Şimdi Ara

HATA KODU : 8e5e03fe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boyle bir hata aliyorum live messenger da ve sadece benim adresimle giris yapamiyorum baska adreslerle giris yapabiliyorum. Daha evvelden bu sorunla karsilasan biri var mi ya da nasil giderilecegine dair bilgili arkadas mevcut mudur?

• galiba bilen ya da karsilasan yok.
  • valla hatice hanım ben karşılaştım
    google taradım karşıma siz çıktınız. bende açamıyorum msn mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey77 -- 21 Ocak 2009; 18:43:00 >
  • Başlat - çalıştır - regedit çalıştırın ve ctrl+f kombinasyonuyla yeni arama başlatın. örneğin isminiz@hotmail.com, ya da xxx@abc.xxx şeklinde olan mail adresinizi arama kutucuğuna yazarak arattırın ve bulduğunuz tüm değerleri silin. hesabınızın hata vermeden tekrar açıldığını göreceksiniz!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadocan2002

Başlat - çalıştır - regedit çalıştırın ve ctrl+f kombinasyonuyla yeni arama başlatın. örneğin isminiz@hotmail.com, ya da xxx@abc.xxx şeklinde olan mail adresinizi arama kutucuğuna yazarak arattırın ve bulduğunuz tüm değerleri silin. hesabınızın hata vermeden tekrar açıldığını göreceksiniz!!

Ekleme olarak bulduğunu klasördeki diğer dosyalarıda siliniz . msn ile alakalı olanları . Ne dinliyorum özellğinden kaynaklanan bir sorun bu . Winamp'a eklenti olarak yüklenen bir dosyadan dolayı böyle yapabilir . Türkçe karakter içeren bir müzik dinlediğinizde ne dinliyorum askıda kalıyor ve diğer msn açmalarınızda bu orada hala var olarak gözüktğünde sorun yaratabiliyor . Tabi ne dinliyorumdan kaynaklanmıyorda olabilir . Sadece bir tahmin .

• çok teşekkürler gerçekten de işe yaradı.... diğer arkadaşlar da deneyebilir ,yalnız birkaç keree arattırarak çıklanları sildim ve düzeldi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.