Şimdi Ara

Hat Değerlerim ve Pingim Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba oruç tutanların Allah niyetlerini kabul etsin.

Hat değerleri hakkında ne nedir hiçbir bilgim yok konulara baksamda ismen biliyorum neyin ne işe yaradığını neyin ping yaptığını neyin hızı etkilediği hakkında en ufak bilgim yok önceden açtığım konu biraz düzensiz oldu şimdi resimlerle durumumu anlatmaya çalışacağım buyrun alttaki hat değerlerim;

Not: TürkNet 16 Mbit 150 GB AKK kullanıcısıyım ve modemim Airties 5343

En yakın server pingi ;

Buda Frankfurt pingi ;

Bu arada sorularım;

!. Pingi etkileyen hat değeri hangisidir ve iyileştirmem için ne yapmam gerekir

2. Dsl hızım gelen 12mbit iken ulaşabilir 22mbit idi gelen 16mbit olunca ulaşabilir hız 18mbite düştü neden ?

3. Modem değişikliği hat değerlerini ve pingi iyileştirir mi ?

4. Ankastreden gelen kablo normal telefon kablosu bunu tesisattan çıkarıp yerine cat6 yapsam hat değerlerimde veya pingimde iyileşme olur mu?

5. 12Mbit hız alırken müşteri hizmetleriyle konuştum neden 18 değiş diye hat değerleriniz dengeli olsun diye dedi ping sorunu yaşağıdım için marazlık çıkardım 18 yaptırdım bunun doğruluk yapı nedir ? :)

Son olarak yerel pingimi 15 ve altı frankfurt pingimi 50 lere çekme şansım var mı ?

Değerleri yorumlarınızı bekliyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awestic -- 14 Haziran 2016; 14:10:12 >

• +1
  • up up
  • Yurtdışına çıkış kapasitesi yetersiz olduğundan bundan daha iyi bir değer alamazsın.
    Dediklerinin tümünü yapsan bile bir kaç ms belki fark yaratabilirsin.

Telekomun günün birinde altyapıya yatırım yapması için dua etmekten başka yapabileceğin bir şey yok.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Adsl kullanıcıları için geçerli sanırım çünkü batı avrupa sunucularında 40 50 ping alan çok oyuncu var tabi fiber altyapılarıda var sanırım :)
  • TürkNet hızımı görmüş olmalı çok acı bir durum müşteri hizmetlerini aradım 16 mbit tam kapasite hattınız desteklemiyor ve kopmalar yaşanıyor dedi fakat ben 13 mbit hızla 1 hafta sorunsuz kullandım ne olduda sımdı böyle oldu acaba ?

SAMİMİ SÖYLÜYORUM TÜRKNETE BULAŞMAYIN :)

• awestic A kullanıcısına yanıt
    Hattınızı 16 mb/sn sabitlettirin ısrar edin sorun yaşamadığınızı bildirin.
    Snr değeri 8'in altına düşmemesine dikkat edin ben snr 7'de kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum.
    Ping durumu altyapınıza bağlı olmakla birlikte yurt dışı çıkışlarıda önemlidir.
    Türknet,Süperonline,Vodafone veya Türk Telekom'a geçseniz bile aynı ping değerlerini alacaksınız.
    Altyapınıza fiberoptik gelmedik sürece bu şekilde devam edin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerlerim nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    16 mbit verdiler mi düşüşler oluyor 13 mbit kullanıyodum 16 verdıklerınde sımdı 4 5 lere düşüyor modem arayzunden bakıyorum 16 veriyorlar gozukuyor herhangı bı degısıklık olmuyor aradığımda yükseltiğimizde hattınızdan dolayı kopmalar oluyor diyorlar ki öylede oluyor ama bi ara 13 mbit hızla 1 hafta kullandım sorun cıkmadı bugun ıtıbariyle sorun cıkmaya basladı 1 haftaya kadar kablolar değişmedi neyin peşindeler anlamadım gitti
  • Birde sizden bir ricam var hat değerlerinizi atar mısınız karşılaştırma yapıyım bende ankastreden mevcut olan telefon kablosunu sokup yerıne cat6 döşettırecem bunun faydası olur dımı yanı açıktan eve çekmıyecemde mevcut tesisat üzerinden değiştirecem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.