Şimdi Ara

Hastasına bağıran doktor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
12.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit: Bu arada bu çocuğun para için tıp seçenlerden dolayı tıpa sıralaması yetmemiş onu fark ettim. Ağla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 5 Ekim 2019; 15:31:3 >
  • Meslek seçimi yaparken sadece paraya odaklanıyoruz genel olarak doktorların yaptıkları iş zor ama anlayışlı olunmalıdır. Ama tıp kazanınca bile bir ego kasma oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patatos

0 mesaj. Blok.

Edit: Bu arada bu çocuğun para için tıp seçenlerden dolayı tıpa sıralaması yetmemiş onu fark ettim. Ağla.
    Nasıl yediremiyor Kendinizi değiştirmeye çalışacağınıza insanlara haklıymış gibi konuşmayı bırakın.Daha önce isteğimle hesap kapattırdım.Ynei açtım mesajlar sayılmadığı için 0 şuan.Ayrıca tıp gibi bir hedefim de olmadı hadi kendini düzeltmeye başla şimdiden uzun sürer.

• Blokluyorum yine de bildirim geliyor. Kaç sene oldu şunu bir düzeltemediler. Ben niye kendimi değiştireyim? Bozuk olan senin gibiler kendini düzeltsin. Sahi bozulunca da doktora gidiyorsunuz orası da ayrı ironi. Hadi şimdi babanı da al git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 5 Ekim 2019; 16:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kudurdu hemen. Kadın doktorlara vurulmasını savunacak kadar yıkıksın. Bana dayak atmaya çalış bakalım nasıl ağzını burnunu kırıp acile yönlendiriyorum klavye erkeği. Hak edenler zaten okuyor kafası basmayan yıkıklar değil hadi yol al yeşil kartlı velet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 5 Ekim 2019; 16:34:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nasıl kudurdu hemen. Kadın doktorlara vurulmasını savunacak kadar yıkıksın. Bana dayak atmaya çalış bakalım nasıl ağzını burnunu kırıp acile yönlendiriyorum klavye erkeği. Hak edenler zaten okuyor kafası basmayan yıkıklar değil hadi yol al yeşil kartlı velet.
    Savunuyorum var mı ?Laftan anlamayan insan ancak dayakla düzeliyor.Hastahane çıkışı da var dikkat et o hasta seni komaya sokmasın Muhtemelen intörnsün doktor seni ayak işlerinde kullanıyor.Burada sinirini atmaya çalışıyorsun.Kafan bassa nolur sende ahlak,karakter yok.İnsanların sosyal durumlarıyla dalga geçebilecek kalitede bir insansın.Kısacası Atatür''Beni Türk doktorlara emanet edin''derken senin gibilerden bahsetmiyor.Kendini nimetten sayma.

• TM'ci olacak bir de "hastahane".

Senle konuşarak seviyemi daha fazla düşüremem.

• Patatos P kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 2:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faber12

...
    Böyle vasıfsız birini kıskanacak değili boş yapma.Paranın kölesi olmuş hasta
  • Belli belli yaşı falan da küçük bunun. Zaten anlaşılıyor nasıl bir sıralaması olduğu yine de bilgilendirdiğin için saol dostum. Hesabı silebilir ama insanların kafasındakileri silemez. Bu da ona ders olmuş oldu.

• Guest-BC95874BB G kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 2:18:52 >
  • quote:

.
    Laftan anlamayan insan yumruğu yer benden yemese başkasından yer.Öyle mümessillerin verdiği ilaçları hastaya yazarak doktor olunmuyor.Emoji kullanmayı da bir şeylere bağlaman komik.Tek hesap yetmedi sanırım 2 hesapla bana laf sokmaya çalışıyor..Egonuzdan arının öyle gelin.
  • quote:

Belli belli yaşı falan da küçük bunun. Zaten anlaşılıyor nasıl bir sıralaması olduğu yine de bilgilendirdiğin için saol dostum. Hesabı silebilir ama insanların kafasındakileri silemez. Bu da ona ders olmuş oldu.
    Kıyamam sana egon tatmin oldu mu intörn veya pratisyensin sen ya da doktor bile değilsin
  • Bence onu rüyasında bile göremiyordur. Emoji konusuna katılıyorum sırf kendi dilinden anlıyor diye genelde hiç kullanmam ama sürekli koydum. Ama fark ettim ki bunla konuşmaya değmez. Zaten yıkık olmasa bu kadar rezil olduktan sonra foruma dönmez. Asosyal başarısız bir birey. Herkes adam olacak diye bir kaide yok. İkimizi aynı birey sanacak kadar sorunlu biri. Uzatmayalım hocam bu çocuk da usulca başka konuya doğru yol alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 5 Ekim 2019; 17:11:48 >
  • Guest-BC95874BB G kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 18:36:58 >
  • Patatos P kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 2:18:21 >
  • E bir doktora günde 100 150 hasta verirlerse olacağı bu kafayı da yerler onlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

..
    Ne alaka herkesin başından geçen şeyleri yazdım buraya boş yapma.Ben dobra bir insaım kimseden korkum yok.Hakettiğiniz lafları alıyorsunuz
  • quote:

Bence onu rüyasında bile göremiyordur. Emoji konusuna katılıyorum sırf kendi dilinden anlıyor diye genelde hiç kullanmam ama sürekli koydum. Ama fark ettim ki bunla konuşmaya değmez. Zaten yıkık olmasa bu kadar rezil olduktan sonra foruma dönmez. Asosyal başarısız bir birey. Herkes adam olacak diye bir kaide yok. İkimizi aynı birey sanacak kadar sorunlu biri. Uzatmayalım hocam bu çocuk da usulca başka konuya doğru yol alır.
    1-Rezil olduğumu sanmıyorum daha ço krezil ettim sanırım birinin yan hesabısın ki zoruna gitmiş
    2-Benim asosyal veya sosyal olmam seni ilgilendirmez
    3-Başarıyı sadece sınav başarısı sanacak kadar seviyen var.
    4-Daha kendini tek savunamayan adam bana laf ebeleiği yapmasın
    5-Senin demenle konudan çıkacak değilim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.