Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Hatasız 2 aylık 16 Pro Max 256GB Naturel Titanyum

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Çok düştü fiyatlar, bu fiyata artık imkansız gibi satılması, meblağ da yüksek olunca insanlar alacaklarsa da kredi kartı ile alıyorlar. Amazon 3-4 gün önce Çöl Titanyumu 92k tl ye mi verdi. İyi Satışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam bende ara ara kontrol ediyorum piyasayı duruma göre bir fiyat güncellemesi olacak. İkinci el piyasasında bu fiyatları vermek bana da saçma geliyor ama yapabilecek pek bir durum yok fiyatları aldı başını gidiyor artık.
Genzo hocam merhaba yanlış anlamayın lütfen ama biraz yüksek yazmışsınız şöyle özet geçeyim ben işin içerisindeyim o fiyatın altına sıfır mf cihaz verebilirim. :) Bu örneklemeyi size bilgi amaçlı yazıyorum yanlış anlamayın lütfen iyi satışlar.
-
Doğru bilgi, sıfırı bu rakamın altında şu anda
-
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Cihaz benim değil yakın bir arkadaşımın cihazı ilana koyarken kendisi söyledi öyle yazdım fiyatı. Üst mesajda da belirttim gibi yoğunluktan dolayı fiyat güncellemesi yapamadım arkadaş ile iletişime geçip kısa sürede fiyatta düzenleme yapacağım.