Şimdi Ara

Hasarlı İpad 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Benimde arkada iki tane nokta kadar çiziği vardı değiştirmeye gerek duymadım. Şimdi versem servise dünya kadar uğraşıracaklar.

Sizde mi Hızlı Al'dan almıştınız?
    Yahu tüm servis ve tedarikçiler kutu içeriğini aynı paketlemiyorlar mı? Neden bilkom'dan alınan ürünlerde böyle bir rahatsızlık yok?

Goldan aldım ama hızlı al ile aynı ürünleri satıyor.
  • arkadaş ipadin tamiri mi olur. direk yenisini veriyorlar. benimki öyle olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydefne

arkadaş ipadin tamiri mi olur. direk yenisini veriyorlar. benimki öyle olmuştu.

aynen öyle benim de sfır ipad im yeni geldi servisten ancak bu sefer de sıfır ürunde ! iki sorun çıktı:

1. ekranda toz var, yeri hep sabit, safari de genel olarak açik renkli sayfalarda / fonlarda bariz belli oluyor.
    2. home tuşu bazen bastığımı algılamıyor

eski ipade göre bunlar daha katlanılır sorunar ama madem "sıfır/yeni" yolluyorsun ufak bir hayal kırıklığı oluyor yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 16 Mayıs 2012; 6:53:09 >
  • gold ve bağlı olduğu internet sitesi satışı yapan firmalardan canını seven uzak dursun.

geçen sene ben bunları mahkemede inim inim inletecektim elimden zor kurtuldular. millete çakma çin malı şarj aletli iphone kakalıyotlar "sıfır" ürün diye yurt dışından getirttikleri üçlü amerikan şarj prizi yerine 3 tl lik çakma şarj aleti koyup jelatinleyip millete sıfır iphone diye yüzlerce binlerce iphone satıyor bu vicdansızlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 16 Mayıs 2012; 7:00:51 >
  • limango'da bugün iPad satılıyor. Almadım. Gold garantili diye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.