Şimdi Ara

Hata 80004005?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi problemim vardı asp sitesi ile meşgulüm şu aralar geçen çalışan kod şimdi çalışmıyor hiçbir değişiklik te yapmadım geçen süre zarfında ama çalışmıyor kodları yazıyorum;

Hata mesajı;
    Hata Tipi: "Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Driver Manager] Veri kaynağı adı bulunamadı ve varsayılan sürücü belirtilmemiş"

Hatanın uyarı verdiği sayfa ve satır;
    anket_admin.asp; satır:14

Kodlarım;

Str(12): Dim Bag
    Str(13): Set Bag = Server.CreateObject("AdoDb.Connection")
    Str(14): Bag.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("vtbn.mdb")

Str(16): Set Rs = Server.CreateObject("AdoDb.RecordSet")
    Str(17): Dr = "Select * from anket"
    Str(18): Rs.Open Dr,Bag,1,3
    .
    .
    .
    İnternetten defalarca baktım bi türlü çözemedim hatayı. internette yazma izinlerini kontrol edin falan diyordu bütün kontrollere baktım tam! iss ayarları da tam! denetim masasından yapılan ayarlar da tam! bi de siz yardımcı olsanız :( msjlarını bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim

• arkadaşlar gerek kalmadı hatayı çözdüm bende iis7 kurulu ve işletim sistemim 64 bit asp nin çalışabilmesi için 32 bit ayarını etkinleştirmem gerkiyormuş iss e girdim uygulama ayarlarına sağ tıklayıp uygulama havusunu açtım orada DefaultAppPool var ona sağ tıklayıp gelişmiş ayarları açtım ve sonlara 32 bit yolu var o normalde false onu true yaptım ve hata düzeldi aynı hatayla karşılaşan arkadaşlar için yazıyorum bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WtFast Error Hatası
    8 yıl önce açıldı
    DirectX Error / HATASI !
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.