Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.436
Cevap
85
Favori
473.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde hasan bey sizce servis hizmeti hatırladığım kadarıyla vardı
    motordan bilirsiniz o zaman varsa

ben motor kulağı kopmuş bi şekilde arabayı 20 km falan kullandım aşağı yukarı,
    motor kulağı kopmuş aracın motoru haliyle geriye doğru hafif düşmüş
    Benim arabanın vitesleri geçmiyordu 3-4-5 e çarpmadan sonra

Serviste ustanın söylediğine göre motor yerinden oynayıp düşünce dişliler şaseye takılmış veya ordaki başka bir parçaya
    o yüzden viteslerin geçmiyor dedi. Ne kadar doğru söyledi bilemiyorum tabi

Böyle bir olay olurmu motor düşünce

Birde sizi yoruyorum biliyorum çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için, motorda bu gibi bi durumda ne gibi bi hasar oluşabilir
    arabanın motoru çalışıyor gidişinde sadece problem
    Yani demek istediğim 4000 ytl yi kabul edip sonradan birde motor masrafıyla karşı karşıya kalmayayım diye soruyorum

• kabaca kaporta boya 850 civarı...
    pert durumunda fiyatı sigorta firması belirler
    Serviste ustanın söylediğine göre motor yerinden oynayıp düşünce dişliler şaseye takılmış veya ordaki başka bir parçaya
    o yüzden viteslerin geçmiyor dedi, doğrudur.
    bence motor ustası bir baksın derim
  • mrb bende 2001 transporter var bugün otobanda giderken köprü üstünden bir taş düştü ve camı asırı derecede çatlattı o anda bişe yapamadım eve geldim aracımın kaskosu yok ray sigorta acenteliğinden sigortası var camı nasıl yaptırabilirim? sigorta masrafı karşılarmı? araç t4 ön camı ort ne kadar tutar? şimdiden teşekkürler ii çalışmalar
  • otoparkta iken aracın başına gelen hasar durumunda (yanma vs.) kasko şirketi "araç otoparkta idi ödeme yapılamaz " diyebilir mi?
  • trafik sigortasından aracınızın değil camını hiçbir hasarını yaptıramazsınız
    trafik sigortası çarptığını aracı suçlu olduğunuz durumlarda yaptırır
    geçmiş oldun...

quote:

Orjinalden alıntı: tolgatonbul

mrb bende 2001 transporter var bugün otobanda giderken köprü üstünden bir taş düştü ve camı asırı derecede çatlattı o anda bişe yapamadım eve geldim aracımın kaskosu yok ray sigorta acenteliğinden sigortası var camı nasıl yaptırabilirim? sigorta masrafı karşılarmı? araç t4 ön camı ort ne kadar tutar? şimdiden teşekkürler ii çalışmalar
  • kesinlikle demez!!!
    öder ödeyecektir de
    ama ilginçtir! aracınızın döşemelerini otoparkta fare kemirerek yedi
    bunu ödemeyen sigorta firmaları da var.
    yangın poliçe yazılan teminatların başındadır...

quote:

Orjinalden alıntı: zawa_zingo

otoparkta iken aracın başına gelen hasar durumunda (yanma vs.) kasko şirketi "araç otoparkta idi ödeme yapılamaz " diyebilir mi?
  • Hasan Bey Merhaba,

Sıze bırsey danısmak ıstıyorum. İki adet Reno Clio almak ıstıyorum ve bu arabaları kıraya verecegım. Kendı eskı sıgortacımla konustum ancak arabaları kıralık araba kapsamında kasko yapmaya pek yanasmadı. Sız bu ısın ıcınde oldugunuz ıcın ıyı bılırsınız. Hangı sıgorta fırmaları bu kaskoları daha cok yapıyor? Veya hangı acentalar bu konuda uzmanlasmıs? Bu ısı yapacaksam tam kasko yaptırarak huzurlu bır sekılde yapmak ıstıyorum.

Ayrıca bu ıs konusunda deneyımlerınıze dyanarak bana tavsıyelerınız ne olur?

Saygılarımla
  • kiralama işi yapan hem de büyük çapta 1000 araç 1500 araçlık filoları olan kiralama şirketleri de var
    bu şirketler, kaskolarını nasıl yaptırıyorsa pekala sizde yaptırabilirsiniz.
    size şu acente, bu firma demem reklama girer, bu da çok şık olmaz!
    bence araştırıp fiyat alınız.
    bu arada internetten de fiyat alabilirsiniz

• Hımm reklam yapmak olurmu bılmıyorum o yuzden soyle dıyeyım bu ınternette unlu bır sıgorta fırması var. hanı su herkesın bıldıgı. o sıteye gırıp baktım yalnız bu durumlar ıcın fıyat vermıyor.

1000 araclı musterılerı kacırmamak ıcın yapıyorlar anladıgım kadarıyla ama benım gıbı ufak baslayanlara yardımcı olmuyorlar. oysakı zaten 2 arabam var. bu arabalara canım gıbı bakarım ben.

En azından bana pm atabılırsenız veya mail adresim kingofss@superposta.com bana bu ısı yapan sıgorta fırmaları veya acentaları hakkında bılgılendırırsenız benım ıcın ınanın cok makbule gecer. bu gune kadar 4-5 sıgortacıyla konustum. hıc bırınden olumlu yanıt alamadım.

