Şimdi Ara

Hat değerlerimdeki düşmeler ve resetten sonra düzelme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hat modunu adsl2 e alın bakalım ne tür değişiklik olacak hocam benimde geniş bant kabini konmadan önceki değerlerim

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 2045 638
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 3804 1142
    SNR Sınırı (dB): 7.6 6.4
    Hat Zayıflaması(dB): 44.5 27.6
    Güç (dB): 17.7 12.3

Tip7 den sonra
    Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 8191 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 22456 1135
    SNR Sınırı (dB): 28.3 16.2
    Hat Zayıflaması(dB): 7.5 4.4
    Güç (dB): 19.8 12.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 22 Mart 2014; 13:35:13 >
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var pc ne kadar çok açık kalırsa o kadar kötü duruma düşüyor. Pcyi yeniden başlatıyorum 30 dk normal çalışıyor ondan sonra başlıyor. Benim sorunum hızla alakalı değil msler inanılmaz derecelere geliyor. Müşteri hizmetlerini aradım birşey yapamayız pcniz bozuk format atın dediler küfür edicektim zor kapattım.

Hat değerleri aşşağıda resimde var 8mb net alıyorum kopma yaşamadan fakat bugün aradım düşürün dedim belki ms düzelir diye yine düzelmedi

Hat değerlerimdeki düşmeler ve resetten sonra düzelme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 22 Mart 2014; 14:19:28 >

• Hat modu olayını çok kurcaladım ama sonuç alamadım. Sanırım geniş bant kabini çözüm olacak benim için.
    @qunDy MS olayı çok can sıkıcı olur hele oyun oynuyorsanız. Bendeki gibi düşüyor mü değerleriniz yoksa değerler resimdeki gibiyken mi ms artıyor?
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Ona dikkat etmedim ama ne kadar çok zaman geçirirsem o kadar ms artıyor. Mesela cs:go oynuyorum pingim 25 normal yani 1 saat geçiyor o ping 50 1 saat daha geçiyor o ping oluyor 100 kanser oldum.
    Olması gereken ms değerleri şu şekilde bunun saatlerce böyle devam etmesi gerekiyor ama 15 dk sonra 1er 1er artmaya başlayacak bu

Hat değerlerimdeki düşmeler ve resetten sonra düzelme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 22 Mart 2014; 14:47:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.