Şimdi Ara

Hasarlı Pert Araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NE OLURSA OLSUN M8 AKTEMUR KARDEŞİMİZ ÜSLUBUNU BOZMAYAN ,GEREKSİZ KONU AÇSADA HAKARET VARİ YORUM YAZMAYAN(YAZDIYSADA BEN GÖRMEDİM)KANI KAYNAYAN VE TİCARETE ATILMAYI İSTEYEN BİR ARKADAŞMIŞ HAVASINI VERİYOR.RENKLİ Bİ KİŞİLİĞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.YANLIZ KONU DIŞI BÖLÜMÜNDEKİ AÇTIĞI KONULARIN RUH SAĞLIĞIININ TEDAVİYE İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEYEN YAZILARI İLE DOLU Bİ KARDEŞİMİZ.AKTEMUR UMARIM YORUMUMU YANLIŞ ANLAMAZSIN.DONANIM HABER DOSTLARI ACI SÖYLER AMA DOĞRU SÖYLER.
  • ooo efsane geri dönmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bayağı pert birikmişti zaten

şu s320 vardı bir tane onun içi ne düşünüyorsun ???
  • adama çok yükleniyorsunuz herkesin bir düşüncesi var bu dalga geçmeniz anlamına gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: noplaceforchance

Be bu arkadaşa bayılıyorum yaa..
    Gerçekten heyecanlı çocuk.
    Sıfırın 250 bin euro olan otobüsü pert alıp, 150 bin ytl'ye adam edip, firmalara kiralayıp bu işten köşeyi dönmeyi düşünüyor.
    Hani Nasrettin Hoca'nın fıkrası vardı.. Koyunlar geçecekmiş, yünleri çite takılacakmış vs vs vs ..
    Aynen o hesap..

pertte bu tür lüks otobüsler ucuz rakkamlara bitiyor.bu gayet normal bi iş.neden alay ediyorsun ki?nasrettin hocanin işine benzemiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m8

quote:

Orjinalden alıntı: noplaceforchance

Be bu arkadaşa bayılıyorum yaa..
    Gerçekten heyecanlı çocuk.
    Sıfırın 250 bin euro olan otobüsü pert alıp, 150 bin ytl'ye adam edip, firmalara kiralayıp bu işten köşeyi dönmeyi düşünüyor.
    Hani Nasrettin Hoca'nın fıkrası vardı.. Koyunlar geçecekmiş, yünleri çite takılacakmış vs vs vs ..
    Aynen o hesap..

pertte bu tür lüks otobüsler ucuz rakkamlara bitiyor.bu gayet normal bi iş.neden alay ediyorsun ki?nasrettin hocanin işine benzemiyo.

• Ne pişmiş kele gibi gülüyorsun.sonuçta bu düzgün bir iş.burdan para kazanıcam.ve kazanan köşe olan insanlar var.
  • quote:

Ne pişmiş kele gibi gülüyorsun.sonuçta bu düzgün bir iş.burdan para kazanıcam.ve kazanan köşe olan insanlar var.

• quote:

Ne pişmiş kele gibi gülüyorsun.sonuçta bu düzgün bir iş.burdan para kazanıcam.ve kazanan köşe olan insanlar var.

Ya gidip İdda tahminleri yap arada bir sayısal oyna...

Enazından ihtimali daha yüksek kurdugun hayallerin yanında
  • aktemurla birsürü dalga geçen oldu ama aktemur hiç kimseye saysızca şeyler söylemedi.
    Adamın düşünceleri projeleri var size saçma gelebilir ama bu yüzden dalga geçmeye gerek yok. düşüncesini yanlış olduğunu söylersiniz yada küçük espriler yaparsınız normaldir ama dalga geçip saygısızlık yapmaya gerek yok. Dalga geçcekseniz gereksizlere gidin..
    Hiç değilse adam birşeyler düşünebiliyor aramızda düşünme yeteneği olmayanlarda var dalga geçecekseniz onlarla dalga geçin.
    edit: Dalga geçenlerde mümkünse mesajının altına yaşınıda yazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 29 Haziran 2007; 15:40:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

quote:

Ya gidip İdda tahminleri yap arada bir sayısal oyna...

Enazından ihtimali daha yüksek kurdugun hayallerin yanında

Ne kadar ters adamsın.Bişiy söylüyoruz sürekli hep tersini idda etmeye çalışıyorsunuz.ben fikirlerim konusunda haklıyım.benim fikirlerimi de kabul etmek zorundasınz.burda insanlar iyi para kazanmasaydı kimse hasarlı araba alıp satamazdı.sen almazsın ama başkaları alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m8 -- 29 Haziran 2007; 15:45:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

aktemurla birsürü dalga geçen oldu ama aktemur hiç kimseye saysızca şeyler söylemedi.
    Adamın düşünceleri projeleri var size saçma gelebilir ama bu yüzden dalga geçmeye gerek yok. düşüncesini yanlış olduğunu söylersiniz yada küçük espriler yaparsınız normaldir ama dalga geçip saygısızlık yapmaya gerek yok. Dalga geçcekseniz gereksizlere gidin..
    Hiç değilse adam birşeyler düşünebiliyor aramızda düşünme yeteneği olmayanlarda var dalga geçecekseniz onlarla dalga geçin.

Adama bı dünya nasihat verdık. Herif tınlamıyor ki baska yeriyle dinliyor..

aktemuru foruma gırdıgı ılk gunden berdıır bılıyorum. Halen arada sırada nasıhat verenler oluyor dogru yolu gostermeye calısıyor

kımse fıkrıne saygısızlık yapıp dalga gecmedı. Forumu gunlerce pesınden surukledı herkez kulak verdı. sonra baktık artık bı cacık olmuyor

durum buraya geldı

• quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

aktemurla birsürü dalga geçen oldu ama aktemur hiç kimseye saysızca şeyler söylemedi.

eswod nickli arkadaşa katılıyorum.aktemur'un kendine ait fikirleri var. kimseyle alay etmemiş, küfür etmemiş. belki onun düşünceleri size abes geliyor olabilir. ama kimse o öyle düşünüyor diye dalga geçmemeli...

• İnsanı yaşatan hayaller öldüren ise gerçeklerdir fakat ben aktemurun birinin fake i olduğuna inanıyorum.

Aramızdan biri gibi geliyor , sanal bir insan adıda aktemur. Olamazmı
  • suan bu m8 nickli kişi aktemur
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

İnsanı yaşatan hayaller öldüren ise gerçeklerdir fakat ben aktemurun birinin fake i olduğuna inanıyorum.

• kardeşim aktemur ;budan önceki bütün yazılarını okudum ve ilk defa cevap yazıyorum. özdamar ne güzel özetlemiş olayı.bahsettiğin herşey doğru ama haddinden fazla abartıyorsun.pert aracı alacaksın toplayacaksın satacaksın . ölme eşeğim ölme.hayalle yaşamayı bırak gözünü seveyim.
    hayattaki bazı gerçekler geröekten çok acıdır.bunuda senin gençliğine veriyorum.saygılarımla

İnsanı yaşatan hayaller öldüren ise gerçeklerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Olm lego mego al araba yap , sonra kaza süsü verip parcala ve tekrar topla Egonu tatmin edersin

Bak pert olmuş oyuncak araba..Piyasası nedir bunun şimdi ?

Hasarlı Pert Araçlar

Anlayana ince sviri sinek saz
    Anlamayana davul zurna saz

• quote:

Orjinalden alıntı: ekirik

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Olm lego mego al araba yap , sonra kaza süsü verip parcala ve tekrar topla Egonu tatmin edersin

Bak pert olmuş oyuncak araba..Piyasası nedir bunun şimdi ?

