Bildirim
hata patch required
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kardeş private server ile ilgili problemlerini o server ı hazırlayan adamlara sor. Elbet forumları vardır git orada sor. -
baktım foruma hep ingilizce ben simdi yazsam oraya cevap geleceğini sanmıyorum buraya yazıyım dedim belki ulaire bi çaresini bulur -
Bu oyunu öğrenmek istiyorsan seve seve ingilizce öğrenecen. Çok mükemmel olmasına gerek yok az çok derdini anlatacak kadar da olsa bilecen. O kadarınıda beceremiyosan ya oyunu oynama yada hazreti google da sürekli xxx içerik arıyacağına translate.google.com da anlamadığın ingilizce metinleri çevirt. (bazen çeviriler saçma olabiliyor ama en azından ne demek istediğini anlarsın). -
az çok biliyorumda tamamını ing gorunce yazmadım ama orayada yazarım şimdi sende illa bi laf solicen -
bi güncel yapıyım dedim sıkıntıyı hala yaşıyorum belki bir bilen çıkar -
Private server deniyosun sanırım, benim bi arkadaşta da olmuştu wow-eu dan çekti oyunu ama aynı sorunu aldı çözümü başka yerden indirmekte buldu.Ama istersen klasörün içindeki repair.exe yi bi dene.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X