|
Hat Değerlerim ve 75 Mbit Vdsl2 - Türknet 1.5 Yıl Sonunda Vdsl2 Geçiş Güncel (2. sayfa)
-
-
Dostum genelde vdsl dolapları farklı olabiliyor. En azından bu bilgileride arkadaşa söyleseydiniz. Bu arada evet bir gelişme oldu...Mesela adsl hat uzaklığını kaldırabilen bir altyapı, ama vdsl yakın olması gerek. Bu yüzden çoğu yere vdsl dolapları yerleştiriyorlar. Bizim burayada yaptılar. Dolaplar hep evlere yakın mesafede oluyor. -
-
75 mbit alırsın. Sorun olacağını sanmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
slm aleykum cümleten Türknete Yeni Gecdim 35 mbps kadaar destekliyor dediler Vdsl Destekliyormu ki Şuanda Adsl2+ kullanıyorum ankastreden cat7 ile cekili kablom var Singal Adsl olarak geliyor santralden galiba napmam lazım yardımcı olacak kisiler varmı acaba Turknette Diyor Vdsl Desteklemiyor diyor tamda belli degil 2-3 hafta beklicem Turk Telekomdan Yeni Gecdim 630 tl cayma parasını göze alarak Gecdim :)
-
Bu Arada 9-10 senelik Turk telefom kullanıcısıydım
-
Kullandıgım Modemde Asus AC750
-
Merhaba, PM üzerinden müşteri numaranız ile birlikte konu linkini paylaşır mısınız? Hattınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. -
türknet desteğe yaz boş port varsa geçirirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet Destege Yazdım Bakalım Nolcak
-
pm den attım bilgileri
-
Merhaba, kontrol ettiğimde şu an VDSL boş port bulunmuyor. Ancak ara ara PM üzerinden benimle iletişime geçerseniz boş port kontrolü yaparak yardımcı olmak isterim. -
Tm Dır Tskler Ederim Beklemede Olacagım
-
Anlayışınız için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim. -
4 yıl aradan sonra güncellemek istedim. Bu süre zarfında 4 yada 5 kez arıza kaydı oluşturdum hepsi gün içinde çözüldü. İnşallah yakında gpon altyapısına geçiş sağlayabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrenchKiss35 -- 28 Temmuz 2021; 1:3:9 >
-
Keyifli kullanımlar dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X