Şimdi Ara

hata patch required

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edin oyunu kurdum, versiyonu 3.3.5'e taşıdım hatta tam olarak oyun içerisinde 3.3.5 (12340) yazıyor versiyonum, . Realmlist'i değiştiriyorum, oyuna giriyorum, servera ağlandıktan sonra patch required(patch lazım) şeklinde bir hata alıyorum. Var mı çözüm önerisi olan başlayadım bi türli

• Kardeş private server ile ilgili problemlerini o server ı hazırlayan adamlara sor. Elbet forumları vardır git orada sor.
  • baktım foruma hep ingilizce ben simdi yazsam oraya cevap geleceğini sanmıyorum buraya yazıyım dedim belki ulaire bi çaresini bulur
  • Bu oyunu öğrenmek istiyorsan seve seve ingilizce öğrenecen. Çok mükemmel olmasına gerek yok az çok derdini anlatacak kadar da olsa bilecen. O kadarınıda beceremiyosan ya oyunu oynama yada hazreti google da sürekli xxx içerik arıyacağına translate.google.com da anlamadığın ingilizce metinleri çevirt. (bazen çeviriler saçma olabiliyor ama en azından ne demek istediğini anlarsın).
  • az çok biliyorumda tamamını ing gorunce yazmadım ama orayada yazarım şimdi sende illa bi laf solicen
  • bi güncel yapıyım dedim sıkıntıyı hala yaşıyorum belki bir bilen çıkar
  • Private server deniyosun sanırım, benim bi arkadaşta da olmuştu wow-eu dan çekti oyunu ama aynı sorunu aldı çözümü başka yerden indirmekte buldu.Ama istersen klasörün içindeki repair.exe yi bi dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.