Şimdi Ara

Haşimato sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haşimato hastalığı sorusunda TSH artar demiş çoğu bilimsel makalede bunun tam tersi yönünde bir bilgi var.Çok saçma

• tsh artar demiyor. tsh'nin salgılanmasını tetikleyen hormon artar diyor tekrar okuyun.
  • o soru da sıkıntı yok bencede
  • Aynen güzel soruydu
  • 1 kesinlikle olmaz diyip 2,3 isaretledim malım sanırım
  • Tıp fakültesine geldiğinizde fark edersiniz ince bi soru olmuş haşimato hipotirodi kliniği gösterir ve tsh artarken hipofiz bezinde tsh besleyici bölge negatif feed back ile azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Tıp fakültesine geldiğinizde fark edersiniz ince bi soru olmuş haşimato hipotirodi kliniği gösterir ve tsh artarken hipofiz bezinde tsh besleyici bölge negatif feed back ile azalır
    hashitoksikoz evresini bilir misiniz
  • Subklinik evresidir bazen ilk başlarda tsh düşük cıkar otoantikorlar tiroid bezini parçalamaya bitirdiği zaman tsh yükselir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesAnders -- 17 Haziran 2019; 18:4:32 >
  • LesAnders kullanıcısına yanıt
    sınavla hiçbir alakam yok ama soruyu tekrar okudum da "hastalığın ilerlediği dönem" diyormuş sorry :p
  • Monte.Cristo M kullanıcısına yanıt
    Bende bakmadım soruları tesadüfen denk geldi konu yazayım dedim
  • soruyu iptal edelim arkadaşlar bende bir hata sezmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 17 Haziran 2019; 18:12:30 >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Yapamadığın her soruyu iptal ettirmeye çalışman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

soruyu iptal edelim arkadaşlar bende bir hata sezmiştim
    her soruya iptal edilsin diyenleri gorunce aklima istanbul secimleri geliyor

arkadaslar sorunun ne istedigi acik orada, okuz altinda buzagi aramayin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.