Şimdi Ara

Hat Devir Hakkında YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, babamın üzerine kayıtlı Turkcell faturalı hattım var. Bu hattı üstüme devralmak istiyorum ancak faturalı şekilde TT/Vodafone bayilerine gittiğimde bu şekilde devredemeyeceğimi söylediler. Turkcell'de ise yeni bir paket seçerek devredebileceğimi ancak 12 ay sonra olacağını söylediler (tarife bayağı pahalı olur o yüzden bunu kabul etmedim[10 gb ek paket 500 tl olayı da ayrı soğuttu, bir daha asla turkcell). Faturasıza geçersem devir işlemini yapabileceğimi ancak 90 gün kalma zorunluluğumun olduğunu söylediler. Faturasıza geçiş başvurusu yaptım. Faturasıza geçince hattı üstüme almadan TT bayisine gitsem orda faturasız olarak devir yapsam veya devri Turkcell'de alarak en yakın TT bayisine gidip herhangi bir TT faturasız hattına 90 gün dolmadan geçiş yapabilir miyim? TT bayisi de faturasızda 90 gün kalma olayından bahsetti, çözüm olarak Hoş 50 veya Selfy faturasıza geçerim 3 ay beklenir sorun olmaz (ek paketler de tt'de ucuz). Ancak Turkcell faturasızda 90 gün kalmam zorunlu ise benim için biraz zorlu olacak, sanırım bu 90 gün olayı aynı operatörde faturasızdan faturalıya geçiş olayı için değil mi? Bilgi sahibi olanlar ve devir işleminin daha kolay bir yolu hakkında bilgi sahibi hocalarımız beni aydınlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonameaccount -- 26 Ocak 2025; 19:59:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deviri aynı operatörde yapabilirsin. Farklı operatöre geçerken şu devir işini de halledelim mantığı yok bu sistemde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobilde devir aslında yeni bir hat almak gibi değerlendiriliyor ve devir ücreti de yeni hat ile aynı oluyor. Haliyle size taahhüt yapıyorlar 12 ay atıyorum işte kalacaksınız deniyor. Cezayı öderseniz istediğiniz yere geçebilirsiniz devir aldıktan sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.