Şimdi Ara

Hatalı Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasayı 3 ay once aldım ve özellikleri şoyle:
    Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT
    Processor: AMD Phenom(tm) II X4 840 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
    Memory: 4096MB RAM
    DirectX Version: DirectX 11

Ama BattleField 3 oyunu oynarken hiç verim alamıyorum.
    Grafikler ultra: 2-3 fps
    highta:7-8 fps
    low:30 fps
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sorun ekran kartından kaynaklanıyor kardeşim bunu anlamak için çok pc bilmek gerekmiyor.O ekran kartı kartı ile çok fazla bir performans bekleme ama psu un marka ve kaç watt olduğunu bir yazar mısın o işlemciye o ekran kartı yazık olmuş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus16

300 watt

300 watt
  • quote:

quote:

300 watt

300 watt

marka ve modeli yazabilir misin acaba ama sorun ekran kartın eski ondan oluyor bence
  • kardeş en aşşa 500 watt power al arkasınada en az 256 bit ekran kartını çektim mi mükemmel oynarsın sistemin iyi seni sadece ekran kartı engelliyo kolay gelsin ( power 300 watt yeni ekran kartlarını kaldırmayacaktır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevcix

kardeş en aşşa 500 watt power al arkasınada en az 256 bit ekran kartını çektim mi mükemmel oynarsın sistemin iyi seni sadece ekran kartı engelliyo kolay gelsin ( power 300 watt yeni ekran kartlarını kaldırmayacaktır)

kardeşim olayı açıklamış bütcen varsa tavsiyede bulunabiliriz
  • Siz ne önerirsiniz ekran kartı + psu?
    eski pcde geforce 210 var.9500gt mi iyi gt 210 mu?
  • bütçe ne kadar ona göre birşeyler düşünürüz
  • quote:

Siz ne önerirsiniz ekran kartı + psu?
    eski pcde geforce 210 var.9500gt mi iyi gt 210 mu?

yeni ekran kartı alacaksan yeni bir psu şart 67xx veya daha üzeri bir ekran kartı ile rahatça oynayabilirsin bf3 ü bütçe belirtirsen daha uygun birşey tavsiye edebiliriz
  • Bütçe nedir?
  • quote:

kardeş en aşşa 500 watt power al arkasınada en az 256 bit ekran kartını çektim mi mükemmel oynarsın sistemin iyi seni sadece ekran kartı engelliyo kolay gelsin ( power 300 watt yeni ekran kartlarını kaldırmayacaktır)

256 bit az gelir ya 512bit 2900XT alsın keyfine baksın derim ben. Sen ne dersin ?
    G210<9500gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

256 bit az gelir ya 512bit 2900XT alsın keyfine baksın derim ben. Sen ne dersin ?
    G210<9500gt

Ne yaptın Hocam :) Gerek Yok Bütcemiz Yetmiyo Arkadaşın KASMASINA GEREK YOK 256 bİt yeterli olacaktır ...
  • quote:

Kasayı 3 ay once aldım ve özellikleri şoyle:
    Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT
    Processor: AMD Phenom(tm) II X4 840 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
    Memory: 4096MB RAM
    DirectX Version: DirectX 11

Ama BattleField 3 oyunu oynarken hiç verim alamıyorum.
    Grafikler ultra: 2-3 fps
    highta:7-8 fps
    low:30 fps

Ne kadara aldınız bilgisayarı?
  • quote:

quote:

quote:

G210<9500gt

Ne yaptın Hocam :) Gerek Yok Bütcemiz Yetmiyo Arkadaşın KASMASINA GEREK YOK 256 bİt yeterli olacaktır ...

O kişi okusaydı anlayacaktı. Saçma sapan yazı yazıp cevap vermiyor neymiş 256 bit miş miş . sanki herşey veriyolundan ibaret. Sallamasyon yazıp kacıyorlar. Yani yanlış yönlendiriyorlar. 2900XT 2007 senesinde cıkmıs hayvan gibi güç tüketen eski nesil bi kart üstelik 8800gts kadar bile performans veremiyor. ama 512 bit . Herşey bit değil.

Ekran kartı alacaksan şuraya konu açmanı tavsiye ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_296/tt.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

G210<9500gt

O kişi okusaydı anlayacaktı. Saçma sapan yazı yazıp cevap vermiyor neymiş 256 bit miş miş . sanki herşey veriyolundan ibaret. Sallamasyon yazıp kacıyorlar. Yani yanlış yönlendiriyorlar. 2900XT 2007 senesinde cıkmıs hayvan gibi güç tüketen eski nesil bi kart üstelik 8800gts kadar bile performans veremiyor. ama 512 bit . Herşey bit değil.

Ekran kartı alacaksan şuraya konu açmanı tavsiye ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_296/tt.htm

Senin gibi yetenekli değiliz kusura bakma kardeşim biz ne anlarız veri yolundan ram mhzlerinden tabi senin gibi krallar var kolay gelsin tavsiyene hayran kaldım

• Gereksiz tartışmalara girmeye gerek yok arkadaşlar.Tavsiye verirken bari güncel ekran kartlarından tavsiye verelim ki bir anlamı olsun. 2900xt 'yi 2012 yılında nasıl tavsiye edebiliyorsunuz anlamak güç!!!Teknolojiler farklı.Bellek,işlemci-ram vs frekans hızları,bit veri yolu...Hepsi anlamsız. Önceden 128 mb ekran kartı iyiydi. Bu 512 mb/1gb ' a fırladı. İyi kartlar 1 gb sandı insanlar. 256 bit/512 bit çıktı. Biti yüksek olunca iyi sanıldı. Çekirdek hızları yüksek olunca ekran kartı iyi sanıldı.O da fiyasko.Mesela GTX550TI,6850'den daha yüksek çekirdek hızlarına sahip olmasına rağmen 6850'yi yenemiyor hatta fark yiyor. Biraz araştırmak lazım. Boşu boşuna birbirimizi kırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 6 Şubat 2012; 16:21:26 >

• quote:

quote:

G210<9500gt

2012 yılındayız...

vatanbilgisayar da %25 indirim oluyor indirime girince Hd6790 modelini öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.