durumu göz önüne alınmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 19 Ekim 2018; 23:33:40 >

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Bilmeyen kişiler külliyen yalan söylemiş, sizin sigortanızın olup olmaması kazanın seyrini değiştirecek bir durum değil. Trafik sigortası olsaydı da yine arkadan gelip çarpacaktı size.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Aracın sigortasını dün yeniledim. Sigortacıma da danışayım bu konuyu. Siz emin misiniz hocam karşı tarafın sigortasının kesin ödeyeceğinden ? Bir de nasıl bir durum izlemem gerekir ? Kaza anında polisi çağırmam durumunda sigorta mevcut olmadığından aracın çekileceği, sigortasızlıktan ceza kesileceği ve otoparkta kaldığı gün sayısı kadar ceza kesileceği söylendi. İnternetten de okudum aynı şeyleri. Şimdi ben kusur tespitini nasıl yaptıracağım veya anlaşmalı tutanak tutmamız durumunda kusur tespitine gerek var mı ?

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden cep numarımı yazıyorum arayın.
  • arkadaşlar selamunaleyküm,

Kaza tespit tutanağı resim yerinde hem ben, hem öteki arkadaş resim çizdi bu sorun teşkil eder mi? İki kaza tutanağıda aynıdır. Ama o kendine göre çizdi ben kendime göre. Bu tarz bir hareket sorun olur mu?
  • koza1989 K kullanıcısına yanıt
    ikinizde farklı çizim mi yaptınız?
  • çoğu aynı ama o diyorr böyle ben diyom şöyle aynı raporda iki farklı çizim.
  • Hocam kolay gelsin benim şöyle bir sıkıntım var kusurlu olduğum bir kaza yaptım kasko çekici gönderdi aracımı anlaşmalı servise çekti. iki gün sonra exper geldi dosya açıldı. Servisle görüştüm aracımda 32000 gibi bir hasar olduğu söylendi kasko şirketinin cevabı bekleniyor denildi. 10 gün sonra servis aradı hasarın 16 ile 18 000 gibi olduğu onay verir isek onarılacağı söylendi. Haliyle bizimde kafamız karıştı.Servisten değişim yapılacak parçaların listesini istedim göndermiyorlar.Aracımın piyasa değeri 50000 civarında daha önce kazası boya değişeni yok. Ne yapmamı önerirsiniz onarım izni vermez isek ne olur nasıl bir yol izlememiz gerekir. Kazanın üstünden 20 gün geçti.
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.