Arkadaşlar oyunum bittigi zaman skor ekranını göstermek yerine oyunum kapanıyor. Başına gelen veya neden oldugunu bilen varsa yardım ederse sevinirim :D
Bana da öyle birşey oldu bu gün, daha önce olmamıştı ilk defa oldu gerçi. Ancak çözüm ve neden olduğuna dair bir fikrim bile yok. Bende sana birşey sorayım oyuna tekrar girdiğinde oyun skorun mu yazıyordu yoksa "Leave" mi ? Bende leave yazmıştı da ondan sorayım dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: zukubon
Arkadaşlar oyunum bittigi zaman skor ekranını göstermek yerine oyunum kapanıyor. Başına gelen veya neden oldugunu bilen varsa yardım ederse sevinirim :D
bu gun kaç kere brandle oynadıysam bendede aynı şey oldu diger herolarda boyle bi sorun yasamıyorum skor ekranı gelmiyor direk your seison is closed deyip oyun göçüyor fikri olan=?
quote:
Orijinalden alıntı: key_S
Bana da öyle birşey oldu bu gün, daha önce olmamıştı ilk defa oldu gerçi. Ancak çözüm ve neden olduğuna dair bir fikrim bile yok. Bende sana birşey sorayım oyuna tekrar girdiğinde oyun skorun mu yazıyordu yoksa "Leave" mi ? Bende leave yazmıştı da ondan sorayım dedim.
Yok leave yazmıyo bende ondan korkmuştum da normal yenildiysem o yendiysem o yazıyor.
Client'i uzun süre kullanıyorsan bu tarz problemler çıkartabiliyor..Bendede olmuştu 2 gün önce Launcer'dan Repair yapmanı öneririm...Fakat oyunda yaptığın kişisel ayarların siliniyor.Masteries, Çözünürlük vs.
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme