Şimdi Ara

Hat sahipliğini alma hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buna benzer sebepten dolayı eylül ayında hattım iptal olmuştu şimdi almak istersem veriyorlar bi bayiye sorun isterseniz 1 sene dolmadan havuza düşmediği için geri veriyorlar diye biliyorum ama yeniden üstünüze alırken yeni hat olarak gördüğü için yeni hat satış fiyatı üzerinden işlem görür Numara hangi prefix çıkışlı ise o bayiye gitmeniz gerekiyor numaram vodafone çıkışlı idi ama turkcell de iken iptal olmuştu şimdi vodafone istersem veriyor numarayı 1 2 ay sonra yeni hat alicam o numaramı almayı düşünüyorum çoğu yere o kayıtlıydı çünki bazı yerlerde halen o numaram olmadığı için sorun yaşıyorum.

Ben iptal olduktan 5 6 ay sonra sormuştum ama size hemen de verebilirler bi süre sonra da madem numara kıymetli diyorsunuz hangi prefix ise bayilere sorun bi halinizi arz edin yardim eden olur illaki diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 8 Mayıs 2022; 22:33:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nisan ayında kendi kullandığım hattı babamdan devraldım. Hat 542 Vodafone çıkışlı fakat zamanında Türk telekoma taşımıştım yıllar önce. Türk Telekom faturalıdaydı taahhüttü bitmişti. Türk Telekom faturalıya geçtim yine. TT Müdürlüğünden işlemleri yaptım. Tarifelerden yeni hat almış gibi faydalanabiliyorsunuz bu arada. Faturalı tarifeye geçtiğim için 12ye bölüyorlar hat devir ücretini. Aylık 9.75 özel iletişim vergisi + 4.23 telsiz ruhsatname ücreti olarak. Toplamda 12 ay sonunda 167.76 TL ye denk geliyor hat devir ücreti. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.