Bu tür araçlarla çok karşılaşıyoruz.... çoğunlukla alttan darbe ve mekanik hasar nedeni ile ağır hasar alabiliyor.... çoğunlukla hava yastıkları açılmış oluyor.... dikkat etmek gerek..... sel hasarı da ayrı bir sorun...
quote:
Orijinalden alıntı: gs190505
o kadar parayı egea ya vereceksen iyi düşün seçeneklerini
Daha belli değil ama 66 ya ne alıcam başka, fluence bulamadım temiz 80-85 isteğim fluence ler, istediğim km de temizlikte accente blue da bulamadım. Tavsiyen varsa, tavsiyelere açığım.
Benim için 2011 modeli düşük, en az 2014 olmasını istiyorum focus her şekilde Egea san kaliteli araç ama focus olacaksa biraz daha yeni bir model bakabilirim. Birde 2011 collection seçtiğimde 447 adet satılık araç çıkıyor, aynı model yılı aynı marka bu kadar araç satılık olması dikkati mi çekti. Bunun anlamı zamanında çok satılan bir model ama bu kadar kişi şimdi neden satıyor.
Aracımız çok temiz ama sigorta şirketinin şişirmesinden dolayı ağır hasar kayıtlıdır yalanının en güzel özeti olmuş
ilanda "araçta hata boya leke yoktur" yazmış ama bari fotoğraflara baksaydı koyan kişi.
sağ maşbiyelde kocaman göçük var büyük ihtimalle sağ tekerlekten hasar almış bu araç.
Mixenon
kullanıcısına yanıt
araç aldın mı
quote:
araç aldın mı
Aracı servise soktum, motor, aracın yürüyen, elektronik akşam, turbo vs. Hiç bir sıkıntısı yok, km orjinal, dediklerinden farklı bir tek ön cam değişmiş, taş gelmiş çatlamış ama orjinal cam takmamışlar. Egea larda orjinal ön cam akustik miş yani motor sesini rüzgar sesini içeri vermeyen bir özellikteymiş. Orjinal camı taktır yada fiyattan düş dedim satıcıya, zaten çok uyguna verdim aracı dedi o da kabul etmedi. Servise sordum orjinal cama, 2400 dedi. Diğer araç camcılarından araştırıcam.
Mixenon
kullanıcısına yanıt
km nın orjınal oldugunu kayıtlara bakarak mı dedıler yoksa beynıne mı baglandılar
quote:
km nın orjınal oldugunu kayıtlara bakarak mı dedıler yoksa beynıne mı baglandılar
Cihazla beyne bağlandı, ayrıca daha önceki servise girdiği km kayıtları kontrol ettiler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme