Şimdi Ara

HASHFLARE ve CRYPTERRA Madencilik Deneyimim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yakşalık olarak kaç TL lik btc yolladınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

2000 bin tl hocam...daha fazla yatırcaktım ama Allahtan önden 2 bin ile deneyim dedim.. sonra hashratem geçmedi 1.5 aydır hesabıma geçmedi hala..ve site kapandı haklendik falan demişler facebooklarında..yuksek tutarlardan baslıcaklarmış..sonra ufaklara 3-4 fahta sonra yollıcaz tarzı bişe yazmışlar...benim paraya sıra gelmez ben gitti gozuyle bakıyorum. acı bir tecrube oldu benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

quote:

2000 bin tl hocam...daha fazla yatırcaktım ama Allahtan önden 2 bin ile deneyim dedim.. sonra hashratem geçmedi 1.5 aydır hesabıma geçmedi hala..ve site kapandı haklendik falan demişler facebooklarında..yuksek tutarlardan baslıcaklarmış..sonra ufaklara 3-4 fahta sonra yollıcaz tarzı bişe yazmışlar...benim paraya sıra gelmez ben gitti gozuyle bakıyorum. acı bir tecrube oldu benim için

öncelikle geçmiş olsun.

ben bu forumda bu başlıkta ve bir kaç başlıkta da çok önceleri bu crypterra ile ilgili uyarı mahiyetinde yazmıştım. kopyala-yapıştır olarak yapılmış bir web siteleri vardı. domain fransa, şirket merkezi irlanda gibi tuhaf bir organizasyonları ve cloud mining yapılan yer ile ilgili tek bir resim ve görüntü de yoktu. temmuzdan beri hala cam koyacaklardı. sözde merkezlerini gösteren. ama tabii ki hiç bir zaman koymadılar.

neyse başınızın gözünüzün sadakası olsun.

• cemturk kullanıcısına yanıt
    O paranın senden çıkacağı varmış.
    Sıkma canını hocam...

coin al/sat dan çıkarırsın zararını inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

quote:

TT den açıklama geldi...

Dear friends and customers!

China is taking steps to eliminate the mining of bitcoins on its territory, since it spends too much electricity on it. A group of several Chinese departments, which includes the People's Bank of China, has already instructed the provincial authorities to actively manage the release of companies in their territory from the bitcoin business.

The production of bitcoins "consumes a large amount of electricity, and also supports the spirit of speculation in" virtual currencies, "reads the document. Mining undermines the authorities' efforts to combat financial risks and activities that "diverge from the needs of the real economy." At the same time, the order does not call for regional authorities to directly eliminate mining, but rather recommends squeezing it out of its territory, forcing to strictly follow the regulations on electricity consumption, land use, taxes and environmental standards.

Because of this actions, the management of our company decided to move the data center from China to another country. Currently, we have taken all the formalities and all our equipment has departed from the Yangshan port of Shanghai.

Because of this action by the authorities, we were forced to extend the term of technical works on the site.

As you know, this action by the Chinese authorities can be attributed to force majeure.

Despite this, we compensate all users for the expectation and loss of profits. We bring you our apologies for your experiences, and sincerely hope for your understanding. We ask you not to panic, very soon (2-3 days) we will again be online

Google translete

Sevgili arkadaşlar ve müşterilerimiz!

Çin, üzerinde çok fazla elektrik harcaması nedeniyle kendi topraklarında bitkilerin madenciliğini ortadan kaldırmak için adımlar atıyor. Çin Halk Bankası'nı içeren bir dizi Çin departmanı, eyalet yetkililerine, bölgedeki şirketlerin serbest bırakılmalarını aktif olarak yönetmelerini talimat verdi.

Bitcoins üretimi "çok miktarda elektrik tüketiyor ve ayrıca" sanal para birimlerinde "spekülasyon ruhunu destekliyor" dedi. Madencilik, yetkililerin "gerçek ihtiyaçlarından farklı" finansal riskler ve faaliyetlerle mücadele çabalarını baltaladı. Aynı zamanda, emir bölgesel yetkilileri madenciliği doğrudan ortadan kaldırmaya değil, ziyade topraktan sıkıştırmaya ve elektrik tüketimine, arazi kullanımına, vergilere ve çevre standartlarına sıkı sıkıya uymayı önermektedir.

Bu eylemler yüzünden, şirketimizin yönetimi, veri merkezini Çin'den başka bir ülkeye taşımaya karar verdi. Şimdilik, tüm formaliteleri almış ve tüm ekipmanlarımız Şangay'ın Yangshan limanından ayrılmıştır.

Yetkililerin bu eylemi nedeniyle, sitede teknik çalışma süresini uzatmak zorunda kaldık.

Bildiğiniz gibi, Çinli yetkililerin bu eylemi mücbir sebep olarak nitelendirilebilir.

Buna rağmen, tüm kullanıcıları kar beklentisi ve kayıpları için telafi ederiz. Deneyimleriniz için özür dileriz, içtenlikle anlayışınızı umuyoruz. Panik yapmamanızı rica ediyoruz, çok yakında (2-3 gün) tekrar çevrimiçi olacağız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar dün gece Crypterra'dan tweet geldi. Çin'deki kısıtlamalardan ötürü madencilik operasyonlarını başka bir ülkeye taşıyorlarmış. Crypterra'nın resmi tek adresi twitter'dadır.
    https://twitter.com/crypterramining

Facebook'da insanlarla oynamak için sahte gruplar kuruyorlar, itibar etmeyiniz.

Sitenin geri dönüşü için geri sayım koymuşlar.
    http://maintenance.crypterra.net

Site açıldıktan sonra çekimlerin hemen yapılacabileceğinden bahsediyorlar.
    Gelişmelerden haberdar edeceğim.

• haydi inşallah arkadaslar..guzel haberler bunlar

https://www.facebook.com/Crypterra/

ben burdan okumustum..demekki sahte hesap bunlar
  • Site açıldı. Site aynı ancak adlarını x-mining yapmışlar. Mevcut hesaplardaki bakiyelerin hesaplanması nedeniyle şu an kayıt veya login işlemi yapılamıyor. Fiyatları artırmışlar. Çekim yapılmaya da 3 gün kadar daha süre vermişler. Yine gelişmelerden haber vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtuk -- 11 Şubat 2018; 8:47:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana git gide güven veriyor bu site. bende mi sıkıntı var yoksa gerçekten vurguncu mu anlayamadım gitti. 30$ girmiştim zaten bi kaybım olmaz da yine de merak ediyor insan
  • HF 10.08ths 1 yıl

genesis 22.5ths ömür boyu

satılık hesaplar. HF 0.2btc genesis 0.4btc

• bekle babam bekle..ne zaman açılır Allah kerim bıktım para yedirtmekten
  • cemturk kullanıcısına yanıt
    Site açıldı hocam.

hashrate yüklenmiş mi ? Baktınız mı ?
  • Hocam siteye giriş yapabildim. Google Authenticator ile de girişi ayarladım çok daha güvenli olmuş. Kazım işlemi devam etmiş gerçekten ama tabi azaldı mı çok bilemiyorum. Yüzde 10 hashrate bonusu koymuşlar bir de. Bir de bir aylık birikmiş btc yi çekebilsem çok sevineceğim gerçekten.

https://tinyurl.com/Clientareacrypterra

Gelişme oldukça haber etmeye devam edeceğim.

• Hocam yüzde 10 bonus eklemişler de withdraw kapalı şu an o sıkıntı sürüyor. şimdi akıllardaki soru: adamlar dolandırıcı mı, dolandırıysa neden tekrar açtılar ki kaçma şansları vardı. redditte çoğu insan dolandırıcı demiş.
    https://medium.com/@kripto/cloud-mining şurda da dolandırıcı listesine eklemişler de umarım değildir tabi ama işaretler öyle gösteriyor
  • Crypterra Türkiye olarak grup actim. Burada toplanalim

t.me/CRYPTERRA_TR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi gelişme yok demi arkadaslar..soğuk suları içtik
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.