Saygılar
  • sayın hasan bey
    size bir sorum daha olacak
    malumunuz aracım serviste yatıyordu. Yarın arabayı çıkartacağız servisten bize 4000 ytl para verecek sigorta kendi istediğimiz bir yere yaptıracağız aracımızı.
    Aracın şu anda olduğu servis Ergo İsviçrenin homer servisi anlaşmalı olduğu bir servis yani.
    Ben aracımı kazadan sonra kendi tanıdğım bir servise çekmiştim Ergo İsviçre yetkilileri aracın kendi istedikleri servise çekilmesini istemişler tekrar araç çekiciyle o servisten diger servise gönderilmişti.
    Şimdi biz aracı başka servise yaptıracağız dediğim gibi. Sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu servis bizden aracın orda kaldığı gün kadar park bedeli altında bir para isteyebilirmi. Bu ne kadar yasaldır.
    Çünkü aracımın oraya çekilmesi benim insiyatifim haricinde oldu. Başka bir servise çektiremeyeceğimi söylediler. Kaskom Ergonomik kasko olduğundan dolayı.
    Bana acil bilgi verirseniz sevinirim.

Birde servislerin park bedeli adı altında aldıkları ücret ne kadardır günlük ortalama.

• Hasan bey bir soru da benden 2004 model fiesta tdci comfort model arabam perte çıktı kilometre 80.000 civarı kasko şirketimde güneş sigorta bana ne kadar bir ödeme yaparlar teşekkürler...
  • sigorta firmanız aracınızın piyasa ve sigorta rayiç bedeli ortalamasına göre fiyat verecektir.
    şu kadar verir demem doğru olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: _passenger_

Hasan bey bir soru da benden 2004 model fiesta tdci comfort model arabam perte çıktı kilometre 80.000 civarı kasko şirketimde güneş sigorta bana ne kadar bir ödeme yaparlar teşekkürler...
  • hasan bey cevap verirseniz cok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

sigorta firmanız aracınızın piyasa ve sigorta rayiç bedeli ortalamasına göre fiyat verecektir.
    şu kadar verir demem doğru olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: _passenger_

Hasan bey bir soru da benden 2004 model fiesta tdci comfort model arabam perte çıktı kilometre 80.000 civarı kasko şirketimde güneş sigorta bana ne kadar bir ödeme yaparlar teşekkürler...

Yaklaşık siz ne kadar ödeme yapardınız mesela ?
  • şu kadar olur diyemem aracınızın 2.el değerine bakmak gerekir
    bir de servisin vermiş olduğu 2.el fiyatını öğrenin derim
  • biz anlaşmalı olduğumuz kasko firmalarının araçlarını her ne sebep olursa olsun park ücreti almıyoruz
    böyle olmasını anlaşmalı olduğumuz sigorta firmaları da istiyor
    kesinlikle onlar yanlış bir hareket yapıyorlar, bu durumu acentenize veya sigortanızın bölge müdürlüğüne muhakkak bildirin.
    1 aylık yaklaşık 300 ytl civarı isterler...

quote:

Orjinalden alıntı: ktorun06

sayın hasan bey
    malumunuz aracım serviste yatıyordu. Yarın arabayı çıkartacağız servisten bize 4000 ytl para verecek sigorta kendi istediğimiz bir yere yaptıracağız aracımızı.
    Aracın şu anda olduğu servis Ergo İsviçrenin homer servisi anlaşmalı olduğu bir servis yani.
    Ben aracımı kazadan sonra kendi tanıdğım bir servise çekmiştim Ergo İsviçre yetkilileri aracın kendi istedikleri servise çekilmesini istemişler tekrar araç çekiciyle o servisten diger servise gönderilmişti.
    Şimdi biz aracı başka servise yaptıracağız dediğim gibi. Sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu servis bizden aracın orda kaldığı gün kadar park bedeli altında bir para isteyebilirmi. Bu ne kadar yasaldır.
    Çünkü aracımın oraya çekilmesi benim insiyatifim haricinde oldu. Başka bir servise çektiremeyeceğimi söylediler. Kaskom Ergonomik kasko olduğundan dolayı.

Birde servislerin park bedeli adı altında aldıkları ücret ne kadardır günlük ortalama.

• Teşekkür ettim kolay gelsin
  • merhabalar

Dün gece dar bır sokaktan donus yapıyordum daha dogrusu yapmaya calısıyordum fakat bır anlık dıkkatsızlıkle aracımı yolun yanındakı gecekonduya surtturdum malesef yan surgulu kapıde gocmeler ve cızıkler var bunu kaskodan yaptırabılırmıyım aracımız transporter yasını doldurmadı daha ve ergoısvıcreden kaskomuz var . asagı yukarı tahmını olarak bunu kendımız yaptırsak kaca mal olur =?
  • bnmde bir sorum var

aracımın kaskosu bu ayın sonunda bitiyor.yaklaşık 1 sene önce arabayı sürtmüştük çamurluk yırtılmıştı bunun için kaskoyu bozmadık.ayrıca aracın çeşitli yerlerinde çizikler var.bunları kasko bitmeden kaskoya yaptırtabilir miyiz?

teşekkürler
  • hasan bey herşey için teşekkür ederim
    4000 ytl para aldım kaskodan. Ayrıca servisede para vermedim araç işgaliye parası için.
    Aracımın kapısını ve çamurluğunu ve ufak tefek hasarlarını 2500 ytl ye yaptıracağım 1500 ytl de bana kalıyor. Arabayı biraz ucuza satıp başa baş getirmeyi düşünüyorum maliyetini.
    Herşey için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

biz anlaşmalı olduğumuz kasko firmalarının araçlarını her ne sebep olursa olsun park ücreti almıyoruz
    böyle olmasını anlaşmalı olduğumuz sigorta firmaları da istiyor
    kesinlikle onlar yanlış bir hareket yapıyorlar, bu durumu acentenize veya sigortanızın bölge müdürlüğüne muhakkak bildirin.
    1 aylık yaklaşık 300 ytl civarı isterler...

quote:

Orjinalden alıntı: ktorun06

sayın hasan bey

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.