Bildirim
Hat Değerlerini Yorumlayalım [ANA KONU] (8. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Glade Mini Jel Floral Buket 70 g : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G5WFDRD
4 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Teşekkürler cevabınız için, evin çok yakınında fiber kutuları var birkaç tane. O sebeple bu değerleri alıyor olabilirim. Aslında türknet e daha önce geçmek istiyordum ama taahhüt elimi kolumu bağladı. Temmuz ayına kadar katlanmak zorundayım. Bir de vdsl modem alsam türknet ten en fazla ne kadar hız alabilirim ? Teşekkürler -
senin durumun vahim,sık kopma yaşayacağın aşikar.Hat zayıflaman çok yüksek,arıza kaydı bırakmalısın. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: @BJK@
senin durumun vahim,sık kopma yaşayacağın aşikar.Hat zayıflaman çok yüksek,arıza kaydı bırakmalısın.
Eyvallah sağolun hızlı cevap için.
Aynen kopmalar aşırı fazla arıza kaydında binanızdaki kablolar yenilensin falan diyorlar sizce böyle bişey yapmalı mıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
@tezekos Hocam değerleriniz oldukça iyi. 50 mbit sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. SNR'ye hayran kaldım diyebilirim bugün gördüğüm en iyi SNR.
@lalale VDSL alabileceğini zannetmiyorum ne yazık ki. Şuan 14 mbit kullanıyorsun olabileceğin en iyisi bu. Yinede arayıp sor VDSL varmı %30 ihtimal veriyorum.
@nobidik doğru söylemişler hocam VDSL ile 50 mbit alabilirsiniz hatta 100 mbit bile. VDSL'e geçerseniz tekrar atın değerlerinizi ona göre 100 mbit alabilir misiniz bakalım..
ilk yazılanı benim için söylüyorsun sandım kısa süreli kalp krizi geçirdim benim hat zayıflamalarım fazla mı sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 8 Mayıs 2017; 19:7:41 >
-
-
Istanbul da 2 tane taksi hattı
-
Türknet 75 mbps vdsl hizmeti verebileceklerini söyledi peki hızım düşümden sonra kaç olacak 24 mü 16 mı ?
Arkada kalem ucu girebilecek bir delik var, onu diyorsunuz sanırım. Buna basarsam kurulum yapmam gerekmez değil mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Hat yorumlatmak derken fal baktırmak gibi bişe olmuş ama faydalı konu, eve gidince atari değerleri bi ışık görürsen bildiriver. Teşekkürler
evet yapmalısınız,sonra değerlere tekrar bakın. -
Birkaç gündür internete giremiyordum hocam. Şuan internet erişimim var. Şimdi farkettim DSL Modülasyonu VDSL yazıyormuş. Sanırım VDSL'e geçiş yapıldı fakat hızım güncellenmedi. Hala eski paketimde AKK'yı aldığımda verilen 5mbps ile internete bağlanıyorum. TürkNet'i arasam güncelleyebilirler mi? -
Bağlantı Durumu Bağlı
Oran (Yukarı/Aşağı) 958/18504 kbps
Gürültü Sınırı (Yukarı/Aşağı) 13.4/6.9 dB
Modülasyon Tipi ADSL_2plus_AnxM
Hat Zayıflaması (Yukarı/Aşağı) 11.6/21 dB
Çıkış Gücü (Yukarı/Aşağı) 12.2/17.9 dBm
Veri Yolu (Yukarı/Aşağı) Interleaved/Interleaved
Max Oran (Yukarı/Aşağı) 1403/21380 kbps
Ttnet 16 mbit kullanıyorum -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X