Hasarlı Pert Araçlar

Anlayana ince sviri sinek saz
    Anlamayana davul zurna saz

Aslında şu forumu çoluk çocuklardan arındırmak lazım.ben ciddi bişiy anlatmaya çalışıyorum adamlar inatla halen dalga geçiyorlar.

• O bir pert programı!!!!
    quote:

İnsanı yaşatan hayaller öldüren ise gerçeklerdir fakat ben aktemurun birinin fake i olduğuna inanıyorum.

• Eğer çoluk çocuk demekle kasdettiğin bensem.
    Bende yaş 40, 20 yıllık şoförüm.
    Pert otoları alıp satacaksın demek. Büyük de paralar kazanacaksın..
    pekiiii sattığın kişiye dürüst davranıp aracın pertten toplama olduğunu söyleyecekmisin???
    Söylemezssen aldığın ücret sana haramdır. Çünkü karşındakini aldatıyorsun.Ona pertten toplama bir araba satıp bütün iyiniyetini istismar ediyorsun. İşin içinde para var karşındaki insanların yıllar yılı birikimkleri var.O aracın parası için yıllarını arabanın parasını biriktirmeye açlışan insanlar var.. Bir insanı aldatan bütün insanlığı aldatıyor demektir.
    Söylersen de o zaman istediğin ücreti vermek bir yana 2 dk. seni dinleyecek birini bulamazssın.
    Senin pert araçları alıp satıyor dediğin adamlar gibi olacaksan bayaa geniş bi mezhebin olmalı. Arkandan kaç kişiyi sövdürürsün biliyormusun..
    Ayrıca bu piyasa bile belli kişilerin elinde. Sana ne kadar ekmek yedirirler orası da meçhul.
    İşte sana Şeytanın gör dediği..
    Oldu mu adam gibi cevap verdimmi kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ekirik

Eğer çoluk çocuk demekle kasdettiğin bensem.
    Bende yaş 40, 20 yıllık şoförüm.
    Pert otoları alıp satacaksın demek. Büyük de paralar kazanacaksın..
    pekiiii sattığın kişiye dürüst davranıp aracın pertten toplama olduğunu söyleyecekmisin???
    Söylemezssen aldığın ücret sana haramdır. Çünkü karşındakini aldatıyorsun.Ona pertten toplama bir araba satıp bütün iyiniyetini istismar ediyorsun. İşin içinde para var karşındaki insanların yıllar yılı birikimkleri var.O aracın parası için yıllarını arabanın parasını biriktirmeye açlışan insanlar var.. Bir insanı aldatan bütün insanlığı aldatıyor demektir.
    Söylersen de o zaman istediğin ücreti vermek bir yana 2 dk. seni dinleyecek birini bulamazssın.
    Senin pert araçları alıp satıyor dediğin adamlar gibi olacaksan bayaa geniş bi mezhebin olmalı. Arkandan kaç kişiyi sövdürürsün biliyormusun..
    Ayrıca bu piyasa bile belli kişilerin elinde. Sana ne kadar ekmek yedirirler orası da meçhul.
    İşte sana Şeytanın gör dediği..
    Oldu mu adam gibi cevap verdimmi kardeşim.

saygı değer abim.
    herhalde darbeli olduğunu söyleyeceğiz.önden darbelidir sağ sol çamurluk değişmiştir.radyatör ön panel değişmiştir diyeceğiz.söylemesek bile alan adam gider baktırır ona göre alıyor zaten.kimse baktırmadan almıyor...
    gel gelelim fiyat konusunda diyelim 2004 passat 1.6 aldım diyelim toplattım.bana göre piyasası 20 eder.toplanmışını da 18 lere rahat veririm.ben de 15 e mal etsem 3000ytl temiz para kalır.
    bu piyasa kimsenin elinde değil.tüm sigortalarla teminat yatırıp internet üzerinden ihale oluyor.en fazla fiyat veren arabayı alıyor.lüks arabalarda kimi araba da 30.000ytl para kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.