Bildirim
HATA KODU : 8e5e03fe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
galiba bilen ya da karsilasan yok. -
valla hatice hanım ben karşılaştım
google taradım karşıma siz çıktınız. bende açamıyorum msn mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey77 -- 21 Ocak 2009; 18:43:00 > -
Başlat - çalıştır - regedit çalıştırın ve ctrl+f kombinasyonuyla yeni arama başlatın. örneğin isminiz@hotmail.com, ya da xxx@abc.xxx şeklinde olan mail adresinizi arama kutucuğuna yazarak arattırın ve bulduğunuz tüm değerleri silin. hesabınızın hata vermeden tekrar açıldığını göreceksiniz!! -
quote:
Orjinalden alıntı: sadocan2002
Başlat - çalıştır - regedit çalıştırın ve ctrl+f kombinasyonuyla yeni arama başlatın. örneğin isminiz@hotmail.com, ya da xxx@abc.xxx şeklinde olan mail adresinizi arama kutucuğuna yazarak arattırın ve bulduğunuz tüm değerleri silin. hesabınızın hata vermeden tekrar açıldığını göreceksiniz!!
Ekleme olarak bulduğunu klasördeki diğer dosyalarıda siliniz . msn ile alakalı olanları . Ne dinliyorum özellğinden kaynaklanan bir sorun bu . Winamp'a eklenti olarak yüklenen bir dosyadan dolayı böyle yapabilir . Türkçe karakter içeren bir müzik dinlediğinizde ne dinliyorum askıda kalıyor ve diğer msn açmalarınızda bu orada hala var olarak gözüktğünde sorun yaratabiliyor . Tabi ne dinliyorumdan kaynaklanmıyorda olabilir . Sadece bir tahmin .
-
çok teşekkürler gerçekten de işe yaradı.... diğer arkadaşlar da deneyebilir ,yalnız birkaç keree arattırarak çıklanları sildim ve düzeldi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X